Scudo Sports

Forumda 18-25 yaş arası genç dostlar

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@mustafa genç

mustafa bey üzülmeyin zati bursadasınız.

@Kerem Groims

bir etkinlik yok kerem.

@yokon

malesef 18-25 yaş arası,

18-25 yaş arası tutmamın nedeni 10-15 kişilik bir ekip yaratmak, mtb-yol-şehir bisikleti farketmez,kısa mesafelerde olacağız .yalnız uzun mesafelerde mtb olanların çok idman yapmaları gerekir 180 -200 km 'de kesilmeyecekler,bu duruma gelebilmeleri için kısa mesafelerde bir çok idman yapacağız ,km 'leri yavaş yavaş artıracağım,ekip içinde gelişmeyen ve ekipten geri kalan olur ise ekipçe o kişiyi çalıştıracağız, her kişinin partneri olacak ,aynı performansa sahip sürücüler eşleşecek.

11 eylül tanışma turu

,eminönü iskele -08.00
katılma şartları,

1-iç lastik
2- pompa
3- kask

etap toplamı -52 km 'dir.

etap,

(link)

@anıl şentürkk @hasanalparslang

11 eylül hazır olan dostlarım.

etap-2

(link)

Scudo
26 yaşında olan 25 yaşındayım derse problem olmaz bence :D

konyada varsa geliyim

Yazdığım yorumu silip yeniden 25 yaşındayım yazsam olur mu acaba:)

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hasanalparslang

valla prosedüre sadık kalalım derim.

@yokon

18-25 yaş aralığını oturtmak istiyorum ,amacım genç kadro yaratmak ,25-30 yaş arası kendi arasında pek ala bu forumda örgütlenebilir,hedef performans bisikletçisi yaratmakki,bütün teknikleri sahada göstereceğim.....

@hasanalparslang

hasan duruma bakalım,tanışma turunda 18-25 yaşlar bir araya gelecek ,keza anıl şentürk,amac kendimizi sahada geliştirmek....

18-25 arası genç dostlarımın dikkatine,

kuracağım ekipte sigara alışkanlığı olanları malesef ekibe dahil etmeyeceğimi belirtirim,sigara performans bisikletçiliğinin büyük düşmanıdır,artı içki keza,bir performans bisikletçisi nelere dikkat edecek

1- sigara ve alkolden uzak duracak
2- doğru beslenecek
3- erken yatıp kalkacak,

ayrıca ciddi rahatsızlığı olanların, ilaca bağlı olanların ,yüksek tansiyonu olanların,kalp rahatsızlığı olanların durumlarını bildirmelerini rica ederim.

@Kudret Kurtcebe tamamdır abi saol bilgilendirme için, performans sağlıklı nesiller için şart bende kötü alışkanlık yok zaten : )

@hasanalparslang

hasan baştan söylüyorum her şeyi,2009 senesinden beri performansa yönelik idmanlarda tüm gençlerin sigara kullanmaması içki ile pek haşır neşir olmamalarını takdirle karşıladım bisiklet sporcusu uzak duracak bunlardan,akşam keyifçiliği sonunda 1 kadehten 10 kadehe götürürki irade bazen zayıf düşer,ayrıca
bu topiğin anlayışı tur bisikletçiliği değildir,ve yemekli gezi bisikletçiliği değildir, kısa mesafelerde kuru üzüm fındık ve sıvı olarak ayran maden suyu karışımı içilecek ,enerji barları yerine doğal barlara yöneleceğiz.

@Kudret Kurtcebe süper abi bende evde kendim kışın yapmıştım enerji barı 2-3 ay idare etti dışardan bişey yiyeceğime kendim yaptığımı yerim daha sağlıklı maddi açıdan da ucuza geliyor.

@Anonim
alanyaya selam olsun,ömer dostum,eski genç dostları arar oldum ,semir karabulut,ogün -bugsbunny,
artı ekrem ,ekrem artık koca bir yolcu uçağı kullanıyor pilot oldu,sıkı idiler.ama illaki sıkı bir ekip daha oluşur .

https://www.bisikletforum.com/data/avatars/l/64/64700.jpg?1457188317

adınız berkay galba ,avatara bakınca pek 23 yaşında gözükmüyor gibisin .....:komik::komik::komik::komik::komik:

kot pantalon ve de mont giyerken mtb üstünde çekilmiş bir adet resminiz ,
birde tam ekipman ile resminiz varmı daha yakından görebileceğimiz .

@Kudret Kurtcebe oluşur Kudret abi, neden olmasın? Zıpkın gibi arkadaşlar var, yeter ki yol gösteren örnek biri olsun önlerinde. Senden daha deneyimli ve iyi biri de olamazdı heralde bu pozisyon için, kolay gelsin sana, yolunuz açık ola.

@Kudret Kurtcebe 1993 doğumluyum 23 yaşındayım sosyal bilgiler öğretmeniyim konyalıyım gerçekte görmek istiyorsan özelden numaranı at görüşelim veya (link) adresinden ulaşabilirsin buraya foto atmak zorunda da kimliğimin fotokopiisini de atmak zorunda değilim.. o resmi uzaktan nasıl seçtiğinizi de anlamış değilim :)
anlaşılmaz birşey de söylemedim profesyonel olmadan nasıl çalışacağız bunu merak ettim ? anlamamak senin eksikliğin...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet 38
berkay bey,öğretmensiniz ve konyada yaşıyorsunuz.daha açık bir avatar koysaydınız anlardım ,yakın fotoğrafınız mesela.

@Kudret Kurtcebe hocam senin amacın ne benim resimlerimi buraya atıyorsun bir sorunun mu var güzel güzel muhabbet ediyoruz şu forumda. ?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri