Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Onlar ancak yeni nesil cihazlara uyuyor diye biliyorum. 530-830-1030 ancak 530 + Charge Power Pack yapması lazım. 530 da harita kullanımı olarak çok pratik bir cihaz değil bence. Explore a uymuyor galiba bu kit.
Uyumlu Explore ile, kontrol ettikten sonra önerdim 😀

Compatible Devices
Edge 1000
Edge 1030
Edge 1030 Plus
Edge 520
Edge 520 Plus
Edge 530
Edge 820
Edge Explore
Edge Explore 820
Forerunner 645
Forerunner 645 Music
Forerunner 935
Forerunner 945

Scudo

Compatible Devices
Edge 1000
Edge 1030
Edge 1030 Plus
Edge 520
Edge 520 Plus
Edge 530
Edge 820
Edge Explore
Edge Explore 820
Forerunner 645
Forerunner 645 Music
Forerunner 935
Forerunner 945
Arkasında sarj tırnakları yok acaba powerbank gibi de mi görev görüyor.

Arkasında sarj tırnakları yok acaba powerbank gibi de mi görev görüyor.
The Charge Power Pack plugs directly into your Edge computer to provide extra charge.

Pilin arkasında var metal tırnaklar, ayrıca garmin turucuda uyumlu olması lazım eski nesil tutucularda kullanmak mümkün değil

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35

Compatible Devices
Edge 1000
Edge 1030
Edge 1030 Plus
Edge 520
Edge 520 Plus
Edge 530
Edge 820
Edge Explore
Edge Explore 820
Forerunner 645
Forerunner 645 Music
Forerunner 935
Forerunner 945
(link)
1675317138268.png
Explore için böyle bir ara kablo gerekli. Aksesuar olarak alınabiliyor diye belirtilmiş. Powerbankle kullanmak bu durumda daha mantıklı.
The Charge Power Pack plugs directly into your Edge computer to provide extra charge.

Pilin arkasında var metal tırnaklar, ayrıca garmin turucuda uyumlu olması lazım eski nesil tutucularda kullanmak mümkün değil
Sadece pilin arkasında değil tam uyumluluk için (Araya kablo olmaması gibi) cihazın arkasında da metal tırnaklar olması lazım.

(link)
300280 dosyayı görüntüle
Explore için böyle bir ara kablo gerekli. Aksesuar olarak alınabiliyor diye belirtilmiş. Powerbankle kullanmak bu durumda daha mantıklı.

Sadece pilin arkasında değil tam uyumluluk için (Araya kablo olmaması gibi) cihazın arkasında da metal tırnaklar olması lazım.
Cihazda vardır tırnak herhalde, yoksa zaten çöp 🤣

Cihazda vardır tırnak herhalde, yoksa zaten çöp 🤣
Yok tırnaktan bahsettiğim o değil metal bölümler var tırnağın hemen arkasında 1675318417902.png 4 Numaralı ile işaretli olanlar bunlar varsa o dediğin sarj bataryası ile tam uyumlu oluyor. Explore için alınacaksa araya kablo alınması lazım.

İşin performans ve şarj kısmına gelince benim edge explore cihazın hiçbir esprisi kalmadı. Alternatif ürünlere bakıyorum, wahoo sevmiyorum.

Bir tane bryton buldum ama onlarda çok para istiyorlar, bu arada garmin den geçenlerde bir kazık yemiştim. Firmayı pek sevmiyorum bu yüzden ve maalesef alternatif ürün çok az , tekele bağlamış neredeyse marka.

Neyse, 830 un harita özelliği ne derece düzgün çalışıyor? 1030 a falan yetecek bütçem yok. Harita özelliği ortalamanın bir tık üzeri olarak çalışabilen ve şarjı uzun süre gidebilen bir cihaz yeterli olabilir.
830 kullanıyorum bundle, harita özelliği gayet iyi çalışıyor, önceden rota atıp açtığımda vs konumumu saçma sapan yerlerde gösterdiği olmadı hiç.

