Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Trainerı kontrol edebiliyor garmin ama hiç kullanma gereksinimi duymadım bu zamana kadar 😀
Yazdığım günden bu yana biraz araştırdım ama çok bir bilgi paylaşımı yok bu konuda. Belki trainerin markasından dolayıdır. Yanlış bilmiyorsam tacx’la garmin’in işbirliği var. Diğer markalarla uyumluluğunu kısıtlamış olabilirler

Scudo
Yazdığım günden bu yana biraz araştırdım ama çok bir bilgi paylaşımı yok bu konuda. Belki trainerin markasından dolayıdır. Yanlış bilmiyorsam tacx’la garmin’in işbirliği var. Diğer markalarla uyumluluğunu kısıtlamış olabilirler
ANT+ FE-C protokolünü destekleyen trainerlarda kullanılabilir diye yazı okudum. Sizin trainerın marka ve modeli nedir?

Herkese merhabalar, garmin 830 cihazımda güncelleme gelen uygulamalarda ''sıraya alındı'' diye görünüyor fakat güncelleme yapmıyor.Nerden nasıl guncelleyecegim bilgisi olan var mıdır?
Herkese merhabalar, garmin 830 cihazımda güncelleme gelen uygulamalarda ''sıraya alındı'' diye görünüyor fakat güncelleme yapmıyor.Nerden nasıl guncelleyecegim bilgisi olan var mıdır?
Cihazı kapatıp açtığımda güncellemeyi yapmış bilginize.

Dosyalar

• Screenshot_2023-05-06-15-17-28-263_com.garmin.connectiq.jpg
    Screenshot_2023-05-06-15-17-28-263_com.garmin.connectiq.jpg
    15,4 KB · Okunma: 21
Son düzenleme:

Cihazı kapatıp açtığımda güncellemeyi yapmış bilginize.
Silip tekrar yüklemekten başka çağre bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: Cihangir38
Google map ev iş vb gibi yerler ekleyebiliyoruz peki garmin de bu olay mümkün mü?

Google map ev iş vb gibi yerler ekleyebiliyoruz peki garmin de bu olay mümkün mü?
Eğer pozisyonu cihazda kayıt edersen daha sonra Location > Saved Location > Pozisyona verdiğin isim (Ev, iş yeri , okul vb) tıklayıp sürmek mümkün..

Muhtemelen bisiklet aksesuarlarında yaptığım en iyi yatırım denilebilir. 3200 TL ye geldi bana. Kuzenim italya dan tatile gelecek önümüz deki ay. Hazır fırsat bu fırsat demiş iken 145 euro ya satın aldım. Henüz benim elime ulaşmadı fakat kuzenime bugün getirmiş kargo. Nasip olursa önümüzdeki ay elimde olacak.
(link)
IMG-20230509-WA0000.jpg

830 satıp 840 geçmek ne kadar mantıklı olur? Şahit daha ülkemizde resmi fiyatı yayımlanmadı.
Aklımda deli sorular... 830 ile ilgili hiç bir sorunum yok lakin 840 eğer 10-12k civarından sunulursa 830 satıp 840 geçmek iyi olabilir gibi geliyor.
14e satılıyor şuan TR de

Muhtemelen bisiklet aksesuarlarında yaptığım en iyi yatırım denilebilir. 3200 TL ye geldi bana. Kuzenim italya dan tatile gelecek önümüz deki ay. Hazır fırsat bu fırsat demiş iken 145 euro ya satın aldım. Henüz benim elime ulaşmadı fakat kuzenime bugün getirmiş kargo. Nasip olursa önümüzdeki ay elimde olacak.
(link)
304048 dosyayı görüntüle
Hayırlı olsun. Bu ülkede bisiklet sürmek için şart bence bu alet.

Bazı dirençli hanzolara bu değil lazer ışını gönderen cihaz olsa nafile...
Fakat bütçesi olan ve bisiklet üzerinde uzun süre geçiren herkesin edinmesi gereken harika bir cihaz...
Keşke ucuz olsa da bütün bisiklet severler kullansa...

(link)
304048 dosyayı görüntüle

Hayırlı olsun. Ürünü Türkiye'den de sipariş edebilirsiniz. Vergi dahil 3100 tl'ye gelmekte.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
14e satılıyor şuan TR de
Hangi site de? Google da aratıyorum da bir türlü sonuç bulamıyorum.

Teşekkür ederim. Keşke tek bu cihaz sayesinde hayatımız %100 güvenli olsa, nede olsa sadece bir sığırın dikkatsizliğine bakıyor hayatımız.

Hayırlı olsun. Ürünü Türkiye'den de sipariş edebilirsiniz. Vergi dahil 3100 tl'ye gelmekte.
Teşekkür ederim. Türkiye den sipariş vermeye biraz tırstım nedeni ise gelecek olan sürpriz vergilendirme olayından dolayı. VAT yazıyor lakin ne olup ne biteceğini tam kestiremedim.
Örnek vermem gerekirse şöyle gösterebilirim. Seçilen ülke sabit fiyat listesine dahil değildir, alışverişinizi tamamlamak için ilgili e-mail adresine başvuru yapınız diyor. Eğer yanlış anlamadıysam. Buradan bahsettiği kargo fiyatlandırması yanlış anlamadıysam.
(link)
1683632587113.png

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Hangi site de? Google da aratıyorum da bir türlü sonuç bulamıyorum.

Teşekkür ederim. Keşke tek bu cihaz sayesinde hayatımız %100 güvenli olsa, nede olsa sadece bir sığırın dikkatsizliğine bakıyor hayatımız.

Teşekkür ederim. Türkiye den sipariş vermeye biraz tırstım nedeni ise gelecek olan sürpriz vergilendirme olayından dolayı.
Örnek vermem gerekirse şöyle gösterebilirim. Seçilen ülke sabit fiyat listesine dahil değildir, alışverişinizi tamamlamak için ilgili e-mail adresine başvuru yapınız diyor. Eğer yanlış anlamadıysam. Buradan bahsettiği kargo fiyatlandırması yanlış anlamadıysam.
(link)
304050 dosyayı görüntüle

Olabilir. Bir kaç italyan sitesinden düzenli alışveriş yapıyorum ama bu siteden hiç sipariş geçmedim. Siteyi listeme ekledim, işim düşerse öğreneceğim.

Olabilir. Bir kaç italyan sitesinden düzenli alışveriş yapıyorum ama bu siteden hiç sipariş geçmedim. Siteyi listeme ekledim, işim düşerse öğreneceğim.
Rica etsem sipariş verdiğin italyan siteleri bana özel mesaj yolu veya buradan iletirmisin? Şuanda canlı destek ile konuştum Turkiye ye gönderim yapmıyoruz dedi. Sele bakıyorum da kendime. Hazır kuzen italyadan gelirken ona sipariş verdiriyim. Önümüz deki ay Eskişehir de olacağım müsait olursan bir çayını içerim.

1683633230610.png

Şu Radar İstanbul trafiğinde nasıl? Sürekli ikaz veriyordur muhtemelen.
Hazır 540 ile kulübe katılmışken bu ürünü de takibe almalı mı?

Şu Radar İstanbul trafiğinde nasıl? Sürekli ikaz veriyordur muhtemelen.
Hazır 540 ile kulübe katılmışken bu ürünü de takibe almalı mı?
İstanbul sahil şeridinde sabah erken saatler için ilaç. İlerleyen saatlerde ızdırap. Köy yolları için gözüm, kulağım herşeyim. Bisiklet yolu için de arkadan gelen deli fişek bisikletliler ve scooterlıları tespit edebiliyor oluşu muhteşem.

Geri