Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

e
Acil yardıma ihtiyacım bisikletim dağ bisikleti salcono
21,vites
Sorunum şu vites atarken problem yaşıyorum özellikle ön vitesde üste doğru giderken hep bir takılma oluyor zor gidiyor 3 atamıyorum bile 3 atarken ayna kol koruyucu kırıldı şimdi ise ayna kolu çıkardım öyle atayim dedim zincir 3 vitesin aşağısına düşüyor (2 ile 3'ün arasına değil 3 ile boşluğun arsına düşüyor) sizce ne yapmayılım ben bu sorunu nasıl düzeltirim

Ön attırıcının limit ayarı yanlış. Detay isterseniz ilgili bir konuya yazın, mümkünse ön attırıcı modeli veya fotoğrafıyla birlikte: Ön vites ayarı

Scudo
Fenix 7 olabilir mi ikinci fotoğraftaki? Eğer öyleyse yazılım farkı olabilir...
Video açıklaması şu şekilde

Bu incelemede size bir navigasyon bağlamında garmin climbpro'nun işlevini tanıtmak istiyorum. Garmin connect'te veya isteğe bağlı olarak komoot'ta bir rota planlayabilir ve garmin gerate edge 1030 plus 520 530'un yanı sıra fenix 6 6 pro 7 7x solar buna göre profil başına bir tırmanış oluşturabilir.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Sorumun cevabını sorduktan sonra buldum :)

Teşekkürler.

Merhaba öncelikle herkese ,

Belki daha önce sorulmuş ve cevabı paylaşılmıştır ama ben bulamadım forumda. 830 kullanıyorum ve hem yol hem de mtb bisikletim mevcut. Yol bisikleti ile antrenman yapıp kaydı sonlandırdıktan sonra yol bisikletimi kayıtta gösteriyor ama mtb de sonlandırdığım da yine yol bisikletini gösteriyor Strava da . Otomatik olarak bir ayarı var mı mtb profilinde mtb bisikletimi Ride profilinde yol bisikletimi seçmesini sağlayan.

Teşekkürler.
Garmin Strava'ya profil bilgisi göndermiyor. Zaten Strava da desteklemiyor.
Strava'da bir tane baştan seçmeli bisiklet ayarı var. Her sürüşte standart o bisiklet seçiliyor. Başka bisikletle sürüş yaptıysanız manuel değiştiriyorsunuz.

Garmin Strava'ya profil bilgisi göndermiyor. Zaten Strava da desteklemiyor.
Strava'da bir tane baştan seçmeli bisiklet ayarı var. Her sürüşte standart o bisiklet seçiliyor. Başka bisikletle sürüş yaptıysanız manuel değiştiriyorsunuz.

Bende öyle biliyordum fakat böyle bir ayar var. Strava da My Gear da kaydettiğiniz bisikletlere hangi profili seçerseniz ( Örneğin : MTB bisikleti kaydedip ''Default Sports'' segmesinde hangi profili seçerseniz o profile kayıtlı bisikleti seçiyor otomatik :) Bilginiz olsun .

Arka arkaya gelen bir kaç araçtan bir tanesini varia algılamadı. Neyse ki omuz bakışı attım yoksa çok kötü durumlar beni bekliyor olacaktı.

• İnanılmaz
Tepkiler: Özcan
Arka arkaya gelen bir kaç araçtan bir tanesini varia algılamadı. Neyse ki omuz bakışı attım yoksa çok kötü durumlar beni bekliyor olacaktı.
Çok güvenme sonuçta kul yapımı bir alet. Geleneksel tedbirleri de kullan arada 😀

Çok güvenme sonuçta kul yapımı bir alet. Geleneksel tedbirleri de kullan arada 😀
Abi hiç sorma şu teknolojik aletlere hiç güvenmiyorum o yüzden omuz bakışını bırakmıyorum. Hiç yoktan iyidir varia orası ayrı tabii.

Bir süre
Bir süre sonra artık geriye bakma davranışı kaybolmaya başlıyor... 5-6 aydır kullanıyorum daha es geçtiğini görmedim. Yalnız arada bağlantı kopup, hata verebiliyor... 1-2 Saniyelik birşey. O esnada da zaten siz dikkatli oluyorsunuz...
Tabiki yine de %100 güvenmemek lazım...

Arkadaşlar merhaba şuan güncel olarak 15000 tl bütçesi olan birine önerebileceğiniz garmin ne olurdu? Daha önce hiç kullanmadım . Yol bisikletim var ve haftalık 100km üstü turlara çıkacağım . Uzun ömürlü olup fazla sıkıntı çıkarmayan hangi modeli önerirsiniz. Araştırdığım kadarıyla 1040 işimi görür gibi . Ama fiyat olarak bütçemi aşıyor fakat sarı sitede 18 e sıfır kutulu buldum . Bulduğum ürün yurtdışı ürünü . Bu sorun yaratır mı bana bilmiyorum. Garmin hakkında kullanıp bilgisi , tecrübesi olan arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Arkadaşlar merhaba şuan güncel olarak 15000 tl bütçesi olan birine önerebileceğiniz garmin ne olurdu? Daha önce hiç kullanmadım . Yol bisikletim var ve haftalık 100km üstü turlara çıkacağım . Uzun ömürlü olup fazla sıkıntı çıkarmayan hangi modeli önerirsiniz. Araştırdığım kadarıyla 1040 işimi görür gibi . Ama fiyat olarak bütçemi aşıyor fakat sarı sitede 18 e sıfır kutulu buldum . Bulduğum ürün yurtdışı ürünü . Bu sorun yaratır mı bana bilmiyorum. Garmin hakkında kullanıp bilgisi , tecrübesi olan arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

edge 830 bundle bakın.

