Scudo Sports

Forumu nasıl buldunuz?

@Hasan Kuru
Katılıyorum, gayet makul bir çözüm. Foruma alışmamış arkadaşlar için öncelikle açacakları konuyu bir aratmalarında fayda var. İhtiyaç duydukları bilginin mutlaka bulunabileceğine inanıyorum. Tabii ki forumda olmayan konular için yönetici arkadaşlara mail atabilirler. Fakat kayıp çalıntı başlığı kapsam dışında kalsın derim.

Scudo
sevgili kudret dediklerinin tümüne katılıyorum..........forum tüm bisiklet ve doğa severlerin biraraya geldiği bir yumak adeta..........bazı hatalı kardeşlerimiz olabilir ama hatalar kişileri bağlar ...bu nedenle foruma atfen kullanılan sözcükleri yadırgıyorum........pek çoğu genç arkadaşlarımız..zamanla hatalarını anlayacaklardır......forumumuz içindeki çok kıymetli kardeşlerimizle birlikte olmak herşeye değer...........

Bu sayede konu kirliliği önlenebilir ama konu içi kirliliği var birde. Geçen gün kendimi tutamayıp ters bir cevap yazdım sonunda. Sorduğum net, gayet anlaşılır ve açık olan soruma cevap vermiş olmak, mesaj sayısı arttırmak amaçlı bir cevap geldi ve cevabı vereni dayanamayıp tersledim. Haliyle konuya verilen cevaplar silindi. Sağolsun arkadaşlar konumu silmedi ama tabi öyle bir tatsızlıktan sonra bana yardım edebilecek biride çııkmadı :)

Kendini bilmezlerin çatlak seslerini eleyince hakikaten harika görünüyor.
Kudret, BF de seninle gurur duyuyor. Eksik olmayasın. BF'nin çatlak sesli kendini bilmezlere değil ama senin gibilere her zaman ihtiyacı var. Hatta senden her foruma lazım.

• Beğen
Tepkiler: ali ayhan cıvıl
@gatila

gatila dostum teşekkür ederim ...
asla kendimi dev aynasında görmedim hiç bir şekilde insanlara tepeden bakmadım bu bisiklet camiasında özellikle istanbul camiasında herkezi pedal kardeşim olarak gördüm ....
evet bir çok tur düzenledim zor ,kolay bu konuda bana kapısını açmış olan bisiklet foruma, yöneticilerine ,adminlerine teşekkür ederim ...
evet bu turlarda özellikle zor turlarda farklı performansa ait pedalşörleri bir arada tuttum hiç kimse incinmedi ....
ve performansı yetersiz olanlar ....çalışarak dahada iyi oldular ve sonra ben onların tozunu yedim tabi ,ama bu durumdan asla rahatsız olmadım bilakis onur duydum .... evet yaşım ileri sayılır geçen iznik turunu bir güne sığdırdım ..
dönüşte farklı bir ekiple döndüm yalnız fişek gibi idiler ortalama 38-39 ki mtb de bu ortalama müthiş tabi ,grub performanstanbulun elemanları ...
ben daha önce avrupa yakası performanstanbul ile birleşerek anadolu yakası performanstanbulu kurdum ....
evet antreman turlarına başladım bu kışta devam edecek ..
ve dostlarımın düzenlediği mangal parti turlarına da devam edeceğim ama pek fazla yiyemiyorum ...nedense....
tekrar teşekkür ederim dostum ....

açılan konunun tüm paylaşılanlarına katılıyorum.........ama genç ve bisikleti yeni öğrenmeye çabalayan kardeşlerimize de tolerenslı davranarak onlarıda kucaklıyacak abi tavrımızı sergilememiz gerekir..........hepsini aynı kategoride yargılamamak lazım.............

bisiklet forum yaşayacak....
dostlarım,tüm bisiklet forumun müdayimleri ve yöneticiler ve adminler ....
herkes burda emek verdi öyle değilmi...biz pedalşörler geziler düzenledik karşılıksız resimlerimizi, anılarımızı paylaştık öyle değilmi, ve dostluklar kazandık hem bisikleti sevdik hemde zorlu turlarda zoru birlikte göğüsledik biz hepimiz bu forumun çocuklarıyız ....6 yıl dile kolay....
ve şuna inanmaktayımki bu bisiklet forum dahada ileri gidecek...durmak yok bisiklet forum ölene kadar zirvede kalacak.....
naçizane garip dostunuz ben burda o kadar güzel şeyler paylaştımki acılı tatlı olaylar ama asla bu forumdan soğumadım ....
acılı olay fazla olmadı ama paylaştığım bir dolu olay var ...bunları yine hatırlayarak geçmiş resimlere bakarak anılarımı tazeliyorum belkide beni çocukça bulabilirsiniz evet ben hala çocuğum....
bu bisiklet forumu seviyorum ....ve burda kendimi buluyorum bana kızabilirsiniz ve hatta benle alayda edebilirsiniz ...
bu 6 yıl az değil evet verilen emekler az değil evet ....
herkese verdiği emekler için teşekkür ederim .... giden arkadaşlar olabilir ...
onların emekleride unutulmaz...
sonuçta bisiklet forum yaşamaya devam edecek...
ve burda dostlarım sevdiğim saydığım dostlarım bisiklet turları düzenlemeye devam edecek şu koca istanbulda yapılacak en güzel işi yapıyoruz bisiklete biniyoruz ve bir forumumuz var daha ne isteyebiliriz bundan sevinç duymalı....
daha öncede söyledim ana sayfanın grafik tasarımını çok beğenmekteyim , diğer bisikletle ilgili forumlarda aynı çarpıcı grafik anlayışları yok....
ben özellikle facebook a mesaj bırakarak esas dergahımın bisiklet forum olduğunu yazdım....
24 saat face de değilim burdayım evet ve mutluyum.....
rahmetli süleyman şatır dostumla yıllar önce birlikte pedallamıştık evet bu gün o yok belkide yarın ben yok olacağım ama bir şey var .....dolu dolu yaşamak var dostlarım dolu dolu onun iksiri bisiklettir başkada hiç bir şey değildir
dünden daha fazla bisikleti sevdim tek suçum bu benim beni bu yüzden hapse tıksınlar razıyım ...ve bu düşüncelerimi kelimelere dökmeme imkan sağlayan bisiklet foruma müteşekkirim evet bu forum yaşayacak ve asla ölmeyecek .....

