Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

820 ile 1040 sensörleri arasında fark var mıdır? 1040'ı bundle olarak satın almak mı daha mantıklı yoksa tek olarak mı?
1040'ı tek alıp magene gibi bilinen markalardan da sensör satın alabilirsiniz. Geçen sene öyle yapmıştım, işe yarıyor.

Scudo
1040'ı tek alıp magene gibi bilinen markalardan da sensör satın alabilirsiniz. Geçen sene öyle yapmıştım, işe yarıyor.
Soruyu yanlış sordum sanırım. Halihazırda 820 bundle set kullanıyorum. Aynı sensörleri kullanmaya devam ederek 1040'a geçmek mi daha mantıklı yoksa yeni sensörler ile 1040'a geçmek mi daha mantıklı?

820 ile 1040 sensörleri arasında fark var mıdır? 1040'ı bundle olarak satın almak mı daha mantıklı yoksa tek olarak mı?
Sensörlerin arasındaki tek fark nesil farkı olur. 820'nin sensörleri eski nesildir ama kullanımında herhangi bir fark olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Pagajakh
Sensörlerin arasındaki tek fark nesil farkı olur. 820'nin sensörleri eski nesildir ama kullanımında herhangi bir fark olmaz.
Teşekkür ederim, göz önünde bulunduracağım.

Soruyu yanlış sordum sanırım. Halihazırda 820 bundle set kullanıyorum. Aynı sensörleri kullanmaya devam ederek 1040'a geçmek mi daha mantıklı yoksa yeni sensörler ile 1040'a geçmek mi daha mantıklı?
Ben olsam eski sensörlerle devam ederdim.

• Beğen
Tepkiler: Pagajakh
Km saati tavsiyeleri sayfasına yurt dışı turlarda kullanmak için bir gps km saatine ihtiyacım olduğunu yazmıştım. RmzBurak arkadaşımızın mesajından Garmin cihazlara yönelmem gerektiğini anladım. Yolda kaybolmayacağım hangi Garmin modelini seçmeliyim?

Aradığım Özellikler:

- Şehir içlerinde adım adım yönlendirme yapabilmeli.
- Şarjı mümkün olduğunca uzun süre dayanmalı.

Hocam çok büyük planların var maaşAllah. Bu yüzden garmin paklar sizi :)

Km saati tavsiyeleri sayfasına yurt dışı turlarda kullanmak için bir gps km saatine ihtiyacım olduğunu yazmıştım. RmzBurak arkadaşımızın mesajından Garmin cihazlara yönelmem gerektiğini anladım. Yolda kaybolmayacağım hangi Garmin modelini seçmeliyim?

Aradığım Özellikler:

Eğer uygun fiyatlı bir şey istiyorsanız 530 olabilir fakat dokunmatik ekran olmadığı için düğmelerle kullanmak zor oluyor ve POI desteği yok. 830 Dokunmatik ekran kullanımı çok rahat fakat daha pahalı ve POI desteği var. Wahoo roam da başka bir alternatif olabilir fakat kullanmadığım için bir bilgim yok.

Size tavsiyem 830 alın derim, sonuçta bir kere alıyorsunuz ve ömürlük oluyor. Dokunmatik ekran gerçekten her şeyi çok kolaylaştırıyor, POI desteğide cabası.

Aradığım Özellikler:

Anladığım kadarı ile siz daha çok tur gezilerinizde kullanacaksınız. Bunun için Garmin Edge Explore almanız bence daha mantıklı olur.

• Beğen
Tepkiler: ZaSen
Arkadaşlar merhaba, umarım forum kurallarına aykırı bir mesaj olmaz. Elimdeki Garmin Edge 530 Bundle cihazı satıyorum, sadece 2 kez sürüş yaptım. Bisikleti bırakma kararı aldım, düşünen olursa ulaşabilir.

(link)

bir ilan da benden gelsin, yanacaksak beraber yanalım :) sanırım üyelik seviyemden 2.el alanına başlık açamadım.

520 düşünenlere cihazımı satıyorum ben de. detaylar aşağıdaki ilanın içinde.

