Scudo Sports

Foruma Veda

moderasyonun bana laf atılan ya da hakaret edilen, şikayet ettiğim mesajlara işlem yapmasındansa kişisel sınırlarıma saygı duyulması isteğimle dalga geçilen gönderileri beğenmesinden dolayı forumdan ben de ayrılıyorum

Son düzenleme:
Scudo
@roudeur Şimdi bende desem ki neyin haddime olup olmadığını söylemek sizin haddinize değil alın çok güzel bir kuyu. Emekli Albay modu için alınganlık gösterebileceğinizi düşünerek önden önlemimi aldım zaten bende öyleyim diye. Siz nasıl dilerseniz buyurun bu yazımı da takın o zaman yada takmayın. İki seçenek sunayım yazımı takın dediğimde yazımı takın demek sizin haddiniz değil dersiniz. Eyyorlamam bu kadar. İyi günler. Sevgiler ve saygılar sizlerle olsun.
Kimseye akıl vermek yada küçük görmek gibi bir niyetim yok. Sadece gereksiz sinirlenmeyin boşverin demek sizin haddinize değil diyorsanız birşey diyemem. Sizi tanısam da tanımasam da sinirin zararlı birşey olduğunu bildiğim için sizi düşünüp boşyere sinirlenmeyen dememi bu kadar kafanıza takmayın. Pardon haddim olmayarak yazdım.

moderasyonun bana laf atılan ya da hakaret edilen, şikayet ettiğim mesajlara işlem yapmasındansa kişisel sınırlarıma saygı duyulması isteğimle dalga geçilen gönderileri beğenmesinden dolayı forumdan ben de ayrılıyorum

Son düzenleme:
Şahitlik ediyor olduğumuz şeyin yanlışlığı tartışılmaya kapalı gibi görünüyor.. Kadın üyelerimizin ve yaşça küçük üyelerimizin varlığına sığınarak birer örnek davranış sergilememiz gerektiğini düşünüyorum. Tahrik edici, kışkırtıcı söylemler, had bildirmek için kullanılan cümlelerin varlığı; affınıza sığınarak söylüyorum ki bizleri çok üzüyor 🙏🏽

Her önünüze gelene had bildirerek, incir çekirdeğini bile doldurmayacak mevzuların mahkemelik tartışmalara evrilmesine sebep olarak forum seviyesini olduğundan çok daha iyi yerlere getirdiniz doğrusu, bravo. :ckskc:

Birileri galiba forumdaki çoğu insanın birbirleriyle samimi ve şakalaşarak konuşmasından hoşnut olmuyor. Çok özür dileyerek söylüyorum ki affınıza sığınıyoruz yapımız böyle samimiyeti dostluğu beraber gülüp eğlenmeyi seviyoruz, bizi mutlu ediyor. İnsanın hayat amacını mutluluğuna bağladığına inandığım için bunun kötü bir şey olmadığını çok özür dileyerek söylemek isterim. O yüzden insanların konuşmalarında ve iletişimlerinde bu kadar sıkı kurallara bağlanmasını talep ediyorsanız bu biraz zor biz sizin gibi elitist değiliz en azından kendi adıma bunu dile getirebilirim. Bizim mutluluğumuz sizi tırmalıyorsa doğru başlık altındasınız siz de bir süre kafa dinleyebilirsiniz biz de burda şaklabanlıklarımıza devam ederiz görmemiş olursunuz. Yani diyeceğim o ki kimse günlük hayattaki dertlerini unutup burda sizinle konuşma tarzına şekil vermeyi önemsemez böyle yaparsanız zaten kimse de size önem vermez.
Bu yazımı da umursamayacağınızı biliyorum birazcık eğlenmek, eğlendirmek istediğim için insanları. Yani daha önce de söylemiştim z kuşağıyım sizi iplemem kendi mantığıma uymadığınız sürece. Ama görüyorum ki öyle bir mantığınız var ki kendi kuşağınızla bile çatışıyorsunuz. Neyse bisiklet forum yüzünden sınav kazanamıcam ben gidiyorum integral çözcem

Son düzenleme:
Ben üst üste mesajlar gelince arkadaşı engellemiştim. Ama böyle de tartışmayı anlayamıyorum, merak ediyorum 😂

Ben de sabahtan beri anlamıyorum kopuk kopuk bir atışmadır akıyor. Dün roudeur'u engellemiştim meğer ondanmış arkadaş, jeton bu mesajdan sonra yeni düştü :D

