Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fransa Bisiklet Turu 2015

@Serkan.ÇABAŞ

Neden bu kadar bunlara taktınız anlamıyorum bulabileceğiniz en iyi spikerler size güvence verebilirim ki bu spikerler olmasa Türkiye'de EuroSport'ta turun izlenmesinde %25 düşüş olur. Zaten esprili bir adam Sarper Günsal kendine has konuşma tarzı var ben sanmıyorum ki Froome düşer kelimesini isteyerek desin böyle bir adam değil çünkü.

• Beğen
Tepkiler: Gacemer
Scudo
@Serkan.ÇABAŞ Hayalkırıklığının bir yansıması bu ''Contador kötü inişçi'' cümlesi. Herkes ondan inişte fark yaratmasını beklerken 2-3 defadır düşmesi insanları şaşırtıyor ve üzüyor. Sarper abi ironi yapmasını da seven bir adam, her dediğini ciddiye almamak lazım :harika: Bu daha önce bahsettiğim gibi algı meselesi, süper bir inişçi düşerse kötü inmiş olur ama normal biri düşse normal teknik bir iniş denecekti :komik:

Bir de Sarper Abi'nin Sky'ı sevmediği ve daha çok Nibali-Contador gibi adamları sevdiği bilinir bence ortada tartışılacak bir durum yok :cool:

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@scitakoglu Benekli mayo da Froome'da olduğu için şuan giyen yok. Sarı mayo daha üstün olduğu için onu giyiyor.

eurosports ekibi froome'un uçtuğu etapta lance'den daha iyi tırmanıyor deyip, doping konusunda bir imada bulunmuşlardı zaten:)
bana kalırsa da; sky ve froome'dan pek hoşlanmıyorlar. açık açık söylemeselerde durum bu.

contador havluyu çoktan atmıştı zaten. bu sene giroyu kazanmasına rağmen geçen seneki formundan çok aşağıdaydı. geçmiş olsun.
seneye turu alıp, emekliliği düşünmeye başlamıştır şimdiden.:p

burada yazanları okudukça ben farklı bir turu mu izliyorum acaba diye merak etmeye başladım. Flash tv'de amerikan güreşleri vardı biz öğrenciyken. Bunlar ilk başladığında garibim sunucular orijinal içeriği çevirmeye uğraşırlardı. Sonra yaptıkları hataları kimsenin umursamaması nedeniyle olsa gerek farkettiler ki bunun hiçbir önemi ve tadı yok, kimsenin de umurunda değil. Tamamen kafalarına göre orijinal içerikle sunmaya başladılar. Mesela çok ünlü iki grubun şampiyonluk maçı varsa bizimkiler haftasonu halısaha'da çıkan kavganın intikamı için dalaştıklarıyla başlayıp isimler vb de dahil tamamen uydurma bir senaryo yazıyorlardı.
Bu eurosport sunucuları da aynı yolda anladığım. Biraz daha uğraşırlarsa fenomen olabilirler yalnız.

giro da contador arkadan gelip aru yu geçtiğinde yanlış hatırlamıyorsam " bu sporda dopingi kabullenerek izliyorum artık , sadece zevk almaya bakıyorum. tıpkı amerikan güreşinin gerçek olmadığını bile bile izlemek gibi" demişti sarper abi ( belki sarper abi değildi o tam hatırlayamadım) aslında söylediği şeyi hepimizin kabullenmesi gerekir çünkü kimin ne yaptığını bilemiyoruz ve mevcut verilerle bir yorum yaptığımızda bile bunun yanlış olma ihtimali yüksek ( lance örneğinde olduğu gibi ).
özetleyecek olursam , tour izlediğimde keyif alıyorsam bir noktaya kadar tahammül edebilirim doping şüphelerine. İzlediğim adamlar dopingli çıktığında üzülür müyüm? hayır belki içim burulur biraz.

bu arada bana göre @Ali Demir 'de dopingli yoksa benim 10 km/h çıktığım yokuşları 25+ ile çıkmasının başka bir açıklaması olamaz..

@anıl şentürkk

Mortirolo tırmanışında Sarper abi yoktu ayrıca ben hiç onu hatırlamıyorum sadece Caner Eler bu hayatımda gördüğüm en ilginç ve en muhteşem şeylerden biri demişti.

@Tolga Çelebi belki başka bir etapta söylemiştir diyeceğim ama sarper abi giro boyunca hiç gelmedi gibi hatırlıyorum. O yüzden demiştim sarper abi olmayabilir diye , biraz araştırayım bulmaya çalışayım b

Suç ispatlanmadıkça herkes suçsuzdur. Dolayısıyla Froome için söyleyeceğimiz tek şey sonuna kadar hak ediyor bu sene sarı mayoyu.

Arkadaşlar kalan etaplarda Quintana dan ciddi bir atak bekliyor musunuz? Her gün artık bugün saldıracak deniyor ama Froome çok güçlü duruyor.

• Beğen
Tepkiler: taner07
@rif Ben bugün denemeyi sürdüreceğini ama asıl cuma ve cumartesi etaplarında Movistar'ın Quintana ile Froome'u zorlayacağını düşünüyorum. Ne başaracağından bağımsız olarak varını yoğunu koyacaktır ortaya ama çok büyük riskler almadan. Quintana için 2. olmak kötü bir derece sayılmaz ama zafer bu kadar yakınken denemeden yenilgiye razı olmayacaktır. Dün sanki zaman kazanmadan da olsa Froome'un önünde bitirmesi Froome yenilmez değil hissi oluşturmuştur diye umuyorum.

Geri