Gjankrow
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.131
- Bisiklet
- Salcano
@babajanovic Şikayet butonunu kaldırmaya gerek yok. İlgili konulara prim vermeyince zaten bizim yönetici olduğumuz bile unutulur. Emin olun o zaman kimseye ihtiyaç kalmaz. Böyle hakaret eden, küfür eden olmadıkça yöneticilerde pek ortalıkta gözükmezler. Eğer yöneticiye ihtiyaç duyuluyorsa sebebi yine insanlardır. Ben forumda siyaset ve din konuşulmasından yanayım ancak bu şekilde kavga ederek değil ve bu hiç bir zaman bu zihniyetlerle sağlıklı tartışma ortamı doğuracak kadar seviyeli olmayacak.
Bir dönem siyaset ve din konuşulacak bir bölüm oluşturmayı ve tartışmayı bilen arkadaşları orada fikir muazenesi altında izlemeyi sağlayacak bir kısım oluşturmayı istedim, ancak insanlar arasında ayrımcılık doğuracağı için vazgeçtik. Vallahi benim bir düsturum var fikirlerinizin kuvveti efendiliğiniz ile doğru orantılıdır. Bir çok değişiklik yapılabilir, kurallar üye arkadaşlarımız ile yeniden düzenlenebilir. İsterseniz buyurun bir anket başlatın forumda siyasete izin verilmelimi diye bakalım ne sonuç çıkacak ?
Bir dönem siyaset ve din konuşulacak bir bölüm oluşturmayı ve tartışmayı bilen arkadaşları orada fikir muazenesi altında izlemeyi sağlayacak bir kısım oluşturmayı istedim, ancak insanlar arasında ayrımcılık doğuracağı için vazgeçtik. Vallahi benim bir düsturum var fikirlerinizin kuvveti efendiliğiniz ile doğru orantılıdır. Bir çok değişiklik yapılabilir, kurallar üye arkadaşlarımız ile yeniden düzenlenebilir. İsterseniz buyurun bir anket başlatın forumda siyasete izin verilmelimi diye bakalım ne sonuç çıkacak ?