Scudo Sports

Forumda gittikçe artan rumuz olayı

Forumda rumuz kullanma hakkı var ve bu hakkın kullanılmasından rahatsız olmuyorum. Rumuz kullananlar ile kendi ismini kullananlar arasında bir ayrım da yapmıyorum. Herkesin kendi tercihi.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Scudo
@mehmetsunu Kendi adıma söyleyecek olursam; ismimin bu kadar kolay etrafta gezinmesini istemiyorum bilmek istiyorsan rumuzun altına bakarsın demiş olurum ya da gelip bana sorarsın

Bizim bi tayfa vardı. Ben tabii oyun havası dinlerim, biraz konuşma da Angaralı, şaşırmamak gerek. Bizim tayfa da Dodurgalı komple. Tanıdıklar bize hep "Dodurgalı gençlik" dediğinden, ben de "Ajan Dodurgalı_06" olarak aranızdayım :D.

ben ismim soyismim yazıyor sanıyordum ama böyle de güzel bazı forumlarda zorunlu tutuluyor, ben şunu öğrendim genelleme yapmak doğru sonuca götürmüyor

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Başlık altındaki yorumların yarısı "böyle bir hak var kullanırız" şeklinde.
Başlık sahibi "böyle bir hak yok gerçek isim verin" demiyor oysa.

Benim bu forumda gerçek İsim kullansın ya da kullanmasın çokça arkadaşım var ancak geçenlerde karşılaştığım durum sonrası bazı kararlar aldım.
Bir üye, rumuz almış. Öyle saçma bir ileti yazmış ki, cevap vermeden edemedim. İletisi "bu forum nasıl bir forum, bir soru sorduk cevap yok, saçma sapan yermiş burası" gibi bir şeydi. Ben de çok afedersiniz ayıp etmişiz dedim. Yemediğim küfür kalmadı neredeyse. Sakince kim olduğunu sorduğumda ise "neden kimliğimi belli edeyim" diye bir cevap aldım. Söz meclisten dışarı ama gerçek isim vermemek pervasızlık riskini her zaman taşıyor. Eminim o üyenin hesabı kapatılmıştır ama başka rumuz ile tekrar gelir.
Gerçek isim kullanan kişiler benim için güven sürecinde bir adım ileride kişiler oluyor. Yaşadığım olay sonrası yeni tanıdığım, yeni üye rumuzlu kişilere ise mesafeli davranıyorum.
Her isim kullanan saygı kazanır diye bir şey yok ama rumuz benim için artık rüşt ispatı için bir süre demek.
Elbette kimse bana bir şey ispatlamak durumunda değil ama hissiyatım bu yönde.

Kendi ismimi kullanıyorum diye hatırlıyorum foruma girmeyeli epey oldu unuttum hangi isimle üye olduğumu neyseki Crome unutmamış du bakim aa evet kendi adımı kullanıyormuşum. Bisiklet den birazcık soğudum da eh arkadaş olmayınca böyle oluyor.

@Ahmetgitar

Kapatılmadı, buradayım.

Dediğinize yakın fakat tam dediğiniz gibi bir mesaj değildi. Akabinde kendinizce laf soktunuz, cevabını aldınız. Sanıyorum mesaj sayısı veya forumda daha eski olmanız sizi özel hissettirdi, böyle bir hakkı kendinizde gördünüz. Görmeyin.

Gerçek ismimi kullanmadığım için hiddetlenip paylamaya kalkmanız ayrı bir dert. Yazdığımız iletiden kişilik analizi yapmaya kalkmanız çok ayrı bir dert, hastalık derdim ama demiyorum. Onra birde gerçk ismini neden yazmıyorsun? Yazmam tabi arkadaşım sen herşeyi didik didik et ardından hayal dünyanda bir karakter yarat diye mi gerçek kimliğimi ifşa edeceğim sana? Herkesle samimi olma zorunluluğunuz yok sevgili @Ahmetgitar varın benimle de olmayın.

Siz internetle geç tanışmış olabilirsiniz size gerçek isim vermek normal geliyor olabilir. Bana gelmiyor. Hatta ilk defa bu forumda bu gerçek isim mevzusunu gördüğümü söyleyebilirim. Esasında bu bir mesele bile değilken kendi kendinize dert edinmişsiniz. Edinmeyin. İki mesajınız silinse ortalığı ayağa kaldıracak bir izlenim bıraktınız bende "arkadaşlar rep verin, verdim şukunu kanka". Forum için bu kadar dertlenmeyin keyfinize bakın.

çok şeyapmayın bence. çok güzel rumuzlar da var hani. rumuzuna ve adına güven kazandıracak kişi kendisidir. herkes adını soyadını kullanmak zorunda hissetmemeli bence de. yükselen nefret söylemlerini göz önüne alarak ve utanarak yazıyorum ki, aramızda adını gizlemek zorunda hisseden ermeni ve rum arkadaşlarımız da mevcut. takılmayın isim konusuna.

Geri