Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fullface kask hakkında genel konu

Scudo
Hocam Bell Super 2R tam istediğiniz gibi bir kask ancak çoğu sitede sadece small var medium olan sitelerde biraz pahalı :)

@JamesFord şahsen bende almayı planlıyorum. geçenlerde podyum parkta fullface kask takan birisi vardı. ilk önce "yanlızca gösteriş için" dedim. Ama sonra düşündüm de haklıydı. senin anlattığın gibi bir kaza da fullface kask gerçekten çok önemli. yani anlayacağın, bence almalısın zaten halkın çoğu bu işten anlamıyor ve o yüzden tepkileri "şuna bak gösterişmeraklısı" yerine "bak profesyonel galiba" der. hem başına birşey gelirse bisikleti bırakmak durumunda kalabilrsin bile. eğer nu işi seviyorsan ve bırakmak istemiyorsan, insanların tepkisini boşver.
:)

@JamesFord şahsen bende almayı planlıyorum. geçenlerde podyum parkta fullface kask takan birisi vardı. ilk önce "yanlızca gösteriş için" dedim. Ama sonra düşündüm de haklıydı. senin anlattığın gibi bir kaza da fullface kask gerçekten çok önemli. yani anlayacağın, bence almalısın zaten halkın çoğu bu işten anlamıyor ve o yüzden tepkileri "şuna bak gösterişmeraklısı" yerine "bak profesyonel galiba" der. hem başına birşey gelirse bisikleti bırakmak durumunda kalabilrsin bile. eğer nu işi seviyorsan ve bırakmak istemiyorsan, insanların tepkisini boşver.
:)

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Fullface kask ben de istiyorum aslında, sırf insanlar bulaşmasın, biraz bisiklete ciddî baksınlar diye.

Biraz daha uygun fiyatlı modelleri gelse, epey satışı olur bence. Şu anda Türkiye'de satılanların pahalı olduğunu düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar öncelikle foruma yeni katıldım ve bir kaç ay önce geçirdiğim kaza yüzünden(çenem kırılmıştı) full face bir kask arayışı içindeyim ancak ne doğru düzgün bir marka ne de başka birşey buldum. Sizlerden önerilerinizi bekliyorum

Diğer konulara baktığımda linklerin çoğu eski satılmamakta o yüzden güncel bir öneri bekliyorum

Arkadaşlar yakın zamanda enduro bike başlıyacağım için kendimi korumam lazım onu içinde fullface kask bakiyorum (çene kısmı takıp çıkarmalı) bide dizlik

Butce 300 tl sınır full face icin
Dizlik siz karar verin

Merhaba arkadaşlar full face kask almak istiyorum ve şunu düşünüyorum vr özellikleri bunlar
IMG_20180102_212929.jpg Screenshot_20180102-213326.png

Herkese merhaba;
Konu dışı yazmak zorunda kaldığım için özür dilerim forum tecrübem olmadığı için buradan yazmak durumunda kaldım. Siz iki pedalı seven insanların bir konuda yardımına ihtiyacım var. 7 yaşındaki oğlum 2. kez bisikletten düştü ve çenesi açıldı. Klasik bisiklet kaskı çenesini koruyamıyor. Bisikletten soğumasını ya da düştü diye kolayca vazgeçmesini istemiyorum ancak çenesini 3. kez yarmasından da çekiniyorum. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim sizlere danışmak isterim.

• Üzgün
Tepkiler: HakanAydn
Herkese merhaba;
Konu dışı yazmak zorunda kaldığım için özür dilerim forum tecrübem olmadığı için buradan yazmak durumunda kaldım. Siz iki pedalı seven insanların bir konuda yardımına ihtiyacım var. 7 yaşındaki oğlum 2. kez bisikletten düştü ve çenesi açıldı. Klasik bisiklet kaskı çenesini koruyamıyor. Bisikletten soğumasını ya da düştü diye kolayca vazgeçmesini istemiyorum ancak çenesini 3. kez yarmasından da çekiniyorum. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim sizlere danışmak isterim.
Çene korumalı kask almalısınız. Türkiye de bulunur mu bilemem ancak google " child helmet with chin guard " yazarsanız satan bir sürü site çıkar.

Freeride için full face kask almak istiyorum. Bütçem 3.5K-4K civarı. Aklımdaki modeller altta.

Lazer Phoenix 4200 TL
Bell Sanction 3300 TL (Yurt dışı vergiler dahil fiyat)
MTS N600 3100 TL

Sondaki cross motor kaskı ama sorun olur mu bilmiyorum. Bell sanction fiyatına göre performansı iyi gibi. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Beden: L

Sondaki cross motor kaskı ama sorun olur mu bilmiyorum.
Sorun olur. Motor kaskları daha büyük ve şiddetli darbelerde koruyacak şekilde tasarlanıyor. Bisiklet üstündeki kazalarda sert kalacaktır. Başınızın üstüne tava koyup taşla vurduğunuzu düşünün. tavaya bir şey olmaz ama canınız yanar.

Sorun olur. Motor kaskları daha büyük ve şiddetli darbelerde koruyacak şekilde tasarlanıyor. Bisiklet üstündeki kazalarda sert kalacaktır. Başınızın üstüne tava koyup taşla vurduğunuzu düşünün. tavaya bir şey olmaz ama canınız yanar.
Anladım. Bilgilendirme için teşekkürler. Peki Bell Sanction mı daha mantıklı yoksa Lazer Phoenix mi?

Anladım. Bilgilendirme için teşekkürler. Peki Bell Sanction mı daha mantıklı yoksa Lazer Phoenix mi?
Yaptığım ufak araştırmaya göre lazer downhill kullanım uygunluğu sertifikasına sahip. Lazer daha mantıklı.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve SneeX
Yaptığım ufak araştırmaya göre lazer downhill kullanım uygunluğu sertifikasına sahip. Lazer daha mantıklı.
Oneal Backflip Eclipse Multi buldum bir de 3700 TL. o nasıldır acaba? Ama XL bedeni çok sorun olur mu?

Oneal Backflip Eclipse Multi buldum bir de 3700 TL. o nasıldır acaba? Ama XL bedeni çok sorun olur mu?
Çok daha iyi. Mustafa hocama güvenebilirsiniz sahibindende. L giyen biri için çok sorun olacağını düşünmüyorum şahsen

Çok daha iyi. Mustafa hocama güvenebilirsiniz sahibindende. L giyen biri için çok sorun olacağını düşünmüyorum şahsen
Evet ben de onu görmüştüm tek o var sanırım. Ondan nukeproof gidon da almayı düşünüyordum zaten. 4.9 puan almış güvenilir olduğu belli gibi.

Evet ben de onu görmüştüm tek o var sanırım. Ondan nukeproof gidon da almayı düşünüyordum zaten. 4.9 puan almış güvenilir olduğu belli gibi.
Kendi reklamını yapmamasından anlayabilirsin nasıl biri olduğunu :)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Mustafa Zeybek Rahatsız ettiğim için kusura bakmayın. Cairbull markası nasıldır? Attığım kasklar iyi midir? Üstüne koyup Lazer almak daha mı mantıklı olur?
(link)
(link)

@Mustafa Zeybek Rahatsız ettiğim için kusura bakmayın. Cairbull markası nasıldır? Attığım kasklar iyi midir? Üstüne koyup Lazer almak daha mı mantıklı olur?
(link)
(link)
çakma fox proframe gibi görünüyor. İlk defa duyduğum bir marka. Aratınca Aliexpress linkleri çıkıyor. Güvenilir gelmedi.

• Beğen
Tepkiler: SneeX
Geri