Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Garmin edge 830 ile beraber garmin dual hrm kullanıyorum. Yakılan kalorinin biraz fazla gösterdiğini düşünen tek benmiyim?

Garmin edge 830 ile beraber garmin dual hrm kullanıyorum. Yakılan kalorinin biraz fazla gösterdiğini düşünen tek benmiyim?
Power metre kullanmıyorsan sürüşlerde aldığın kalori yakım değerlerini pek ciddiye alma zira doğru rakamlar olmayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Power metre kullanmıyorsan sürüşlerde aldığın kalori yakım değerlerini pek ciddiye alma zira doğru rakamlar olmayacaktır.
Maalesef FX2 uygun bir power metre bulamıyorum. Bulduğum power metrelerin hepsi yol bisikletine uygun.

Merhaba akrabam hollandadan garmin 830 getirecek bana fakat içinde Avrupa haritası varmış. Türkiye haritasını nereden indirirebilirim ve ücretli midir?

Merhaba akrabam hollandadan garmin 830 getirecek bana fakat içinde Avrupa haritası varmış. Türkiye haritasını nereden indirirebilirim ve ücretli midir?
Size sunacağı 830 da Avrupa haritası var ise ekstradan harita temin etmenize gerek bulunmuyor. (link)

1678018867575.png

• Beğen
Tepkiler: Norotokiller
Merhaba arkadaşlar, edge 830 almak üzereyim fakat ilginç bir sorum var;
Navigasyon özelliğini bisikletin dışında motosiklet için kullanabilir miyim? Motosikletteki titreşim ve yüksek hız sebebiyle telefonu gidona bağlamaya çekiniyorum.

Merhaba arkadaşlar, edge 830 almak üzereyim fakat ilginç bir sorum var;
Navigasyon özelliğini bisikletin dışında motosiklet için kullanabilir miyim? Motosikletteki titreşim ve yüksek hız sebebiyle telefonu gidona bağlamaya çekiniyorum.
Teknik bir engel yok, ama motosikletteki titreşim ve yüksek hız sebebiyle küçük ekranı takip etmeniz zor olur.

• Beğen
Tepkiler: ysnlztrk
Epeydir garmin kullanıyorum fakat Sprint verisini ilk defa görüyorum yeni mi eklendi? Daha önce hiç görmedim Sprint verisini, genellikle aerobic,anaerobic, base vb çıkıyordu.
1678195887355.png
1678195943332.png

Bu aralar güncellemeler yapılıyor sanirim.. Bende farklılıklar la karşılaşıyorum..

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Daha once nabiz araliginiz o sekilde bir surus yapmamis olabilirsiniz. Ne zaman eklendi bilmiyorum ama ben 2022 baharinda sprint antremanlari yaparken vardi.
Teşekkür ederim. Aslında bu nabız aralığında oluyor genelde sürüşlerim hatta daha fazla oluyor ortalama nabız lakin daha önce hiç karşılaşmadım. Bugün bolca rampa çıkıp rampa aşağı indik, normalde rütin olarak yaptığım yolda rampa yok denilecek kadar az acaba ondan mı kaynaklanıyor emin olamadım.
1678213864467.png

Teşekkür ederim. Aslında bu nabız aralığında oluyor genelde sürüşlerim hatta daha fazla oluyor ortalama nabız lakin daha önce hiç karşılaşmadım. Bugün bolca rampa çıkıp rampa aşağı indik, normalde rütin olarak yaptığım yolda rampa yok denilecek kadar az acaba ondan mı kaynaklanıyor emin olamadım.
301249 dosyayı görüntüle
Rampadan ziyade, iniş çıkışlarda kısa sürede nabız yükselmesinden dolayı sprint olarak algılamış olabilir.

Son zamanlarda sanki garmin edge 830 daha fazla pil tüketiyor gibi geliyor. 2,5 saatlik sürüş sonucunda %100 den %80 düşmüş normal mi?

aslında daha fazla tüketmiyor, her bataryanın bir kullanım ömrü var. zamanla kullanım süresi azalıyor ki bu çok normal.

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik
Turkiye Garmin Distributoru olan baytekin magazasi ile yasadigim bir rezaleti magazaya sonrasinda yazdigim mail ile anlatmak istiyorum. Maili dun gondermeme ragmen halen donus yapmadilar. Yorum sizlerin..

Screenshot 2023-03-31 at 22.12.37.png

Turkiye Garmin Distributoru olan baytekin magazasi ile yasadigim bir rezaleti magazaya sonrasinda yazdigim mail ile anlatmak istiyorum. Maili dun gondermeme ragmen halen donus yapmadilar. Yorum sizlerin..

302251 dosyayı görüntüle
Neden dandik bir kılıfa o kadar para verdiniz ki? AE de kılıf ve iki adet kırılmaz cam ile beraber 150 TL ye geliyor kargo da ücretsiz. Epeydir kullanıyorum şikayetim yok.
(link)

• Beğen
Tepkiler: amoush00

302251 dosyayı görüntüle

hata sizde kargoyu hiç teslim almayacaktınız. Geri gidecekti ve tüketici hakem heyetine başvuracaktınız.

Neden dandik bir kılıfa o kadar para verdiniz ki? AE de kılıf ve iki adet kırılmaz cam ile beraber 150 TL ye geliyor kargo da ücretsiz. Epeydir kullanıyorum şikayetim yok.
(link)

Ben oyle tercih ettim.

hata sizde kargoyu hiç teslim almayacaktınız. Geri gidecekti ve tüketici hakem heyetine başvuracaktınız.

Normalde oyle yapacaktim fakat urun trde baska yerde yoktu. Ayrica ben satin aldiktan sonra 448 liradan 472 liraya cikarmislar urunun fiyatini. Ben de almayi tercih ettim.

Ben oyle tercih ettim.

Normalde oyle yapacaktim fakat urun trde baska yerde yoktu. Ayrica ben satin aldiktan sonra 448 liradan 472 liraya cikarmislar urunun fiyatini. Ben de almayi tercih ettim.
Geçmiş olsun, kesinlikle haklısınız bu durumda. Koca firmanın yaptığı saçmalığa ve haksız olmasına karşın size kullandıkları üslup kabul edilemez. En iyisi ürünü direkt iade edin eğer mümkünse. Bisikletçiler olarak bizler de bu firmadan ürün alacağımız zaman benzer üslupla kendilerine gereken bilinçlendirmeyi yapmaya çalışırız. İşin ilginci başka markaların TR distribütörlerinde de benzer davranış ve üslup bozukluğu olduğunu görüyoruz (bir arkadaş geçenlerde TREK TR ile yaşadıklarını detaylıca paylaşmıştı). Memlekete aşırı pahalı olarak gelen ürünleri almak bir dert, aldıktan sonra muhatap bulmak ayrı dert oldu. Bana göre insanların aradıkları, güvenilir satıcı ve sattığı ürünün arkasında duran firmalar olması ama maalesef bunu bile bulmakta zorlanır olduk. Tamamem bu betimlememin dışında kalan pek çok işletme elbetteki mevcuttur ama sayılarının oldukça azaldığını düşünüyorum.

Geri