Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Fenix 6x pro kullanıyorum Edge’ler olduğu gibi climbpro özelliği var saatte fakat tırmanış ekranı benim saatte tek renk olarak çıkıyor sürekli ne yaptıysam olmuyor.Gidondaki benim saatin ekranı diğeri ise youtube’de izlediğim bir arkadaşın etkinliği sırasında açılan ekranı.Konu hakkın da yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
305858 dosyayı görüntüle305859 dosyayı görüntüle

Navigasyon ile açılınca detay vermeye bilir. Rota yükleyerek denediniz mi?

• Beğen
Tepkiler: Sametali
Scudo
arkadaşlar herkese iyi bayramlar garmin 830 mu Wahoo Elemnt Roam v2 mi

arkadaşlar herkese iyi bayramlar garmin 830 mu Wahoo Elemnt Roam v2 mi
Hangisi bütçene uygunsa ve hoşuna gidiyorsa onu al. Hiç biri seni üzmez. Garmin ara yüzü başta karışık gelebilir, eğer ben alışamam diyorsan wahoo alabilirsin. Wahoo'nun ara yüzü kullanımı ve modifikasyonu çok daha rahat ve kolay. Ben 830 kullanıyorum memnunum.

• Beğen
Tepkiler: jazzxy
Navigasyon ile açılınca detay vermeye bilir. Rota yükleyerek denediniz mi?
Tabi zaten rota yükleyerek sürüş yaptığım da climbpro devreye giriyor ayarları kurcaladım ama değişmedi.

Wahoo "push workout" konusunda eksik, ücretsiz Intervals.icu sitesinde yazdığım program sporcunun cihaza inmiyor Wahoo'da. Antrenman programı gibi konularda destek alacaksanız Garmin alın derim

teşekkür ederim hocam

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Merhaba, dünkü sürüşümü bitirmeden hemen önce veri ekranlarını kontrol ettiğimde aerobic 5.0 anaerobic 4.3 training effect gördüm. 205 km'lik bir uzun tur yapmıştım, bol tırmanış içeriyordu, yani bu değerler normaldi.
Sonra aktiviteyi kaydedince bana "yeni FTP" değeri algıladığını söyledi. "44.9 W/kg" basmışım meğerse, tabii ki bunu kabul etmeyip "skip" seçeneğini seçtim. Sonra hesaplamalara devam edip sürüşü Connect'e attı. Bir baktım ki değerler alt üst olmuş, aerobic 2 küsür, anaerobik 0.3 gibi bir değer, training load 60 civarında. Bu sürüş için bu değerler kabul edilemez, yanlış hesapladı her şeyi.
Hayır acaba teklif ettiği FTP'yi mi kabul etseydim diyeceğim ama o da olacak iş değil, belli ki anlık bir yanlış ölçüm olmuş.
Garmin Support'a mail attım, bu sürüşü yeniden hesaplayıp yüklemenin bir yolu var mı diye cevap bekliyorum.
Aramızda benzer bir durum yaşayan oldu mu, bu işin bir çözümü var mı?

Merhaba, dünkü sürüşümü bitirmeden hemen önce veri ekranlarını kontrol ettiğimde aerobic 5.0 anaerobic 4.3 training effect gördüm. 205 km'lik bir uzun tur yapmıştım, bol tırmanış içeriyordu, yani bu değerler normaldi.
Sonra aktiviteyi kaydedince bana "yeni FTP" değeri algıladığını söyledi. "44.9 W/kg" basmışım meğerse, tabii ki bunu kabul etmeyip "skip" seçeneğini seçtim. Sonra hesaplamalara devam edip sürüşü Connect'e attı. Bir baktım ki değerler alt üst olmuş, aerobic 2 küsür, anaerobik 0.3 gibi bir değer, training load 60 civarında. Bu sürüş için bu değerler kabul edilemez, yanlış hesapladı her şeyi.
Hayır acaba teklif ettiği FTP'yi mi kabul etseydim diyeceğim ama o da olacak iş değil, belli ki anlık bir yanlış ölçüm olmuş.
Garmin Support'a mail attım, bu sürüşü yeniden hesaplayıp yüklemenin bir yolu var mı diye cevap bekliyorum.
Aramızda benzer bir durum yaşayan oldu mu, bu işin bir çözümü var mı?
Buradan bozuk olan verileri düzenleme yaparak yeniden stravaya yada connecte yükleyebilirsin. Nasıl oluyor diye soracak olursan bende hatırlamıyorum ama bir kere yapmıştım ordan kayıtlı kalmış bilgisayarda

(link)

Screenshot 2023-07-02 at 22-57-33 Combine FIT GPX CSV or TCX files for Garmin or Strava. Merge...png

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
slm yurtdışından garmin 840 bundle almak istesem bana toplam maliyeti ne olur yardımcı olursanız memnun olurum ve hangi siteden alabilirim

slm yurtdışından garmin 840 bundle almak istesem bana toplam maliyeti ne olur yardımcı olursanız memnun olurum ve hangi siteden alabilirim

Hangi ülkeye gideceksiniz? Türkiye'den sipariş vermeniz sizi maddi olarak gümrük süreçlerinde yıpratır. Muhtemelen buradaki staış fiyatının da üzerine mal olur.

burdan sipariş vermek istiyorum

burdan sipariş vermek istiyorum
Yurtdışı siteden verecekseniz 150 euro sınırı var, gümrüğe takılır. Sahibinden gibi sitelere bakın, yurtdışından yanında getirenler satıyor denk gelebilir.

selamlar 840 türkçe olduğunu biliyorum ama 1040 için türkçe olduğunu söyleyende var olmadığını söyleyen de var hangisi doğru

selamlar 840 türkçe olduğunu biliyorum ama 1040 için türkçe olduğunu söyleyende var olmadığını söyleyen de var hangisi doğru
Selam, geçen sene yut dışından 1030 Plus getirttim. Türkçe dil yoktu. Hiç bir yerde de bulamadım.
Not; aynı cihazı Türkiye'den alan arkadaşın cihazında da yoktu.

wahoo lar ramları yeterli olmadıgı için 15 saati geçen sürüşlerde kesinlikle saçmalayıp kapanıyor. garmin 30 ve 40 serileri çok başarılı.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
baytekin firması ile görüştüm garmin cihazlarda sadece 540 ve 840 modellerinde türkçe dil desteği mevcutmuş bilginize
1040'ta da Türkçe desteği mevcut. 840 kullanmadım ama aktif bir 1040 kullanıcısı olarak tavsiye ederim. 530'dan sonra 1040 biraz büyük gelebilir, minimal sevenlerdenseniz 840 almanızı öneririm.
1040 ta baytekin türkçe dil desteği olmadığını söylüyor

1040 kullanıyorum ben de yok.

• İnanılmaz
Tepkiler: Özcan
Geri