hepinize bir şeyleri anlatma çabasına ben girmekten sıkıldım. ki bu çabayı daha fazla gösterdikçe, daha çok kibirli göründüğümün de farkındayım. kimseye "had bildirmeye" çalışıyorum. herkese başkalarının kişisel sınırlarına saygılı olunmasının zorunlu
Herkese birşey anlatmaya çabalama sende o zaman.Baştan beri yazdıklarını millete saydırdıklarını gördükçe sabırla bekledim,bakalım nereye varacaksın diye,ama buraya sırf laf kalabalığı yapmaya geldiğini,amacının millleti TEHDİT ve had bildirmek olduğunu şu başlık altında tesbit etmiş bulunuyorum.O kadar dolu gibi olup boş laflarla dolduruyorsun ki şu satırları,gören duyanda bisikletle ilgili hakikaten faydalı birşeyler yazdığını zanneder.Buraya dikkat!!!! Senin gibi;özel mesaj yoluyula kişileri tehdit eden,yaşadığı şehre gelip orayı kendisine dar edeceğim diyerek boş ahkam kesen,sonrada forum yönetimi tarafından banlanıp uzaklaştırılan kişiler çok geldi ve burayı terk ettiler sende öyle olacaksın! Burayı klavyenin başına geçip millete saydırma yeri zannetme,paylaşacaksan bir bisiklet bir manzara ne bileyim bir köpek fotoğrafı bakarız beğenir geçeriz,başından geçen bir olay olursa bozulan bir bisiklet aksamın olursa cevap veririz,ama burada bionda daha ismini bile silerek kendini gizleyerek millete saydırma artık.Atahan!

Bu cumartesi bisiklete çıkabildim sonunda. :)

Bu forumdan grubumuzdan ve birkaç daha önce tanıdıklarım haricinde kimseyle tanışmadım. Ama yazıyorum çiziyorum kimse alınmıyor ben de dikkat ediyorum. Ama bu kadar haddine değil o değil bu değile gelirsek bu iş bitmez. E o zaman güle güleye döner iş.

Bisiklete binmek lazım :)

Çok konuya müdahil olmak istemiyorum ama şu "laf söyleme haddi" konusunda ufacık bir şey belirtmek isterim:

Sayın @roudeur ; iyi, güzel söylüyorsunuz ama sizin Bisikletli.com (alan adı) ilanı altında yaptığınız da, şu anda karşı olduğunuzu söylediğiniz şeyden farklı değil.

Hazır yazmışken şunu da yazayım;
@BerkEvren 'i hiç tanımam ama forumdaki düzgün arkadaşlardan birisi olarak görüyordum kendisini (tanımasam da böyle gördüğüm birkaç arkadaş daha var:)). Forumsuz da mutlu bir insan olacağına eminim :).

@Edip D. dediğiniz kesinlikle doğru. bir şeyi savunmak için, sütten çıkmış ak kaşık olmaya gerek yok. yorumunuza katılıyorum, benim de orada yaptığım hadsizlik. bunun için de sizden özür dilerim.

@seko35.50 sana doğru cevap vermek için özel mesajlaşmayı buraya açmam gerekir, onu da yapamam. layığıyla cevap verdiğime inanıyorum. moderasyon farklı düşünüyordu, ceza verdi. senden asla özür dilemem. millete koçum diye artistlenmemeyi öğreneceksin önce.

moderasyonun bana laf atılan ya da hakaret edilen, şikayet ettiğim mesajlara işlem yapmasındansa kişisel sınırlarıma saygı duyulması isteğimle dalga geçilen gönderileri beğenmesinden dolayı forumdan ben de ayrılıyorum. bu lafım da üstüne alınacaklara: körler sağırlar birbirinizi ağırlayın artık.

@sccetin biraz karakterli olun da yaptığınız hareketin arkasında durun bari. hatanız açığa çıkarılınca (link) beğeninizi hemen geri çekmişsiniz.

• Hahaha
Tepkiler: Kadir İLBAY
@seko35.50 sana doğru cevap vermek için özel mesajlaşmayı buraya açmam gerekir, onu da yapamam. layığıyla cevap verdiğime inanıyorum. moderasyon farklı düşünüyordu, ceza verdi. senden asla özür dilemem. millete koçum diye artistlenmemeyi öğreneceksin önce.
Tanımadığın yaşını başını bilmediğin kişiye aslanım diye hitap edersen ve şehrine gelip orayı ona dar edeceğini söylersen çok daha ağırını duyabilirdin benden,dua et koçum demişim iltifat etmişim:cool:,sana demiştim sende gideceksin tıpkı onlar gibi............hadi bye
NOT:Forum ahalisinden özür dilerim üslubumu bozduğum için.

Son düzenleme:
@Edip D. dediğiniz kesinlikle doğru. bir şeyi savunmak için, sütten çıkmış ak kaşık olmaya gerek yok. yorumunuza katılıyorum, benim de orada yaptığım hadsizlik. bunun için de sizden özür dilerim.

moderasyonun bana laf atılan ya da hakaret edilen, şikayet ettiğim mesajlara işlem yapmasındansa kişisel sınırlarıma saygı duyulması isteğimle dalga geçilen gönderileri beğenmesinden dolayı forumdan ben de ayrılıyorum. bu lafım da üstüne alınacaklara: körler sağırlar birbirinizi ağırlayın artık.

@sccetin biraz karakterli olun da yaptığınız hareketin arkasında durun bari. hatanız açığa çıkarılınca (link) beğeninizi hemen geri çekmişsiniz.
Kimse bana herif diyemez vs diyemez diye yazıp çizmişsin ama şak diye sayın @sscetin arkadaşımıza karaktersiz lafını yapıştırdın. Bu ne lahana bu ne perhiz. Saygı bekliyorsan ilk önce başkalarına saygılı olmalısın.

Geri