Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Foruma Veda

vaziyet alin buralar karışıcak için çok geç kalmışım :(

Scudo
Arkadaş ya şu konuyu iftardan önce görsem en az 2 saati yerdim. Okuyorun okuyorum anlamıyorum. Konunun ana kahramanı arçelik mi şimdi?

forumda denk geldiğim en seviyesiz konu diyebilirim ... arkadaşın Türkçesi felaket, ithamlarda şahısları bağlar nitelikte, konuya katkısı olmaması için yazmayacaktım ama dayanamadım, anlayacağınız dilden, gazınızı forumda çıkartmayınız whatsapp grubunuzdan hesaplaşın.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Nasıl bir konu abiler bu ayıptır yani sizin bu foruma örnek olmanız gerekirken.. Madem sorun ciddi whtspp filan kurulup tartışılması gerekirdi, burada o kadar yönetici ve üyelerin önünde ayıp. Konuyu açan abinin ise haklı veya haksız burada dile getirmesine yakıştıramadım.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Anlamadığım şey formu bırakıyorum yazılmış ancak açıklama yok,ilk ileti mehmetsunu dan asusume senmisin . Aktif pedal gibi bu konuda garip bir şekilde birileri birilerini eleştiriyor . Tavsiyem birbirini tanıyan insanların bu konuları forum ortamına taşıyıp tartışma çıkarmaması yada en güzeli yüzleşme dir tabi bu biraz ağır iş herkes yapmak istemez .

Foruma ne zamandır yararlı birşeyler varmı diye girsem, uzayıp giden hakaretvari tartışmalar görmekteyim...Tartışmak elbette iyidir ama keşke bu forumun amacı olan bisiklet hakkında ve üsluplu şekilde yapılsa...Umarım bu olaylar biran önce son bulur ve tekrardan keyifli rota yazıları okuruz..

Valla şu Aktifpedal konusu + bu konu benim de enerjimi emdi. Oturdum çok lazımmış gibi dakikalarca okudum. Sonuç olarak elime ne geçti bilmiyorum ama başkaları adına bol bol utandım. İnsan gerçekten hayret ediyor, böyle tartışmalar görünce..

3-4 yıl önce bisiklet camiasına girdiğimde;sanki elit bir camia olması gerekiyormuş gibi bir beklenti içindeydim.Oysa,kısa sürede anladım ki;bisiklet süren bir kişi sadece bisiklet süren bir kişidir,ne eksik ne fazla.
Maalesef,kalitesizlik toplumun her kesimini bir şekilde vuruyor.Emin olun,hayvan severler arasında da durum farklı değil.Akademisyenler camiası da tahminim aynıdır.Şimdilik tek çare;akıl sağlığınızı korumak için kendinizi toplumdan olabildiğince soyutlamak.

Türünün son örneği birine 3 ay biraz ağır olmuş. Gidip btk ya şikayet etmesin?

• Beğen
Tepkiler: akify.
Konu sahibi arkadaştı sanırım reklam yapan firma görevlileri var falan diyodu son 4 sayfadır bir sürü firma ismi saydı sadece kendisi. Bunlar ne kadar gereksiz saçma konular böyle. Cadı kazanı mübarek madem çok sorunun var gider alırsın karşına adamları yüzleşir , sıkıntın neyse çözersin.

@Atilla G.

La o profil fotosuyla hiçbir şey yapmasan adın "zalım"a çıkar.. Şimdi sakince elindekini yere bırak..

Obsesif diyorum inanmıyorsunuz. Adam üşenmemiş tek tek videolarımda beni gömmüş. :D Yakında evin önüne spreyle falan bişeyler yazmasını da bekliyorum.

IMG_1241.PNG IMG_1242.PNG

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Üç noktalı, Arnavut, Florya civarlarındaki büyük reyiz, üzerimde emeğin sonsuz, seni unutmayacağım. Sayende bisiklet ve bisiklet camiasından tiksindim, bisikleti bırakıp atv mi alsam noktasına geldim.

bisikletforum.com iyi uçuşlar diler..

