Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumda 18-25 yaş arası genç dostlar

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@yey52

saat 08.00 eminönü iskelede olacağız 11 eylül....

güncelleme

11 eylül göktürk gezisi,

,eminönü iskele -08.00
katılma şartları,

1-iç lastik
2- pompa
3- kask

etap toplamı -52 km 'dir.

(link)

kesin olanlar,
@anıl şentürkk @hasanalparslang@yey52
yakın takipte olanlar,

@nuruasakir
@Emre Asilar
@cenkildas

güncelleme,

28 ağustos kanlıca gezisi,

liste

1-@cenkildas
2-@Kerem Groims-misafirimiz
3-@mavibere -2 arkadaş daha,

beklenen dostlar,

@anıl şentürkk
@nuruasakir
@Emre Asilar

saat 08.00-üsküdar vapur iskele-kanlıca....

Keşke ben de katılabilsem. En çok da sizinle tanışmayı çok isterim Kudret abi.

Saygılar

18-25 yaş arası dostlar ile kritik yapabileceğimiz link kanalı,karbis adı altında face 'de örgütleniyoruz avrupa ve anadolu yakadan gruba istek gönderenler kabul edilecek,bu gizli bir grup olarak face 'de kuruldu.
önemli konularda bilgi alışverişi ve tur sonrası yapılan hataların konuşulacağı link budur.

(link)

kudret bey merhaba ben ebrar
11 eylülde bir tur düzenliyormuşsunuz bu tur için katılım şartlarını sanırım sağlıyorum ama ben bayağı bir amatörüm siz bu grup içinde profesyonelleri mi tercih ediyorsunuz kendinize takım kurmak için acaba? yoksa acemi arkadaşları tanımaya yonelik bir tur mu ayrıca 28inde olan turun rotasını atabilir misiniz?

@mebrarc

kesinlikle amatör arkadaşlara yönelik ,,çok acemi olan arkadaşlarada yönelik,amaç bu topikte ,bisiklet forum camiası altında toplanmak,

etap,

(link)

@mebrarc

yaş 17 ,18 'den gün aldığınızda ekibe dahil olabilirsiniz.

prosedüre uyma durumu,18-25 yaş arası toplanacağız.

forumda market bisikleti kullanan dostlar 18-25 yaş arası ise aynen ekipte yer alacaktır,yol-şehir-mtb ayrım yapılmayacaktır katlanırda dahil......

28 ağustos kanlıca gezisi,

liste

1-@cenkildas
2-@Kerem Groims-misafirimiz
3-@mavibere -2 arkadaş daha,

beklenen dostlar,

@anıl şentürkk
@nuruasakir
@Emre Asilar

saat 08.00-üsküdar vapur iskele-kanlıca....

prosedür ,kanlıcada çok az bir mola olacak isteyen yoğurt yer,
30 dakika dinleneceğiz dönüşe geçeceğiz ,ve direk üsküdar ,ve kadıköye devam ederek ,moda bisiklet yolundan ,fenerbahçe bisiklet yoluna, ordan ideal tepe veledromda duracağız. dönüşte tüm ekibi bisiklet yolundan kadıköye ulaştıracağım.

@Kudret Kurtcebe

şu an 18den gün alıyorum 10 eylülde 18im dolmuş olucak? o zaman sanırım 11 eylüldekiyle başlıycam. teşekkürler

@Kudret Kurtcebe
@Kudret Kurtcebe

ya benim kafam karıştı ama 1998den hesap edince sanki bu sene 19dan gun almaya baslamıyor muyum? :) neyse ya 11 eylül yeterli canınız sağlsun

@mebrarc

doğduğun zaman 1 yaş olmaz 1998-1999 aralığı 1 yaştır ,2015-2016 ise 18 oluyor 10 eylül doğum tarihin ise,10 eylül 2016 ise 18 bitiyor 19 oluyor,19 'dan gün alıyorsun .

avatarı 18 yap,otomatik forum onu 10 eylülde 19 yapar doğum tarihini yazmış isen.

@Kudret Kurtcebe
Hocam gruba erişemiyoruz
@Kudret Kurtcebe
Gruba erişemiyoruz gizli olduğundan kapalı gruba çevirirseniz erişebiliriz

Kışın burada olduğum sürece katılabilirim. Levent'teyim bende. Etkinliklerden haberdar edersen sevinirim Kudret abi :)

Seneye 21 olarak ben de katılmak istiyorum.Takipteyim :hhhhhh:

@yey52

(link)

şimdi kapalı yaptım...

gene sorun oluyorsa face' de kayıtlı iseniz sizi üye yaparım.tabi isim soyad ya da nikiniz neyse.

İşten çıkış tarihim ayın 4ü o zamana kadar olan turlara katılamıycam fakat ondan sonra bende sizlerleryim umarım sık sık olur

@Cengelkoylu53

11 eylül göktürk ,cengelköyde iseniz direk üsküdara, ordan eminönü vapuruna binerek saat 08.00 'de eminönünde olmak şartıyla buluşuruz ,ekip 08.00 'de eminönü iskelede toplanacak hareket 08.30 olacak.

can irier face 'den istek gönderdi,bu arkadaşımız burdanmı ?
yunus emre yılmaz 'ı kabul ettim galba forumdan yey 52 nikli dostum.

@Kudret Kurtcebe Çok güzel bir başlık olmuş. İstanbul haricindeki şehirlerdeki arkadaşlarda kendi aralarında benzer düzenlemeler yapabilir aslında

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri