Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumda kim, hangi müzik aletini kullanıyor?

Scudo
Bende elektro gitar çalıyorum ve amatör bir grubum var. Arada sırada biyerde çıkıp çalıyoruz. Bu sene öss yüzünden sahnelere kısa bi ara vermek zorunda kaldım...

Bir müzik aleti çalamıyorum flüt dışında 😁 sorum şu ; plak çalar almak istiyorum.Özellikle eski bir tane.
İyi markalar nelerdir ? Misal şunu buldum Dual KA 40 Receiver Radyo Pikap. Bu pikap işlerinden hiç anlamam.
İyi marka bilen varsa.Yada nereden satın alabileceğim konusunda beni yönlendirirse sevinirim.

• İnanılmaz
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Ne yazık ki hiçbir müzik aleti kullanamıyorum. Lisedeyken heves edip elektro gitar almıştım. Kursa gittim. Tam notalara geçiyoruz ben sol kolu kırıyorum. Hop aylar sonra iyileşince tekrar başlıyoruz. Tam notalara yine geçiyoruz ben yine kolumu kırıyorum. Abartmıyorum bu böyle döngü halde 3 kere yaşandı. En sonunda pes ettim. Pişman mıyım? Biraz. Yakın zamanda bi ara mandolin çalmaya da heves ettim aslında. Daha kolaydır diye düşünüyorum. Ama yine aynı lanet tepeme biner diye hiç yanaşmıyorum. Belki bir gün...

Bir müzik aleti çalamıyorum flüt dışında 😁 sorum şu ; plak çalar almak istiyorum.Özellikle eski bir tane.
İyi markalar nelerdir ? Misal şunu buldum Dual KA 40 Receiver Radyo Pikap. Bu pikap işlerinden hiç anlamam.
İyi marka bilen varsa.Yada nereden satın alabileceğim konusunda beni yönlendirirse sevinirim.

Profesyonel bir sistem kurmak istiyorsanız pikap ,amplifikatör ve hoparlör sistemi kurmanız gerekiyor.Ayrıca günümüzde plak diye satılan bazı kayıtların cd den plağa aktarılmış dijital kayıtlar olduğunu duydum.Millete analog kayıt diye dijitali satıp yüksek fiyatlarla öpüyorlar.Ayrıca plaklar çok pahalı bence.Atıyorum cem karacanın bir plağı 3000 tl gibi.Ben bu yüzden plak sisteminden vazgeçtim.Kasetçalar sşstem kurdum.Bu konuda ayrıntılı bilgi sahibi olmak için muhakkak yabancı ya da Türk plak forumlarına göz atmanızda büyük fayda var.Son olarak tavsiyem plakçalar alacaksanız gidin önce yerinde sesini bir dinleyin sorunu var mı vs.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Profesyonel bir sistem kurmak istiyorsanız pikap ,amplifikatör ve hoparlör sistemi kurmanız gerekiyor.Ayrıca günümüzde plak diye satılan bazı kayıtların cd den plağa aktarılmış dijital kayıtlar olduğunu duydum.Millete analog kayıt diye dijitali satıp yüksek fiyatlarla öpüyorlar.Ayrıca plaklar çok pahalı bence.Atıyorum cem karacanın bir plağı 3000 tl gibi.Ben bu yüzden plak sisteminden vazgeçtim.Kasetçalar sşstem kurdum.Bu konuda ayrıntılı bilgi sahibi olmak için muhakkak yabancı ya da Türk plak forumlarına göz atmanızda büyük fayda var.Son olarak tavsiyem plakçalar alacaksanız gidin önce yerinde sesini bir dinleyin sorunu var mı vs.
Teşekkür ederim değerli bilgiler için.

• Beğen
Tepkiler: speedymammy
Gitar çalıyorum. Ayrıca şan ile ilgiliyim. Tenor vokal icra etmeyi seviyorum.

Piyano çalıyorum. Ya da çalmaya çalışıyorum demeliyim. Başlangıç seviyesini hiç geçemedim çünkü.

Youtube'da KolayNota isminde bir kanal var. Ünlü eserlerin basitleştirilmiş notasyonlarını paylaşıyor. Onları çalışıp çalıyorum son zamanlarda.

Piyano çalıyorum. Ya da çalmaya çalışıyorum demeliyim. Başlangıç seviyesini hiç geçemedim çünkü.

Youtube'da KolayNota isminde bir kanal var. Ünlü eserlerin basitleştirilmiş notasyonlarını paylaşıyor. Onları çalışıp çalıyorum son zamanlarda.
New Jazz Kanalını takip ediyorum.
Ben de mızıka aldım. Çalması çok kolay ama ustalık zor.

Gitar çalıyorum. Okulda müzik derslerini gitar ile işliyorum. Öğrencilerime müzik dersinde notaları ve enstrüman çalmayı öğretiyorum.

Hırsız değilim o yüzden hiç bir şey çalmıyorum.

• İnanılmaz
Tepkiler: RmzBurak
10 yıldır, çok zaman ayıramasam da ney'e özel bir ilgim var.
Fırsat buldukça şah ney ile perde çalışmaları yapmaya çalışıyorum.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
24 sene gitar. Ne kadar yaşlandığım da bir kez daha yüzüme vuruldu, teşekkürler...

Piano, yan flüt, davul

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Gitar, davul biraz klavye çalıyorum. İlgi alanım synthesizerlar ama pek fazla bulunmuyor elimde. 2018 de evde bir şeyler kaydetmiştim. Davullaırda kendim çalmıştım bazılarınıda bir arkadaşım çalmıştı. Burada kaydettiğim parçalarım var - (link)

Geri