a.valverde
El Imbatido
- Tepki
- 2.602
Güzel kaliteli arkadaşlar var .Bir sorunda direk mesaj atan yardımcı olmaya çalışan.Bir çok şeyi burdan takip edip öğreniyorum.Bundan önce bisiklete dair hiç bir şey bilmiyormuşum(şimdi de çok bilmiyorum 😉)Her gün mutlaka girip bakıyorum.Siteyi kuran ve emeği geçen kişilere ve tüm üye arkadaşlara kazasız sağlıkla pedallamalarGüzel iyi ki var 😉🚴♂️
Bu gibi ukala dümbeleği tipler her zaman her yerde var maalesef kardeşim,ama olsun onlarda olacak ki kalbi güzel iyi insanları ayırt edebilelim farkındayım o tiplerin yazdığımız bir yorumu,bir paylaşımımızı sırf sabote etmek için zart diye aradan çıkan,değişik refleksler veren tipler onlar.Ne yapıyoruz görmüyoruz onlarıEgosu tavan yapmış, her zaman her şeyi en iyi hep ben bilirimcileri saymazsak
Hoş geldin , şeref verdin.Sanırım, bu forumu sevmemin sebebi, herkesin ortadaki bisikletin etrafında toplanmış olup, o bisikletle ilgili, yanındaki kişiyle iki çift laf etmek istemesi. Tekrar tekrar bu kalabalığa katılıp, gözleri bir gün önceden hoş sohbet ettigi kişiyi ararken, yeni tanıştıkları ile de aynı güzel muhabbeti yakalayabilmesi.
Diğer forumlardan bence en büyük farkı, bisiklet aşkına sahip herkesin, bu ortak nokta ile, hayata dair farkli konuları da beraberce seviyeli bir düzeyde paylaşıyor olması.
Forumda henüz çok yeniyim, ama çabuk ısındım. Sizleri tanıdığıma da çok memnunum, iyi ki varsınız forum ailesi...
Forum bahane, senin gibi abiler şahane👍👋Saygılar efenimmm10 numara bulduk forumu 10 numara.
Estağfurullah kardeşim duygular karşılıklı, güzel düşünceleriniz hem kalbinizin hemde özünüzün güzelliği.Arkadaş tavsiyesi ile buldum😂🤣
Forum bahane, senin gibi abiler şahane👍👋Saygılar efenimmm