(link)

Eğer uygun fiyatlı bir şey istiyorsanız 530 olabilir fakat dokunmatik ekran olmadığı için düğmelerle kullanmak zor oluyor ve POI desteği yok. 830 Dokunmatik ekran kullanımı çok rahat fakat daha pahalı ve POI desteği var. Wahoo roam da başka bir alternatif olabilir fakat kullanmadığım için bir bilgim yok.

Size tavsiyem 830 alın derim, sonuçta bir kere alıyorsunuz ve ömürlük oluyor. Dokunmatik ekran gerçekten her şeyi çok kolaylaştırıyor, POI desteğide cabası.

Wahoo yu araştırmıştım. Bir çok inceleme videosunda kullanımının kolay olduğu belirtiliyor ancak yorumlarda cihazın stabil çalışmadığını ve kısa sürede yıprandığını yazmışlardı.

830 u takibe aldım. Diğer önerileri de inceleyeceğim

Anladığım kadarı ile siz daha çok tur gezilerinizde kullanacaksınız. Bunun için Garmin Edge Explore almanız bence daha mantıklı olur.

Evet kamplı tur şeklinde kullanacağım. Sizin önerinizi de araştıracağım.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ayrıca aklıma takılan bir şey var. Garminde farklı ülke haritaları yüklerken ücretli bir şekilde satın almamız gerekiyor mu? Örneğin cihazı Güney Amerika ülkelerinde kullanmak istersem o haritaları satın almalı mıyım?

Wahoo yu araştırmıştım. Bir çok inceleme videosunda kullanımının kolay olduğu belirtiliyor ancak yorumlarda cihazın stabil çalışmadığını ve kısa sürede yıprandığını yazmışlardı.

bilmiyorum bana mı denk geldi, ancak yaklaşık Nisan'dan beri wahoo kullanıyorum. Herhangi bir bahsedildiği gibi bir stabilite sorunu ile karşılaşmadım, aynı şekilde aldığım günle aynı şekilde duruyor. herhangi bir yıpranma da yok.

Merhaba arkadaşlar yurtdışından Edge 1040 aldım Türkçe Dil seçeneği menüsünde mevcut değil yükleme imkanımız varmı

Merhaba arkadaşlar yurtdışından Edge 1040 aldım Türkçe Dil seçeneği menüsünde mevcut değil yükleme imkanımız varmı
Bende önceki yıl 1030+ almıştım. onunda dil desteği yoktu. Çok araştırdım ama bulamadım. :kötü:

• Beğen
Tepkiler: kirkik
Yurtdışından gelme bir edge ile (mesela 830) ülke içi satın alma ürün arasında kullanıma engel bir durum yoktur diye düşünüyorum ama yine de merak etmedim değil.

Yurtdışından gelme bir edge ile (mesela 830) ülke içi satın alma ürün arasında kullanıma engel bir durum yoktur diye düşünüyorum ama yine de merak etmedim değil.
Türkiyede üretilmediğine göre Türkiye'ye nereden geliyor acaba o cihazlar ? :koptum: Tabiiki yurtdışından, dolayısıyla hernagi bir engel yok, en fazla Türkiye haritası olmaz cihazda onuda sonradan yüklemek mümkün.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
(link)
Buradan aradığınız cevapları bulabilrisiniz.Ayrıca youtube üzerinden onlarca video da var harita nasıl yüklenir diye.Saygılar...
Derdim harita nasıl yüklenir değil de yukarıda da ifade ettiğim üzere distribütörün getirdiği ürün ile yurtdışından yolcu beraberi ya da kargo ile gelen ürün arasında kullanıma engel bir durumun olup olmadığıydı. Direk kutudan çıkarıp şarj edip kullanabiliyorsak ve Türkiye haritası olmasa bile sonradan yüklenebiliyorsa yine sorun değil. Teşekkürler.

Yurt dışından satın aldığım üründe Avrupa haritası yüklüydü. Türkiye haritası da dolayısıyla yüklü oluyor.TR den alınan da da aynı durum söz konusu.
Kısacası kullanıma engel bir durum yok. Sonradan da harita yükleyebiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Geri