Scudo Sports

Forumu nasıl buldunuz?

Scudo
Bende de saygı daha ağır basıyor. Samimiyetin daha çok iki kişi arasındaki diyaloglarda (karşılıklı konuşma, MSN veya özel mesaj gibi) ağır basmasını normal karşılıyorum.

Forumda yazılanı Google aramalarını da hesaba katarsak, milyonlarca insan okuyabilir. Bu nedenle biraz daha dikkat (özellikle hitap şekli ve Türkçe kuralları açısından) gerekir diye düşünüyorum.

@Serden Us

İşi geniş düşünürsek dediğiniz çok doğru :)

Hepside gerekli..Tamamlayıcı unsurlar hayatımız da her daim var olmalı..

arkadaşlar couchsurfing aracılığyla birçok bisikletçiye istanbula ya da ege kıyılarına rota tarifi veriyorum, bu siteye bi ingilzce bölüm açılsa da bu tarz yazıları ingilizce olarak derleyip koysak ve kaynak olarak burayı da göstersek iyi olmaz mı?

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
Olabilir Ali,uygulamayı ele alalım.

Sen konunu aç,uygun gördüğün bölümlere konunu sabitleyelim.

tamam da benim de eksik olduuğm noktalar var arkadaşdlar anlatabilrlerse ben ingilizceye çeviririm, mesela genel olarak muhatap olup cevap veremediğim, e5 üzerinden istanbula geliyorlar ondan sonra eminönü gibi yerlere bisikletle nasıl ulaşılır bunu bende bilmiyorum istanbul giriş çkışları birisi açıklayabilirse bana rahat olur çünkü genelde turcular kapıkuleden geliyorlar istanbula gelen 2 rota var birincisi vize üzerinden diğeri d100 üzerinden silivri onları açıklıyorum da bu istanbul giriş çıkışlarını birisi açıklarsa ben ingilizceye çeviririm:)

güzel bir uygulama olabilir hemde arkadaslarında ingilizcesi gelişir bu sayede degil mi

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
Google translate'de az cok islerini gorebilir aslinda mr. alper warning receiver

Bu siteye hiç talep yok 3 gündür giriyorum ama kimsecikler yok
yazan bir iki kişiden ibaret
Neden?

bisiklet konusunda harekerlisini bulmamadım onun için biraz hareketli diye buradayım.
Ben daha çok kişi bekliyordum
Zaten yaptığım yorumların cevap mailide gelmiyor bana:(

genelde insanlar "bisiklet seçimi" bölümünde yogunlasiyor sanirim, ama yavas da olsa illa ki bir cevap veren bulunuyor genelde.

sanırım ondan ben göremiyorum yazanları :(
birde yorum yapıyorum cevap geldiğinde mail gelmesi gerekirken bana gelmiyor
ben sonradan bakınca görüyorum

@pınar kacakkiz

siteye isim ve sifreyle girdikten sonra "Kontrol Paneliniz"e tiklayin, cevap gelen konulari orada görebilirsiniz.

Anasayfa'da En Alta Bakarsanız Aktif Olan Kullanıcı Sayısının Yüksek Oldugunu Göreceksiniz :) Bölüm Fazla Oldugundan Pek Göze Çarpmıyor Sadece :))

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
Geri