530 kullanıyorum daha yeni alışıyorum. İlk bisikletim de kullanmaya başladığımda alışamadım, satarım ben bunu dedim. Ama gün geçtikçe bu zamana kadar neden almamışım dedim. Sevmediğim özellikleri tuş özelliğine pek alışamadım. Ekran çözünürlüğü harita konusunda biraz vasat . Sensörlerimi daha bağlamadım . Diğer bisikletimi bekliyorum. Ben çok fazla şeyler beklemişim bu gps cihazından.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
En efektif yanı climb pro, şarj süresi. Bunun dışında akıllı telefonla hemen hemen aynı özellikleri sunuyor. Ama akıllı telefonu gidona bağlamak hele de iyi bir telefonsa onu zai etmekten başka bir şey değil. Bir tık ucuz telefon tercih edilerek bu tarz bir cihaz edinmek daha mantıklı.
Bir diğer alternatifse akıllı saatler. Kalp ve kadans sensörü bağlanan navigasyon özelliği olan saatler çok daha ulaşılabilir durumda artık.

(link) konuyla alakalı olduğu için paylaştım. Sıfır cihazdır forumdan gelenlere indirim yapılır.

830 da %35 şarjım varken %15 şarjınız kaldı şarj edin diye uyarı veriyor. Bu problem yazılımsal bir şey den mi kaynaklanıyor? Daha önce hiç böyle bir sorun ile karşılaşmadım.

830 da %35 şarjım varken %15 şarjınız kaldı şarj edin diye uyarı veriyor. Bu problem yazılımsal bir şey den mi kaynaklanıyor? Daha önce hiç böyle bir sorun ile karşılaşmadım.
Bluetooth ile telefona bağlısınız muhtemelen, telefonun şarjını uyarıyor olmalı :harika:

Bluetooth ile telefona bağlısınız muhtemelen, telefonun şarjını uyarıyor olmalı :harika:
Evet telefonun şarjı %15 di. Bu özelliğini bilmiyordum yeni öğrendim teşekkür ederim bilgilendirme için.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Telefonla benzer olduğunu iddia ediyorsanız Garmin kullanmaya ihtiyacınız yok demektir. Özellikle nabız yada power bazlı planlı antreman yapacaksanız telefonu sadece arka cebinizde taşırsınız diğer herşey için yol bilgisayarına ihtiyacınız olur.
En efektif yanı climb pro, şarj süresi. Bunun dışında akıllı telefonla hemen hemen aynı özellikleri sunuyor. Ama akıllı telefonu gidona bağlamak hele de iyi bir telefonsa onu zai etmekten başka bir şey değil. Bir tık ucuz telefon tercih edilerek bu tarz bir cihaz edinmek daha mantıklı.
Bir diğer alternatifse akıllı saatler. Kalp ve kadans sensörü bağlanan navigasyon özelliği olan saatler çok daha ulaşılabilir durumda artık.

Telefonla benzer olduğunu iddia ediyorsanız Garmin kullanmaya ihtiyacınız yok demektir. Özellikle nabız yada power bazlı planlı antreman yapacaksanız telefonu sadece arka cebinizde taşırsınız diğer herşey için yol bilgisayarına ihtiyacınız olur.
Benim montumun göğüs cebi var ben orada taşıyorum o sayılır mı? :)

Katılıyorum, amaca dönük olarak üretilmiş özel ürünler neticede.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Teşekkür ederim yardımınız için.
Peki saattekini discard yapınca, Edge de olmayan ama saatte olan bazı istatistikleri örneğin body battery, antrenman hazırlık durumu, stamina gibi değerleri güncelleyebiliyor mu? Sonuç olarak Edge’deki sürüşü Connect üzerinden saat de okuyup güncelleyebilir. Kendi sorumun cevabını vermiş gibi oldum ama emin olmak için soruyorum, kusura bakmayın lütfen, insan bilmeyince böyle oluyor 😊
Ne demek her zaman.
Sürüşü saatten discard etseniz bile, okumuş olduğu tüm değerleri, günlük sağlık durumunuzu güncellemek için kullanacaktır. Burada önemli olan nokta, mutlaka saate nabız bandını ve varsa güç ölçeri tanımlamak. Garmin connectte kullanıcı ayarları cihaz bazlı olduğu için, güç ve nabız bölgelerinizi her iki cihaz için de doğru ayarlamış olduğunuzda da emin olur 👍🏻

