Scudo Sports

Garibanlar için bikepacking projem

@MakRo carraro force 750 dağ bisikletine,amerikadan getirecek kişinin gelmesine 3 ay civarı var ve büyük ihtimal parasını veririm,tabii hediye olarak getirse dadından yenmez :D

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
Arkadaşlar hazır bikepacking demişken..Benim Triban 520 maşa ve çatallarda bagaj delikleri var. Nasıl kullanacağım onları ?
B4637B67-7DE2-4914-830A-46352C449E01.pngB4637B67-7DE2-4914-830A-46352C449E01.png Bunu gezinirken buldum. Çanta alacaklara ideal bence.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Arkadaşlar hazır bikepacking demişken..Benim Triban 520 maşa ve çatallarda bagaj delikleri var. Nasıl kullanacağım onları ?
235947 dosyayı görüntüle235947 dosyayı görüntüle Bunu gezinirken buldum. Çanta alacaklara ideal bence.
İnternette 250 -300 lira olan ön taşıma aparatını arkadaşım 50 liraya Merzifon sanayisinde demirciye yaptırdı. Kazık yemeye gerek yok fotoğrafını çekin almak istediğiniz ürünü iyi bir usta hallediyor olayı.
20200709_123124.jpg

Resimdeki carraro bisikleti inceleyebilirsiniz.

235947 dosyayı görüntüle235947 dosyayı görüntüle Bunu gezinirken buldum. Çanta alacaklara ideal bence.
Normal tip ön bagaj olur her halde. Sizin maşa bildiğim kadarı ile karbon illa ki bir taşıma limiti vardır. Linkteki görsele bence aldanmayın, zamanında 9gag benzeri bir sitede halı diye alıp mouse altlığı olduğunu alınca öğrenen adamla dalga geçiyorlardı. Belki sadece küçük bir çanta da olabilir boyutlarına bakın yada mesaj atın sonra hayal kırıklığı olmasın. Ön maşaya (mesaj-2472130) bu tip bir şey yaptırabilirsiniz 1 tanesini vidalar diğerini kablo bağı ile yada mesajın olduğu konun devamındaki bağlama aparatları ile ilgili bir çalışma yapabilirsiniz.

Bendeki maşa alüminyum, ben çamurluk bağlantı yerlerine bir kaç düzenleme ile arka bagajı bağladım.

Dosyalar

• IMG_20200801_145913.jpg
    IMG_20200801_145913.jpg
    1,4 MB · Okunma: 66
  • IMG_20200801_145859.jpg
    IMG_20200801_145859.jpg
    1 MB · Okunma: 66
  • IMG_20200801_145829.jpg
    IMG_20200801_145829.jpg
    1.008,3 KB · Okunma: 63
(link)
Bu model çok mu kıytırık kullanan var mı? Alsak bağlantı noktasına upgrade yapıp kullanılır mı? Yoksa kurtarmaz mı

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
(link)
Bu model çok mu kıytırık kullanan var mı? Alsak bağlantı noktasına upgrade yapıp kullanılır mı? Yoksa kurtarmaz mı
Hiç ugraşmaya değmez. Heybe bicimindekiler kullanisli degil. Bagaja baglanan sistemli, bagimsiz cantalar biraz pahali ama daha kullanisli ve evladiyelik.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve necmeddin
Hiç ugraşmaya değmez. Heybe bicimindekiler kullanisli degil. Bagaja baglanan sistemli, bagimsiz cantalar biraz pahali ama daha kullanisli ve evladiyelik.
3 tane sırt çantası alsam anca bu fiyata alırım o yüzden uygun geldi ama sürekli sallancak sorun çıkarcaksa değmez tabi. Modifikasyonla stabil bir hal alır mı onu merak ettim.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@observer Bilmiyorum ama kullananlar gayet iyi olduğunu yazmışlar. Fiyatı gayet iyi aslında. Denemek lazım. Hacmi 60 litre imiş

Merhaba,yarın sehirlerarası uzun tura çıkacagım görseldeki sırt cantasına giyecegim kıyafetleri koymayı planlıyorum yol bisikletime çantayı nasıl monte edebilirim.Elimde çırt çırtlardan yok aklıma elektrik bandı geliyor veya plastik kelepçe ile sabitleyebilir miyim?

Dosyalar

• cvxcv.PNG
    cvxcv.PNG
    109,2 KB · Okunma: 28
Merhaba,yarın sehirlerarası uzun tura çıkacagım görseldeki sırt cantasına giyecegim kıyafetleri koymayı planlıyorum yol bisikletime çantayı nasıl monte edebilirim.Elimde çırt çırtlardan yok aklıma elektrik bandı geliyor veya plastik kelepçe ile sabitleyebilir miyim?
O şekilde zor olur dostum. Manifaturacilarda metre ile cirt bant satiliyor ben 5 liraya falan baya uzun almistim. Onlardan duruma gore kesip sele arkasina sabitleyebilirsin fakat ne kadar stabil olur bilemiyorum.
O şekilde zor olur dostum. Manifaturacilarda metre ile cirt bant satiliyor ben 5 liraya falan baya uzun almistim. Onlardan duruma gore kesip sele arkasina sabitleyebilirsin fakat ne kadar stabil olur bilemiyorum.

şu şekilde sabitledim gidona,kilitli pedal kullandıgım için yanıma yedek ayakkabı almam gerekiyor ayakkabıyı nasıl sabitlerim onu düşünüyorum.

Dosyalar

• WhatsApp Image 2020-08-28 at 19.29.05.jpeg
    WhatsApp Image 2020-08-28 at 19.29.05.jpeg
    183,2 KB · Okunma: 66
şu şekilde sabitledim gidona,kilitli pedal kullandıgım için yanıma yedek ayakkabı almam gerekiyor ayakkabıyı nasıl sabitlerim onu düşünüyorum.
Dostum hic uğraşma derim. Anunnaki bike bags firmasinin bike packing takimlarinin fiyatlari cok uygun. Boyle performans alamazssin .
2019-10-21 22.51.02.png

• Beğen
Tepkiler: Spd-SL Terlik
Bahsettiğiniz firmanin ürünlerinin listelendiği web sitesini paylaşabilir misiniz
facebook yada instagram üzerinden ulaşmanız gerekiyor, zaten sizin talebiniz doğrultusunda üretim yapıyor.
Link: (link)

• Beğen
Tepkiler: muhammed.sedef
@Anonim merhabalar yeniyim forumda yardım kısmında soru sordum fakat cevap gelmedi. bende sizi yönetici olarak görünce sorayım dedim :)
yeni başlık açamıyorum nasıl yapacağım?

@Muhammet65 baslik acmana muhtemelen gerek yoktur. Forumda mutlaka daha evel konusulmustur. Arama segmesinden aratma yaparsan acmak istedigin konuyla alakali basliklar cikar. Oradan sorabilirsin

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@mariokaldato teşekkürler link eklemek içinde belli süre geçmesi gerekiyormuş
bu ara da bunlarda benim yapmış olduğum çantalar:
20200914_124757.jpg20200914_124801.jpg240495 dosyayı görüntüle

sele altı çantası henüz yapım aşamasında
baktım çantalar baya pahalı bende evdeki kumaşları ortaya çıkardım :)

Geri