Lacivert kullanırsak bence renk karması olurr yani zıtlık bence gözü daha cok yorarr .. Bence en sade haliyle bu tema guzel görünüyor .. ( bende forum , site vs tasarımıyla ugrastım )
Bence reklamlar sağ tarafta daha küçük olarak ve ekranı kaydırınca da görülecek şekilde olabilir.
Forumdaki tasarım ve font büyüklüğü de biraz daha az alan kullanacak şekilde ayarlanırsa sağ tarafta yeterli yer açılabilir.
Arkadaşlar bu son sedona reklamı beni biraz sinir etmeye başladı.Bilmiyorum sizde durum nası.Her sayfa açıldığında gözümün içine sokulmasının ne manası var.O küçücük ''kapat'' butonuna her sayfa değiştirdiğimde basmak zorundamıyım? Bir süre sonra cidden hoş olmuyor bu reklam.Kenarda kayar vaziyette olabilirdi fakat tüm ekranı kaplıyor ve sayfayı aşağı indirsem bile o peşimde HAni böyle bilmediğiniz bir sayfaya girersinizde bir sürü reklam bannerları olur kenarlardan sayfalar açılır isteğiniz dışı.Aynen öyle olmuş şimdi.Bisikletforumun böyle olmaması gerekir diye düşünüyorum.Lütfen reklam konumlarına biraz daha özen gösterelim
Forumun sürerekliliği için reklam almak zorundayız.Bant genişliğimiz sürekli artıyor.Dolayısı ile maliyetlerimiz de sürekli artıyor.Rahatsız oluyorsanız,reklam bannerini kapatınız.
Forumda eski reklamları göremememizin sebeplerinin sadece parayla ilgli olacağını zannetmiyorum.
çok ciddi paraların ödenmediğini biliyorum . vardır bir sebebi de biz bilemiyoruz:rolleyes: .. hertürlü karar, karar verenlerin kendi tasarrufudur. hayırlısı olsun
Ne alınır ve ne verilir, sorumluluk karar verenlerindir .
merhaba
Sitede daha önce reklamı olan fakat dün birden reklamı kaybolan firmalardan birisi ile nabız saati sormak için telefon görüşmem oldu.Bu konuyu kendilerine sordum aldığım cevap 6 aylık periyodlarla yapılan ödemenin günü geçmiş bi şekilde ödemeyi yapmamışlar en kısa zamanda yenilenmiş logoları ile forumda olacaklarmış.
saygılar
ya bana site ilk açıldıgında gelen reklamlar kötü görünüyo..
hem çok fazla alan kaplıyo,bazen de kapat düğmesi kaçıyo,kedi-fare gibi mouse la tutturmaya çalışıyorum!!
Arkadaşlar Reklam veren firmalar ile bisikletforum.com arasında dönem dönem yapılan reklam anlaşmaları sora erer.Bu aralıkta reklam veren firmalar gerek banner değişimleri gerekse diğer içsel sebeplerinden dolayı reklamlarını bir müddet ertelerler.
Bu hadisede bunlardan biridir.
Bunun dışında anasayfadaki reklamların siz değerli kullanıcılarımızın forumu kullanmalarına engel teşkil etmeyecek şekilde ve daha görsel olmak kaydıyla düzenlemeleri bitme aşamasındadır.