@bibisiklet
Hocam bunu gördüm ya sabahki olayi kim yapti anladim.
Faceden 2016 yilinin 3 ya da 4. ayı gibi kedilerim icin mama yardimi istemistim bazı sayfalardan. Dangalagın biri gece mesaj atmis bana dilenmeye utanmiyor musun, forumlarda gezip duruyosun, calista para kazan vs vs.. bir seyler yazdı. Fake profil ,ismini de Nihat Kara bulmuş bula bula. Iki laf koydum yolladim, sonra iki laf ettim engelledim cevap yazamadi cildirdi armut :D :D her kimse bilmiyorum da bu ayni siralarda olmasi çok manidar :D :D
Nerden duyduysa beni de bilgisayar muhendisi saniyor ahahah :D

@bibisiklet
Hocam bana telefondan kufur ettikten sonra ses kaydinizi aldim, polise verecegim diyincr
""Kimsin sen.babamamı vereyim telefonu.sapıklık yapıyorsan şimdi bu numarayı 155 e veriyorum.ordan savcılığa derdini anlatırsın.""

Yazdi bana :D o kadar kufru eden kimdi babasiydi sanirim bu sahsin. Ses kaydini aldim aradiginda mahkemeye verecegim. Simdi hak hukuk aglasin dursun

Yahu tuketici hakem heyeti, tuketici hakki diye aglayip durur, hak hukuk yakiniyor, ayni kisiler degil mi bunlar??

Eyyy mtbciler, görün, görün de ibret alın. Iste yol bikesi kullananlarin da boyle sorunlari oluyor. Bosverin siz atlamaya ziplamaya devam edin. Carbon bikeli birini gorurseniz de asla selam vermeyin.

Yıllardır bu forumda performans üzerine yazılar yazdım. Ne biliyorsam, gizlemeden paylaştım. Yeter ki performans bisikletçiliğine ilgi artsın. Yazdıkça artık kendimi tekrar etme tehlikesine girdim. Bu nedenle yeni konular açmayı bıraktım; öyle ya, uzaya roket göndermiyoruz. Kendimi tekrar etmemek için daha derinlere inmem lazım, ama bu sefer de bu detaylar hiç kimsenin ilgi odağına girmeyecek, bunu biliyorum.

İtiraf edeyim; şu başlıktaki mesajları okuyunca, beni tümünü okumaya kadar götürdü. "Neden okuyorum?" diye kendime sorduğumda, aldığım yanıt şu oldu: Çocukluğumdan itibaren yaşadığım büyük küçük tüm travmaları öyle bir içselleştirmişim ki; yıllarca içimde saklasam da veya yok hükmünde görsem de, gerçekte öyle olmuyormuş. Adeta içimde kalan bir parçamın gün yüzüne çıktığını gördüğümden olsa gerek, okurken bazen sinirlendiğimi, bazen de sevindiğimi fark ettim. Aslında durup kendime sorduğumda, bunun hiç de normal olmadığını anlamam zor olmadı.

Biz, başta ebeveynlerimizin ve hayatımıza yön veren çevremizin eseriyiz. Her yaptığımız şey, sağlığımıza kavuşmak için çırpınmadır. Özellikle, ilk önce eş çeker acısını. Çünkü eş seçimi, bir bakıma, içimizdeki saklı yanı karşı tarafa yükleyip, bu sayede kendimizle savaşmayı bırakıp eşimizle sürdürdüğümüz bir oyundur. Bunun sonu sağaltım da olur, birbirini yok eden yıkım da olur. Daha azını da yakınlarımıza ve çevremizdekilere yansıtırız.

Bu kadar duygu boşalımlı bir konuyu okuyunca aklıma geldi. Yıllarca psikoloji.gen.tr'a yazmıştım, orada hissettim kendimi :)

Hımm..! Bu grup işleri başta zevkli oluyor sonra böyle çatışmalar vs... Bir kaç has adam olsun.. zevkine çık.. kişisel ilişki ailece görüşmeler vs.. başladı mı sıkıntı da başlıyor... ben araya mesafe koydum.. bisiklet sevdiğim bir spordur.. özel de pek takılmıyorum bu arkadaşlarla... tavsiyemdir... canınız sıkılıyor.. çok düşünüp böyle cinnet vs.. oluyor işte.. her ilişki de mahrem sınır, karşı tarafın geçemeyeceği bir nokta olmalı..

Geri