ratm
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.896
- İsim
- Hakan Engin
Çene korumalı kask almalısınız. Türkiye de bulunur mu bilemem ancak google " child helmet with chin guard " yazarsanız satan bir sürü site çıkar.Herkese merhaba;
Konu dışı yazmak zorunda kaldığım için özür dilerim forum tecrübem olmadığı için buradan yazmak durumunda kaldım. Siz iki pedalı seven insanların bir konuda yardımına ihtiyacım var. 7 yaşındaki oğlum 2. kez bisikletten düştü ve çenesi açıldı. Klasik bisiklet kaskı çenesini koruyamıyor. Bisikletten soğumasını ya da düştü diye kolayca vazgeçmesini istemiyorum ancak çenesini 3. kez yarmasından da çekiniyorum. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim sizlere danışmak isterim.
Sorun olur. Motor kaskları daha büyük ve şiddetli darbelerde koruyacak şekilde tasarlanıyor. Bisiklet üstündeki kazalarda sert kalacaktır. Başınızın üstüne tava koyup taşla vurduğunuzu düşünün. tavaya bir şey olmaz ama canınız yanar.Sondaki cross motor kaskı ama sorun olur mu bilmiyorum.
Anladım. Bilgilendirme için teşekkürler. Peki Bell Sanction mı daha mantıklı yoksa Lazer Phoenix mi?Sorun olur. Motor kaskları daha büyük ve şiddetli darbelerde koruyacak şekilde tasarlanıyor. Bisiklet üstündeki kazalarda sert kalacaktır. Başınızın üstüne tava koyup taşla vurduğunuzu düşünün. tavaya bir şey olmaz ama canınız yanar.
Yaptığım ufak araştırmaya göre lazer downhill kullanım uygunluğu sertifikasına sahip. Lazer daha mantıklı.Anladım. Bilgilendirme için teşekkürler. Peki Bell Sanction mı daha mantıklı yoksa Lazer Phoenix mi?
Oneal Backflip Eclipse Multi buldum bir de 3700 TL. o nasıldır acaba? Ama XL bedeni çok sorun olur mu?Yaptığım ufak araştırmaya göre lazer downhill kullanım uygunluğu sertifikasına sahip. Lazer daha mantıklı.
Çok daha iyi. Mustafa hocama güvenebilirsiniz sahibindende. L giyen biri için çok sorun olacağını düşünmüyorum şahsenOneal Backflip Eclipse Multi buldum bir de 3700 TL. o nasıldır acaba? Ama XL bedeni çok sorun olur mu?
Evet ben de onu görmüştüm tek o var sanırım. Ondan nukeproof gidon da almayı düşünüyordum zaten. 4.9 puan almış güvenilir olduğu belli gibi.Çok daha iyi. Mustafa hocama güvenebilirsiniz sahibindende. L giyen biri için çok sorun olacağını düşünmüyorum şahsen
Kendi reklamını yapmamasından anlayabilirsin nasıl biri olduğunuEvet ben de onu görmüştüm tek o var sanırım. Ondan nukeproof gidon da almayı düşünüyordum zaten. 4.9 puan almış güvenilir olduğu belli gibi.
Yaptığım ufak araştırmaya göre lazer downhill kullanım uygunluğu sertifikasına sahip. Lazer daha mantıklı.
Ya. Jeton şimdi düştü. Adam bana yanıt veren adammış zatenKendi reklamını yapmamasından anlayabilirsin nasıl biri olduğunu
çakma fox proframe gibi görünüyor. İlk defa duyduğum bir marka. Aratınca Aliexpress linkleri çıkıyor. Güvenilir gelmedi.@Mustafa Zeybek Rahatsız ettiğim için kusura bakmayın. Cairbull markası nasıldır? Attığım kasklar iyi midir? Üstüne koyup Lazer almak daha mı mantıklı olur?
(link)
(link)