Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Bugün cihazım hız sensörü pili zayıf dedi. Böyle uyarı yaptığını bilmiyordum.

Neyse, geçenlerde tırmanış uygulamasını sormuştum. Bugün elle adres girince bir tane ekran buldum fakat tırmanış başında ekrandaki olan konumum bir süre sonra kayboldu ve adres hala giriliyken bile konumumu göremiyordum. Sadece tırmandığım kısmı gösteriyordu. Neyi yanlış yapıyorum? Anlatabildim mi bilmiyorum.

IMG_20230211_142118.jpg

Scudo
Bugün cihazım hız sensörü pili zayıf dedi. Böyle uyarı yaptığını bilmiyordum.

Neyse, geçenlerde tırmanış uygulamasını sormuştum. Bugün elle adres girince bir tane ekran buldum fakat tırmanış başında ekrandaki olan konumum bir süre sonra kayboldu ve adres hala giriliyken bile konumumu göremiyordum. Sadece tırmandığım kısmı gösteriyordu. Neyi yanlış yapıyorum? Anlatabildim mi bilmiyorum.

300555 dosyayı görüntüle
Uyarı konusunda, hız sensörü, kadans sensörü, power metre gibi cihazların pili zayıfladığında cihaz uyarı veriyor.

@Awacs7n

Yanlış anlamadıysam, ekranda, navigasyon yönlendirmesine benzer bir şekilde kendinizi göremediğinizi, bunun yerine tırmanışta olduğunuzu gösteren bir gösterim olduğundan bahsediyorsunuz. Çektiğiniz fotoğraf da bunu gösteriyor.

Eğer durum böyleyse, ekran değiştirmeyi denerseniz (sekme değiştirir gibi ekranı sola çekerek) navigasyon benzeri gösterim gelecek ekrana. Eğer yine gelmiyorsa sekmeleri ayarlamanız gerekecek. Uzun zamandır kullanmadığım için nereden ayarlanıyor unuttum fakat cihaz ayarlarında mevcut.

Nabiz sensörümun belli bir sürüş sonrası kopmalar yaptığından bahsetmiştim. Pilinin bitmek üzere olduğunu söyleyen arkadaşımız olmuştu ve pilini değiştirdim. Fakat bugun ki suruste yine kopmalar oldu. Bunun nedeni ne olabilir?

@ufuq81

Bende böyle olduğu zaman, eğer sorun pilde değilse, nemlendiriyor veya su dökmeden, ıslak ellerle sensörün göğüse gelen kısmını ıslatıyordum, problem halloluyordu. Sizin de böyle bir şey olabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Nabiz sensörümun belli bir sürüş sonrası kopmalar yaptığından bahsetmiştim. Pilinin bitmek üzere olduğunu söyleyen arkadaşımız olmuştu ve pilini değiştirdim. Fakat bugun ki suruste yine kopmalar oldu. Bunun nedeni ne olabilir?
Özellikle kış aylarında daha az terlediğimiz için tam temas etmemiş ve iletkenlik sağlayamamış olabilir. Üstte ki arkadaşında dediği gibi güzelce ıslatmak gerekebilir nabzı bandını. Bende benzer sorun yaşadığımda hafif ıslatıyorum ve normale dönüyor.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Tesekkur ederim arkadaşlar deneyeceğim. Olabilir evde sürerken kopma olmuyor çünkü ne yaparsam yapayım terliyorum. Ama dediğiniz gibi dış sürüşte dönüşler genelde yokus aşağı vs denk geliyor ve ter olmuyor. Bunu deneyeyim..

Garmin edge 540-840 bu sene civarında çıkabilir diye söylentiler var redditte. İşin komik yanı 5xx ve 8xx serisinden önce neden 1040 çıktı orasını anlamadım.

Garmin edge 540-840 bu sene civarında çıkabilir diye söylentiler var redditte. İşin komik yanı 5xx ve 8xx serisinden önce neden 1040 çıktı orasını anlamadım.
Amiral gemisini ilk çıkarıyor. Misal1030 2017 yılında çıkmıştı ama 530 ve 830 2019 senesinde çıktı.

Amiral gemisini ilk çıkarıyor. Misal1030 2017 yılında çıkmıştı ama 530 ve 830 2019 senesinde çıktı.
850 o zaman bu sene ortasında veya seneye çıkar gibi tahmin edilebilir sanırım.

850 o zaman bu sene ortasında veya seneye çıkar gibi tahmin edilebilir sanırım.
840 demek istedin sanırım 🙂

540 ve 840 için 2022 noeli diye söylenti vardı ama dedikleri tutmadı. Şuan 2023'ün ilk çeyreği yada ikinci çeyreği diye birkaç yerde söylenti okumuştum. Bakalım tahminler tutacak mı 😀

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
840 demek istedin sanırım 🙂

540 ve 840 için 2022 noeli diye söylenti vardı ama dedikleri tutmadı. Şuan 2023'ün ilk çeyreği yada ikinci çeyreği diye birkaç yerde söylenti okumuştum. Bakalım tahminler tutacak mı 😀
Rakamları karıştırdım evet 840 demek istemiştim. 😅
Çok merak ediyorum 530 ve 830 a göre ne yeni özellikler getirecekler. Bizim ülke ye geldiği zaman ürünler yine dolar kurundan dolayı fahiş fiyatlara satılacaktır. Geçen sene son baharda 830 ve garmin dual hrm 12,100 TL küsüre almıştım.

Çok merak ediyorum 530 ve 830 a göre ne yeni özellikler getirecekler. Bizim ülke ye geldiği zaman ürünler yine dolar kurundan dolayı fahiş fiyatlara satılacaktır. Geçen sene son baharda 830 ve garmin dual hrm 12,100 TL küsüre almıştım.
En kısa zamanda yurtdışından arkadaş edinin.

• Hahaha
Tepkiler: sccetin
12 bine kutusu açılmamış 1030 plus bundle var 🤣 Müracaat: @trainspotting35 😀

Muhtemelen solar panelli modelleri olur. Ekran çözünürlüğü, renk sayısı geliştirilebilir. 5 serisinde de dokunmatik ekrana geçebilirler. 1040 da kullanmaya başladıkları api 'ye geçerler. Pil ve hafıza kapasitesi artacaktır. Multiband gps desteği olur.

Bu özellik garmin connect yeni mi geldi? Daha önce nabız bandının sarj seviyesini göstermiyordu.
1676653862927.png

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Geri