Bende 1040 alarak aranıza katıldım,çok deneme fırsatım olmadı ama cihaz gerçekten mükemmel,ayrıca büyüklük konusun da evet gidon da biraz büyük gibi görünüyor ama diğer küçük ekranlı modellere göre çok başarılı.
İmkanlar çerçevesin de 1040 almak ilerisi için güzel bir yatırım olur diye düşünüyorum.
Ayrıca burada kullanan benden yaşça büyük abilerimden yada arkadaşlardan cihaz hakkın da bilgiler aldım sağolsunlar yardımcı oldular kendilerime teşekkür ediyorum.
Türkçe dil desteği konusun da bende bir ilave yapmak isterim,Garmin express üzerinden cihazı bilgisayara bağlayıp ayarlardan dil seçeneğine girdiğim zaman dil seçeneği olmadığını gördüm,hemen Garmin ile canlı olarak sohbete geçtim yardımcı olabilir misiniz diye,sağolsunlar hemen olayı çözdüler.
Bu arada Türkiye’de ki garminin malum satış noktası olan firmaya öncesin de mesaj attım,Türkçe’ye nasıl çevirebilirim diye,kendileri sağolsun cihazın türkçe dil desteği olmadığını söylediler,ben cihazı Türkçeye çevirdikten sonra kendilerine tekrar bilgilendirme mesajı atıp nasıl yaptığımı söyledim.😁
Biraz uzun bir yazı oldu herkese iyi forumlar.👋