Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fullface kask hakkında genel konu

@alper 76 bu sayısal verilerden haberim yoktu yalnız ciddi ciddi kanım dondu, sağolun bu arada inşallah hepimiz kazasız belasız sürüşler geçiririz

Scudo
@JamesFord Sorma dostum ben de sayenizde öğrendim ve adamın omzundaki dikişi görünce kanım dondu...En kısa zamanda adam gibi bir kask alacağım ama fiyatlar da maşallah hani...

@alper 76 sorma elimdeki full face i kuzenimden ödünç aldım, kendisi cross motor alacaktı ekipman dizmişti, daha sonra gecikti alması falan düşüşten sonra rica ettim, kaskın sıfır fiyatı 500 tl civarında, şahsen kendim alamazdım, o motorunu aldığında bende geri vereceğim

başlarda ben de kask takmiyordum fakat bir bisikletcinin kask siz kazasina şahit olunca takmaya karar verdim iyiki kullaniyorum kaski

Dostum ben altın elbiseli adamı çok severim videolarında böyle diyor, iyi yapmışsın hiç yoktan mutlaka iyidir. Ancak iyi düşünmek lazım, öğrendikçe farkına varıyor insan, iyi bir markanın giriş de olsa bir modelini alabilirsin, bol bol okumakta fayda var. Adamın çenesi kırılmış abi ya... ben olsam bisiklet görünce titrerdim vallahi...

Bu kadar yazıdan sonra şunu aldım, biraz önce ödedim.
(link)

bendeki kask bu cross motorculardakinden çene açılrılar öyle pek güvenli değil kırılabiliyor

Dosyalar

• 2015-10-15-1254.jpg
    2015-10-15-1254.jpg
    222,7 KB · Okunma: 25
@MakRo benim kaskımda bu, bisikletinizin modelini öğrenebilir miyim acaba, görünüşünü cidden beğendim, kazasız belasız kullanımlar nasip olur inşallahimage.jpeg

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Gözlük kalitesine göre değişir ama geçenlerde ben de kaza yaptım gözlük ve kask ikilisi bariz yüzümü korumuş oldu.
35-40 ile giderken kaza yaptım ben dik bir inişte. Kesinlikle kask, gözlük ve eldiven muhteşem 3'lü :) @JamesFord

@urkmez39 aynen öyle eldivenim cidden elimi güzel korudu benimde avuç içimde değil elimin üstü yerde süründü, bilirsiniz üstteki deri daha hassastır, elimde kötü yaralanacaktı eldiven sağolsun hiçbir şey olmadı birde nasır yapmasa

@JamesFord bianchi rcx290 o zaman ki bütçem ile boyuma en uygun oydu onu aldım disc fren olsa iyi olacakmış başta istemiyordumda en azında arkada olsa bomba olack mekanik takmayı düşünüyorum arkaya yerleri hazır

@MakRo güzel bisiklet dediğiniz gibi donanım yükseltme de iyi fikir fakat mekaniktense hidrolik öneririm size, avid juicy ler var diski hariç 100 tl civarında diye biliyorum, ayrıca bu kaskınızı şehir içinde kullandınız mı hiç aldığınız herhangi bir tepki oldu mu?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@JamesFord teşekkrüler zaten çalışmaya başlayınca olacak bir şey donanım yükseltme.Şehir içinde 2 kişi bu kaskla dolaşınca polisler bile şaşırıyor adam motorda takmıyor siz bisiklette niye takıyorsunuz dediler insanlarda sürekli dönüp bakıyor sırf bunun için aynalı camlı gözlük istiyorum kaskın içinde gülmekten karnıma ağrılar giriyor

• Beğen
Tepkiler: Elbrus ve lealtad
Merhabalar

Hem Full Face hem de normal kask olarak kullanabileceğimiz,yani çift fonksiyonlu bir kask çeşidi,markası var mı acaba ?

Teşekkürler @ÖmerMurat

Evet tam olmasını istediğim tür bir kask. umarım 16.da yapılacak olan tüyap bisiklet fuarında bulabilirim.

bende bundan almayı düşünüyorum kullan felan var mıdır sökülüp takıldığını görmedim video larda resimlerde
(link)

Evet @maboc verdiğiniz link de çıkarılabilir fonksiyonunun olduğunu belirtmişler. (kısaca koruyucu meleğinizle ister şehirde,isterse dağlık alanlarda güvenle sürüş yapabilirsiniz diyor) fiyatıda gayet uygun gözüküyor,umarım bisiktçilerde mevcuttur bu kasktan.

@Spook o kadar inceleme videosu inceledim hiç biri sökmemiş çene aparatı yoksa onlar bilmiyoo mu :D

Geri