roudeur
Üye
- Tepki
- 180
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Son düzenleme:
Ben üst üste mesajlar gelince arkadaşı engellemiştim. Ama böyle de tartışmayı anlayamıyorum, merak ediyorum 😂
Herkese birşey anlatmaya çabalama sende o zaman.Baştan beri yazdıklarını millete saydırdıklarını gördükçe sabırla bekledim,bakalım nereye varacaksın diye,ama buraya sırf laf kalabalığı yapmaya geldiğini,amacının millleti TEHDİT ve had bildirmek olduğunu şu başlık altında tesbit etmiş bulunuyorum.O kadar dolu gibi olup boş laflarla dolduruyorsun ki şu satırları,gören duyanda bisikletle ilgili hakikaten faydalı birşeyler yazdığını zanneder.Buraya dikkat!!!! Senin gibi;özel mesaj yoluyula kişileri tehdit eden,yaşadığı şehre gelip orayı kendisine dar edeceğim diyerek boş ahkam kesen,sonrada forum yönetimi tarafından banlanıp uzaklaştırılan kişiler çok geldi ve burayı terk ettiler sende öyle olacaksın! Burayı klavyenin başına geçip millete saydırma yeri zannetme,paylaşacaksan bir bisiklet bir manzara ne bileyim bir köpek fotoğrafı bakarız beğenir geçeriz,başından geçen bir olay olursa bozulan bir bisiklet aksamın olursa cevap veririz,ama burada bionda daha ismini bile silerek kendini gizleyerek millete saydırma artık.Atahan!hepinize bir şeyleri anlatma çabasına ben girmekten sıkıldım. ki bu çabayı daha fazla gösterdikçe, daha çok kibirli göründüğümün de farkındayım. kimseye "had bildirmeye" çalışıyorum. herkese başkalarının kişisel sınırlarına saygılı olunmasının zorunlu
Tanımadığın yaşını başını bilmediğin kişiye aslanım diye hitap edersen ve şehrine gelip orayı ona dar edeceğini söylersen çok daha ağırını duyabilirdin benden,dua et koçum demişim iltifat etmişim@seko35.50 sana doğru cevap vermek için özel mesajlaşmayı buraya açmam gerekir, onu da yapamam. layığıyla cevap verdiğime inanıyorum. moderasyon farklı düşünüyordu, ceza verdi. senden asla özür dilemem. millete koçum diye artistlenmemeyi öğreneceksin önce.
Kimse bana herif diyemez vs diyemez diye yazıp çizmişsin ama şak diye sayın @sscetin arkadaşımıza karaktersiz lafını yapıştırdın. Bu ne lahana bu ne perhiz. Saygı bekliyorsan ilk önce başkalarına saygılı olmalısın.@Edip D. dediğiniz kesinlikle doğru. bir şeyi savunmak için, sütten çıkmış ak kaşık olmaya gerek yok. yorumunuza katılıyorum, benim de orada yaptığım hadsizlik. bunun için de sizden özür dilerim.
@seko35.50 sana doğru cevap vermek için özel mesajlaşmayı buraya açmam gerekir, onu da yapamam. layığıyla cevap verdiğime inanıyorum. moderasyon farklı düşünüyordu, ceza verdi. senden asla özür dilemem. millete koçum diye artistlenmemeyi öğreneceksin önce.
moderasyonun bana laf atılan ya da hakaret edilen, şikayet ettiğim mesajlara işlem yapmasındansa kişisel sınırlarıma saygı duyulması isteğimle dalga geçilen gönderileri beğenmesinden dolayı forumdan ben de ayrılıyorum. bu lafım da üstüne alınacaklara: körler sağırlar birbirinizi ağırlayın artık.
@sccetin biraz karakterli olun da yaptığınız hareketin arkasında durun bari. hatanız açığa çıkarılınca (link) beğeninizi hemen geri çekmişsiniz.