Son günlerde forumda tam olarak nedenini bilmediğim olaylar yaşandı.Foruma yoğun emek vermiş bazı arkadaşlar ayrıldı, kilitli ilanların bir kısmı açıldı,bazı eski üyeler geri döndü...

"Foruma bir hareket gelmiş gibi.Ancak bu hiç önemli değil, önemli olan kalp kırmamaktır" diye düşünüyorum.Emeği geçen ve ayrılan arkadaşlara teşekkür ederim.Herkese kolay gelsin...

İşte bizler de zamanında kırılan kalpleri kazanmaya çalışıyoruz.

35.000 kişi ile uğraşmak kolay değil. Bazı provakasyon yaratan üyeler oluyor tabi bunların da üstesinden geliyoruz.

Kurallara aykırı davranıp da atılan bazı üyeler yeniden üye oluyordu artık onun da önüne geçtik ve üyelik olayını yönetici seçimli yaptık. Böylece daha net üyelikler oluşmaya başlayacak. Üye arkadaşlara önemle ricamız profillerini ve bilgilerini eksiksiz yapsınlar.

Yine başka ricamız artık yok 2.el di yok sorunlardı gibi konuları açmayın. Siz bu tip konular açtıkça başka konular aksıyor.

Evet bazen eleştiriler iyi oluyor ama aynı şeyi özellikle yine aynı kişilerin defalarca demesi gündeme getirmesi altında başka şeyler olduğu anlamına geliyor.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

herkese iyi forumlar

Değerli hocam ve saygı değer Sedat Abi ,bende emek verdim sende verdin herkesin emeği var.Ama bu kadarda germenin anlamı yok.Bende kendi isteğimle ayrıldım ama orada başka başka konuşup da kimseyi kırmadım veya argo kullanmadım..Ve çok "şükür" buradayım..

Herkese Emeğinden dolayı çok teşekkürler.İyi forumlar..

@sadana

Ali merhaba,
Forumda seni tekrar gödüğüme çok memnun oldum.Gözlerinden öperim kardeşim.

Not:Bu başlığı;"Foruma yoğun emek veren ve ayrılan,dedikodu yapmayıp gerçekleri söyleyen arkadaşlar ile şu an sorumlu arkadaşlar arasında kırgınlık olmasın " diye düşündüğüm için açtım.Gerisi teferruattır benim için.Herkese kolay gelsin.

Arkadaşlar; bir göz gezdireyim diye forumun alt bölümlerine baktım...Ana 1.000.000 mesajı aşmışız:60: ...Evet forum bayağı bir raabet görüyor...

Muzaffer abi sakin ol :)
Bir kısmı öyle.Ama benim hoşuma gitmeyen şey forumda kafasına takılan bir şeyi sormak için üye olup,kafasındaki soru işaretini hallettikten sonra foruma bir daha girmeyenler.Abi araştırın bakın en azından 1000 e yakın üye vardır böyle herhalde :D

En az 2000 tane sıfır mesajlı üye vardır.

:D Boşveeerrr be abi.Modlar bile sesini çıkarmıyorlar artık.İnan bana senin istediğin düşündüğün gibi bir yönetim de insanları sıkar ve foruma olan ilgiyi azaltır.Ben önceden takıldığım,4 ay gibi bir sürede 8000 gibi bir mesaj sayısına ulaştığım kardeşim abim dediğim insanlar kazandığım Türkiyenin sayılı bilişim forumlarından birinde yaşadım bunu.Ve şimdi o forumda ne doğru dürüst emek gösteren var nede o abim kardeşim dediğim insanlardan eser var.Hepsi ayrıldılar.Bende ayrıldım.Ve şimdi bakıyorum o foruma arada k.çındaki bezden yeni kurtulmuş emzikli çocuklar meşgul ediiyor forumu.
Aşırı sıkı yönetim de kötü.Tamam tek tük yanlış yazanı uyarırız.Ama bir eki,bağlacı yanlış yazdı diye ümük sıkmak forumda insanların huzurunu kaçırır.

Dediğiniz gibi bisiklet seçimi bölümüne açılan konulardan sıkıldım artık :D

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
:) Ben genel olarak sende gözüme çarpanları söyledim abi :D
Daha önce sana bu kadar abartma başına birşey gelecek dedim :D
Sende birşey olmaz dedin 1-2 hafta kadar sonra 1 gün uzaklaştırıldın forumdan :D

Bu bisikletforum gerçekten bağımlılık yapıyor. bence girişe uyarı koymanız gerekiyor.:)
bisikletforum sayesinde oyun oynamıyorum resmen bağımlılık yaptı biryerden eve gelince hemen bakıyorum.bisikletforum gerçekten çok iyi bilgilenmemizi sağlıyor. teşekkürler bisikletforum....:harika:

Geri