Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Derdim harita nasıl yüklenir değil de yukarıda da ifade ettiğim üzere distribütörün getirdiği ürün ile yurtdışından yolcu beraberi ya da kargo ile gelen ürün arasında kullanıma engel bir durumun olup olmadığıydı. Direk kutudan çıkarıp şarj edip kullanabiliyorsak ve Türkiye haritası olmasa bile sonradan yüklenebiliyorsa yine sorun değil. Teşekkürler.

Merhaba,

Ben de yurtdışından yanımda getirip direkt kullanmaya başladım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Selamlar

five

Scudo
Garmin 520 ile başlayan Garmin serüvenine Belçika dan getirtigim 530 serisi ile devam etmiştim. Yaşlılıktan dolayı yakını görememe problemlerimi göze alarak 1030 cihaz arayisina girmiştim. Bu arayış esnasında elimdeki 530 cihazı satmam ve o esnada @_Madmexx _ başkanın da Almanya seyahati imkanı doğunca vergi iadesi ile çok cazip bir fiyata gelen 1030 plus bundle sahibi oldum. Buradan tekrar @_Madmexx _ başkana teşekkürlerimi sunarım. IMG-20230113-WA0061.jpg

Merhaba

Garmin 530 aldım fakat bir sorun var. Telefonum iphone 6 ve connect yüklemiyor. Ne yapabilirim ?

Merhaba

Garmin 530 aldım fakat bir sorun var. Telefonum iphone 6 ve connect yüklemiyor. Ne yapabilirim ?
Yüklemiyor derken hiç mi yüklenmiyor yoksa bağlanmıyor mu? Bazı eski versiyonlarda sürüm desteğini kaldırmış olabilir.

Yüklemiyor derken hiç mi yüklenmiyor yoksa bağlanmıyor mu? Bazı eski versiyonlarda sürüm desteğini kaldırmış olabilir.

Desteklemediği için iphone 6 artık güncelleme almadığı için yüklemiyor .

Merhaba

Garmin Express üzerinden cihas ekleniyor mu emin değilim. Ekleniyorsa bilgisayarınıza indirip ordan cihazı kurabilirsiniz. Olmuyorsa bir arkadaşınızdan rica edin ilk kurulum için. Telefonuna Connect yükleyip gerekli kurulumları yapın. Strava'ya falan bağlama işini halledin. Sonrasında telefonunuzda Connect olmasa da Wifi üzerinden çalışır 530. Express'te se heaabiniza girince cihazı görüp, güncellemeleri yapabilirsiniz. Connect'i de web üzerinden kullanırsınız.

Garmin Express üzerinden cihas ekleniyor mu emin değilim. Ekleniyorsa bilgisayarınıza indirip ordan cihazı kurabilirsiniz. Olmuyorsa bir arkadaşınızdan rica edin ilk kurulum için. Telefonuna Connect yükleyip gerekli kurulumları yapın. Strava'ya falan bağlama işini halledin. Sonrasında telefonunuzda Connect olmasa da Wifi üzerinden çalışır 530. Express'te se heaabiniza girince cihazı görüp, güncellemeleri yapabilirsiniz. Connect'i de web üzerinden kullanırsınız.

Teşekkür ederim.

Cihazı kapatıp açınca şarjı dolu gösteriyor, daha önce başına gelen var mı?

(link)
Buradan aradığınız cevapları bulabilrisiniz.Ayrıca youtube üzerinden onlarca video da var harita nasıl yüklenir diye.Saygılar...

İsmail abi bu link çalışmadı . Türkçe harita nasıl yükleyeceğim . Konumumu aktif olarakta görnüyor . Stres kattık kendimize. 530 tuş kullanımı yüzünden oldukça kullanışsız.

İsmail abi bu link çalışmadı . Türkçe harita nasıl yükleyeceğim . Konumumu aktif olarakta görnüyor . Stres kattık kendimize. 530 tuş kullanımı yüzünden oldukça kullanışsız.
Evin içinde ise konum bulmuyor bazen, dışarı çıkın. Daha kullanışlı lazımsa 1030 plus bundle var sıfır kutusunda 🤣

Evin içinde ise konum bulmuyor bazen, dışarı çıkın. Daha kullanışlı lazımsa 1030 plus bundle var sıfır kutusunda 🤣

Kesinlikle. Gözlerim zor görüyor . 1030 şimdilik çok fazla bana ama büyük ekran olduğu için avantjlı olabillir. Bu 530'luk bile durumum yok aslında benim ama bakalım .

Edge hız sensörü ile kullanan var mı? Var ise gps ve hız sensörü arasında ki farkı açıklayabilirmisiniz? Az çok tahmin edebiliyorum arasında ki farkı fakat deneyimlemiş birisinden duymak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Edge hız sensörü ile kullanan var mı? Var ise gps ve hız sensörü arasında ki farkı açıklayabilirmisiniz? Az çok tahmin edebiliyorum arasında ki farkı fakat deneyimlemiş birisinden duymak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
edge daha stabil ve sağlıklı veri sağlıyor. bağlantının zayıflaması kopması gibi problemlerle karşılaşmıyorsunuz. sinyal kesicilerin olduğu ve havanın kapalı olduğu gps bağlantısının zorlandığı yerlerde avantajı var. imkanınız varsa tercih edilebilir ama olması gerekli gibi bi durum söz konusu değil bana göre

Samet Garmin Express i bilgisayara kurup dener misin ? Oraya otomatik güncelleme seçeneği gelecektir.Güncellemeyi bilgisayara indirip daha sonra cihaza kur diyeceksin.

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Samet Garmin Express i bilgisayara kurup dener misin ? Oraya otomatik güncelleme seçeneği gelecektir.Güncellemeyi bilgisayara indirip daha sonra cihaza kur diyeceksin.

Başka bir telefondan yaptım abi. Teşekkürler. Bilgisayara hiç bağlamadım . Şimdi deneyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc

Merhaba,

Egde 1000 Explore'u hız sensoru ile kullanıyorum. En büyük farkını, Giresun-Torul-Gümüşhane-Bayburt-Yusufeli-Artvin-Maçahel turunda gördüm. Bolca tünel olan bu rotada hız sensörü yanımda yoktu. Tünellerin içinde Garmin sıklıkla konumunu kaybetti ve hız/mesafe bilgileri sapıttı.

Merhaba,

Egde 1000 Explore'u hız sensoru ile kullanıyorum. En büyük farkını, Giresun-Torul-Gümüşhane-Bayburt-Yusufeli-Artvin-Maçahel turunda gördüm. Bolca tünel olan bu rotada hız sensörü yanımda yoktu. Tünellerin içinde Garmin sıklıkla konumunu kaybetti ve hız/mesafe bilgileri sapıttı.
Uydu bilgisini kaybedip sensöre geçtiğinde cihaz herhangi bir bildirim vesaire veriyor mu?

Uydu bilgisini kaybedip sensöre geçtiğinde cihaz herhangi bir bildirim vesaire veriyor mu?

Sensor'e geçtiği için değil ama uyduyu kaybettiğinde veriyor.

Trail forks uygulamasını nasıl kullanabiliyoruz ? Tırmandığım eğimi göremiyorum. Önümde kaç derecelik eğim var vs gibi.

Trail forks uygulamasını nasıl kullanabiliyoruz ? Tırmandığım eğimi göremiyorum. Önümde kaç derecelik eğim var vs gibi.
Samet burada kullanım kılavuzu var , bir incele istersen.
(link)

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Geri