1040 işini görmüyosa ne görür diye düşündürdü bian :D zira şuan alınabilecek en güncel ve en iyi cihaz zaten.
söylediğin fiyatlara 830 bundle rahatlıkla bulunur. daha büyük ekran olsun dersen de 1030 yeterli olacaktır. bana şahsen 1000 serisi çok büyük geldiğinden kendim 830 kullanıyorum ve gayet memnunum ekran boyutu da gayet yeterli. yine benim şahsi düşüncem yol takip için bukadar yüksek paralar ödemeyi anlamlı bulamıyorum. tabiki yeni çıkan her ürünün kendince eski modellere göre artıları var ve olacaktır ancak temelde hepsi aynı işi yapıyor. 530 da aynı 1040 da aynı amaç için performans takibi için kullanılıyor. yine de herkesin kendi tercihi tabiki.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
1030 Plus'a gücünüz yetiyorsa onu alabilirsiniz.

Garmin’in antrenman durumu raporunu kafama takmış durumdayım:) Ne yaptıysam antrenman durumunu verimsizden verimliye çeviremedim. Daha az önce 3 saatlik bir sürüş bitirdim, nabız ortalamam 139 (garmine göre zone 3 aralığım 132-151 arası) çıktı. Yaklaşık 20 dakikalık kısmında 151’in üzerine çıkmışım. Hâlâ yüksek aerobik eksikliği diye rapor alıyorum. Ortalama nabzımı 145 civarı filan mı tutmam gerek? Çünkü 151 nabzın üstünü anaerobik fayda olarak saymış.

Sürüş süresinin bölgelere göre yüzdesini hesaplayıp ona göre bir değerlendirme yapıyor. 3 saatte Zone 4 ve 5 'te ki süre düşük kaldığı için yüksek aerobik ve anaerobik eksikliği veriyordur.
Tavsiyem 1 saatlik intervaller yapmanız...
Ayrıca Garminin verilerini çok takmayın... Sonuçta gelişimin, nabız dışında bir çok faktörü var...

Garmin’in antrenman durumu raporunu kafama takmış durumdayım:) Ne yaptıysam antrenman durumunu verimsizden verimliye çeviremedim. Daha az önce 3 saatlik bir sürüş bitirdim, nabız ortalamam 139 (garmine göre zone 3 aralığım 132-151 arası) çıktı. Yaklaşık 20 dakikalık kısmında 151’in üzerine çıkmışım. Hâlâ yüksek aerobik eksikliği diye rapor alıyorum. Ortalama nabzımı 145 civarı filan mı tutmam gerek? Çünkü 151 nabzın üstünü anaerobik fayda olarak saymış.
Garmin’in sitesinde cycling science / running science diye bu parametreleri ve bunların nasıl değiştiği ile ilgili algoritmaları anlatıyor. Oraya bakmanızı tavsiye ederim. Ben okudum, çok faydalı oldu.

Yönlendirme için teşekkürler hocam, orayı okudum bugün. Merak ettiğim bazı şeyleri de öğrenmiş oldum ama “yüksek aerobik eksikliği”için nasıl bir sürüş yapmam gerektiğinin cevabını tam bulamadım. Zone 2 gidiyorum düşük aerobik yaptığımu söylüyor, zone 3 gidiyorum yine aynı

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Yönlendirme için teşekkürler hocam, orayı okudum bugün. Merak ettiğim bazı şeyleri de öğrenmiş oldum ama “yüksek aerobik eksikliği”için nasıl bir sürüş yapmam gerektiğinin cevabını tam bulamadım. Zone 2 gidiyorum düşük aerobik yaptığımu söylüyor, zone 3 gidiyorum yine aynı
Yüksek aerobik için nabzının %90-%93 aralığında 3-6 dk sürecek setler koyarak intervaller yapmalısınız. Tavsiyem düşük dakikadan başlayarak zamanla interval süresini uzatmanız. Zamanla bu intervallerin sonuna sprintlerde ekleyerek devam edebilirsiniz. Örnek amaçlı aşağıdaki tarzda.

Screenshot 2023-06-27 at 22-47-15 Posta - Bigpatron Seafight TR Team .. - Outlook.png

Yüksek aerobik yük için zone 4’ü belli süre görmeniz gerekiyor. Zone 2-3 ile yüksek aerobik sizin de dediğiniz gibi olmuyor.

Geri