Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumdaki reklamlar

evet bende ilk girdigimde bayağı bi garibime gitmişti çünkü kabataslak bir reklam dizimi olarak geldi bana. Ne bilim bir estetiği yoktu yani üst üste tıkış tıkış reklam :)

Scudo
Bu forumu ilk açtıgımızda çııkan DeltaBisikletin Reklamı çok büyük ve her seferinde beklemek zorunda kalıyorum,o reklamın biraz küçültülebilme ihtimali var mı?

bence de çok büyük. eskisinde en azından kapama tuşu çıkıyordu bunda o da yok

aslında kapama var yine aynı yerde sağ alt köşede fakat resim biraz büyük olduğu için kapama tuşu aşağıda kalıyor.buna bi çözüm gerek gerçekten ...

kapama tusuna basılsa tamamda çok yukarda kalıyo.

@yighitjan

bnde onu diyom resim biraz daha küçültülse tam süper olacak.

başlıktada belirtiğim gibi bir kaç bisiklet firmasının reklamı varken şimdi yok. bunun sebebini merak ettim ve bu kakn firmaların adlarını kullandığımızda reklama giriyor mu?

ayrıca birkac firmanın dukkanlarıda kapatılmış... bende merak ettim:S

yöneticilerden yorum bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar.

Forumlarımıza reklam veren firmalar dönem dönem reklam sürecine ara vermek isteyebiliyorlar.Bu da onların tasarrufunda ve doğaldır.

Bir firmanın reklamlarını artık forumda göremiyorsanız anlayın ki firmayla reklam anlamamız sona ermiştir.

Şu anki uygulama da bundan ibarettir.

Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

Bu arada mesajlarınızda diğer firmaların adını kullanmanız reklama girmez.Birbirimize faydalı olacak her bilgiyi birbirimizle kurallar çerçevesinde paylaşabilmeliyiz.

biraz daha ufalttık.Öyle sanıyorum 14" veya 15" ekranlarda da sorun olmayacaktır.

Sabrınız ve anlayışınız için teşekkürler.

bir çözümde ben söyliyeyim internet explorer ve mozilla firefox için F11 tuşuna basarsanız tam ekran görüntü elde edersiniz ve reklamı kapatıp geniş geniş forumda gezersiniz..

işte bir örnek:

(link)

değerli moderatörlerim ve adminlerim:sitedeki erdoğanlar bisiklet vede diğer firmalar neden kalmadı?bakım çalışması flnmı var?

bakım çalışması olsa hepsi olmazdı büyük ihtimmalle reklam anlaşması sona ermiştir vede yenilememişlerdir.

Evet reklamların süresi bitmiş anlaşılan

Geri