Arkadaşlar merhaba, bende geçenlerde bir kaza geçirdim, kaldırım kenarındaki ağacın kökleri kaldırımı aynı bir kasis gibi kaldırmıştı tahminen 20 km hızla giderken bu kasisin üstünden manual hareketi yaparak yani ön tekerim havada geçmek istedim normalde hep yaptığım şey fakat bu kez ağırlık merkezini yakalayamadım sanırım bisikletin önü çok kalktı üzerine birde kasisi o şekilde çıkıp inince inerken iyice şahlandı, gidön göğsüme yaslandı neredeyse vücudumla itip indirmeye çalışsamda fayda etmedi biraz daha kalkınca zaten ayaklarımı yere attım fakat hıza yetişemeyince 3 adım koşup kapaklandım yere bu sırada gidonun bir kısmı sol elmacık kemiğime bir darbe vurduktan sonra yüzümü yukarıya doğru sıyırdı sol göz kapağımı çizdi, kolumda 2 büyük sıyrık dizimde de bir sıyrık oldu eldivenim olmasa ellerimde berbat olacaktı, nike eldiven kullanıyorum nasıl yapıyor fakat kazadan sonra bırakmaya cesaret edemedim, 2 hafta oldu sanırım hala ufak izi duruyor göz kapağımda, demem o ki başımda kask yoktu fakat bisiklet kaskı takmış olsamda bu yaralanmayı yaşayacaktım bu kazada, mtb sürüyorum, şehir içinde bulduğum patikalara, inişlere gidiyorum, bazende kent ormanına geçiyorum, imkanlar dahilinde şehir içinde kalmak zorunda olduğum için şehir içinde sürüyorum, çok merdiven inişleri yapıyorum bu nedenle full face kask aldım, airoh marka cross kaskı, gözlüğümde mevcut, fakat danışmak istediğim ben bu kask ile dışarı çıkarsam insanlar nasıl bakacak, başta umursamam diyordum ama insan illa düşünüyor, full face kaskla gezip şehir içinde aldığı tepkileri paylaşabilecek bir arkadaşımız varmı acaba, insanlar nasıl bakıyor laf söz eden oluyor mu, şahsen biraz fevri biri olabiliyorum haddi olmayan işlere karışan insanlara karşı, canım sıkılsın istemiyorum, şehirde yeterince sürmüş olanlar bilir, binbir türlü insanın binbir türlü bakışına ve hareketine tanık oluyorsunuz, üzerinize yürüyenmi ararsınız, saçma sapan kafasını uzatan mı, kim bilir bayan arkadaşlarımız nelerle karşılaşıyor hayal edemiyorum, bu nedenle sormak istedim aldığınız tepkileri, ona göre hareket edeceğim, bu arada 6 sene sonra konu hortlatmışım