Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fransa Bisiklet Turu 2015

Ilk defa bastan sona tour izledim aldigim yol bisikletinin de gaziyla.. Karsilastirma imkanim yok ama cok guzeldi bence. Umarim bugun cav alir ve pastanin cilegi olur;)

Buarada bugun yagmurdan gecikmeler olur da, quintana 2 dk fark yaparsa yine de kazanamiyor mu? Yani bu bir show turu mu?
Bu arada tour u froome sonuna kadar haketti ama bilmedigimden soruyorum? Yani dunki gibi heyecan olur mu?

Scudo
@Kazuya Yağmurlu hava var değişik bir etap olacak, normal bir etap bu da son 3km hariç bir problem yaşanır Quintana farkı kapatırsa şampiyon olabilir ama çok düşük bir ihtimal tabi ki %0,1 falan :komik::komik:

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
bugün yağmurdan dolayı kesin kaza olur. ya Froome'a birşey olursa bitiremezse )

Belli ki uzun süredir yağmur yağmıyordu yerler çok pis frene dokunan düşüyordu La Course'da. Geçen sene yağmur yokken Ag2r'lilerin çoğu düşmüştü hatta lastik markasını araştırmıştım. :islik: Son turlardaki tempo ile ne olacağı hiç belli olmaz Froome'un çok dikkat etmesi lazım. Fren dozunu biraz kaçırsa kendini yerde bulur. :krktm:

froome hastaymış bak son hafta. demek quintana bunu erken fark etse ya da froome kendini koruyamasa sarı mayo gidecek.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Kaza olsa bile artık Froome sarıyı kaybetmeyecek çünkü ilk tur atıldıktan sonra zaman farkı oluşmayacak, ilk geçiş esas alınacak :harika:

@taner07 şimdi tanercim böyle söyledin sanki bu kural sadece froome için yapılmış gibi olmuş sonra arkadaşlar vay arkadaş adam dopingci zaten birde aso onun için kural koymuş demesinler ? : )

@Serkan.ÇABAŞ Öyle demek istemedim ama sen deyince düşündüm de sadece onun için yapılmış gibi, daha önce böyle bir durum hatırlıyor musun? :)

@Serkan.ÇABAŞ Ben hatırlamıyorum, haber de bulamadım; link varsa alabilir miyim? Ayrıca İlk tur ile son 3 tur aynı şey değil arada 40-50km var :komik::komik:

@taner07 caner söyledi bende ondan duydum : )

yağmur olunca demek froome gitti sordu teyit etti bizde öyle haberdar olduk, bende hiç duymamıştım bu kuralı

• Beğen
Tepkiler: taner07
bende yol bisikletinde ellerimi bırakamıyorum diye bisiklette sorun mu var diye düşünüyordum :D richie porte de poz verirken düşecekti az daha :D
mtb de rahat rahat bırakırken yol bisikletinde hemen gidon kırılıyor :)

http://pbs.twimg.com/media/CK2YPuXUMAEMBky.jpg

@Serkan.ÇABAŞ

Froome'a helal olsun son hafta zayıflık gösterse bile turu aldı gerçi Nairo 2.etapta zaman kaybetmese onu 1.'lik kürsüsünde görebiliriz ( seneye böyle olacaktır büyük ihtimal :) ) Froome'un bütün domestiklerine karşı hiçbir şey diyemem hepsi harika ama Richie Porte'un yüzündeki pis gülümsemeye uyuz oluyorum.

@Tolga Çelebi
Onun nefes alış tarzı öyle. Ağızını açınca gülüyormuş gibi oluyor ağız yapısından dolayı.
[emoji1]

2 dk önce Dutch corner da Froome'a birşey yapmadılar diyen yorumculara cevap Rolland'tan geldi.:) Kem küm :)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
SKY neden çalışıyor, Froome'u en önde güvende tutmak için mi? İzleyemiyorum tam olarak da :komik::komik:

Edit: cok yanlis gormusum greipel e tebrikler bu sene kitteli izlemeyi cok isterdim

Greipel 4 oldu ! İnanılmaz bir tur geçiyor. Bryan Coquard çok yaklaştı ama gene olmadı Sagan :(

• Beğen
Tepkiler: taner07
Geri