Çift cihaz bazen çok kullanışlı olabiliyor, edgede workout sayfası açıp antrenmana odaklanabilirlen, saatte climb pro açıp tırmanışın neresinde olduğunuzu kontrol edebilirsiniz, ya da edge üzerinden navigasyon takip ederken, saatten sürüş datalarınızı görebilirsiniz. Ek olarak telefon bildirimlerini sadece saate yönlendirip, edge ekranını temiz tutabilir, dakika bazlı yeme içme alarmı kurabilir ya da en basitinden grafik bazlı nabız ve power zonelarınızı koyabilirsiniz. Yani olasılıklar sonsuz tamamen keyfinize kalmış.

@theGenius cevabınız için teşekkür ederim.
Kalp hızı ayarlarını iki cihaz için de kontrol edeceğim, bu ayrıntıyı bilmiyordum.
İki cihazı beraber sizin bahsettiğiniz şekilde farklı işlevlerle kullanmak oldukça pratik ve verimli görünüyor. Sağ olun önerileriniz için 🙏🏻

• Beğen
Tepkiler: theGenius
Element Bolt v2 kullanıyorum, bir kaç ay önce güncelleme tırmanış ekranı ile geldi.
Roam kullanan arkadaşım da aynı tarihte aldığı güncelleme ile tırmanış ekranına sahip oldu.
Anlık tırmanışların dışında genel sürüşteki tüm tırmanışların listesini de görebiliyor muyuz? Tabi rotayı cihaza önceden yüklediğimizi varsayıyorum.
Roam veya edge ikiside güzel ürünler ve tamamen tercih meselesi. Mesela wahoo'nun önyüzünü ayarlamak çok kolay edge göre. Ben her iki markayı da seviyorum.
İşlemci yavaşlığı sorunu olmasa explore yerine direk rider 750 almayı düşünüyordum. Evet, edge nin ayarları adamı kanser edebiliyor bazen. Galiba cihazı incelesem daha iyi olacak.
Mevcut cihazınızda şarj konusunda memnun değilseniz, bütçenizde yoksa yeni cihaz bakmak yerine pil paketi alın sorun ortadan kalksın hemde bütçeniz zorlanmaz.

(link)
Cihazımın şarj sorunu yazılımdan kaynaklı maalesef. 2.5 saatte bitiyor, batarya paketiyle bile en fazla 7-8 saat gideceğini düşünüyorum ki yanımda 10.000 lik güç bankası olsa bile sürüş esnasında şarja tak çıkar vesaire cidden gıcık şeyler.
830 kullanıyorum bundle, harita özelliği gayet iyi çalışıyor, önceden rota atıp açtığımda vs konumumu saçma sapan yerlerde gösterdiği olmadı hiç.
Gerçek hayatta şarjı ne kadar gidiyor? Antrenman özelliği çok iyi duruyor, zamanında bir tanıdığım gel 830 varken explore yi falan boşver demişti. Keşke onu dinleseydim.

Anlık tırmanışların dışında genel sürüşteki tüm tırmanışların listesini de görebiliyor muyuz? Tabi rotayı cihaza önceden yüklediğimizi varsayıyorum.

evet, liste halinde ne kadar tırmanış kaldı, her birisinin ayrı ayrı uzunluğu gibi bilgiler görülüyor. başka bilgiler de vardı sanırım ama şu an aklımda değil

Geri