Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Güç ölçer neden önemli ? yani antrenman türüne göre en makûl vites kombinasyonu seçildiğinde güç verisinin ne önemi kalıyor ki.. zira zaten vücudu zorlayan en optimal vites kombinasyonu seçilmiş oluyor. Mesela 60 km lik bir sürüşte 2x8 veya 9 a alırım ve sürerim bu benim maximum harcayabileceğim güç ama burada güç verisine neden ihtiyaç duymalıyım.. 1 ay sonrada 2x10 kombinasyonunu kaldırabilecek seviyeye gelirim mesela. Bilmiyorum yanliş mı düşünüyorum
Yanlış düşünüyorsunuz. Hatta uzun zamandır bu kadar yanlış düşenene rastlamadım. Şu forumda bile powermetre ile ilgili öğreneceğiniz bir ton şey var. Biraz uğraşın bence yolunuzu bulursunuz.

• Beğen
Tepkiler: Plsty ve gurkan
Scudo
Selam,
Arkadaşlar kadans sensörünün lastiği koptu 😞
Sensörü sabitlemek için nasıl bir yöntem izleyebilirim?
Ben Garmin kadans sensörlerini hiç bir, zaman, kendi lastiği ile bağlamadım. Çünkü ayakkabı sürtmesi sonucu kopacağından emindim. Cırt vs de kullanmadım. Alaktrik bandı ile tutturuyorum. Cırt siyah olmalı, bir süre sonra cırt aynakol da iz yapıyor. Belki cıeta göre görsel bir sorun var gibi görünse de bantı düzgün sardığınızda çok, farkedilmiyor ve ileriye dönük en ufak bir sorun oluşturmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Merhaba, 2 ay kadar önce Garmin Edge 530 aldım. Sensörleri eleştirerek kullanmaya başladım. Ancak sürüşlerde HR düşük göstermeye başladı. Sonra cihazı resetledim. Ancak şimdi de sensörleri eşleştiremiyorum. Konu hakkında yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim..

Merhaba, 2 ay kadar önce Garmin Edge 530 aldım. Sensörleri eleştirerek kullanmaya başladım. Ancak sürüşlerde HR düşük göstermeye başladı. Sonra cihazı resetledim. Ancak şimdi de sensörleri eşleştiremiyorum. Konu hakkında yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim..

Nabız bandı arızalanmış olabilir mi? Düşük göstermeye başlaması bir işaret olabilir diye düşündüm, pili sağlam mı? Başka bir cihazdan sensör tarattığınızda yakalıyor mu bakma şansı varsa belli olur

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Kadans ve hız sensörleri de eşleşmiyor

Kadans ve hız sensörleri de eşleşmiyor
Eşleştirme işlemini tam olarak nasıl yapıyorsunuz? Şayet sensörleri durduğu yerde eleştirme yapmayı deniyorsanız uyku modunda olabilirler. Eşleştirme yapmadan önce pedalı ve hız sensörünün takılı olduğu jantı çevirip ışıklarının yandığına emin olunuz.

Ayrıca daha önce kayıtlı olan sensörlerin garmin connect app üzerinden ve telefonun Bluetooth ayarlarından tamamen kaldırılmış olduğuna emin olunuz.

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve sccetin
Garmin varia nın kameralı modelini kullanan var mı acaba ? Memnun musunuz ? Diğer model olan kamerasız yani onu alsak daha mı iyi olur ?
Teşekkürler şimdiden...

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
yakın zamanda yurt dışından 530 yada 830 alacağım hangisini alacağıma karar veremiyorum bir türlü aralarındaki fark 830un dokunmatik ekrana sahip olması mı?galiba birde harita konusunda fark varmiş. Ek olarak sensorleri ile mi alsam bilemedim elimde aliexpressden aldığım hiz kadans ve nabız bandım var.

yakın zamanda yurt dışından 530 yada 830 alacağım hangisini alacağıma karar veremiyorum bir türlü aralarındaki fark 830un dokunmatik ekrana sahip olması mı?galiba birde harita konusunda fark varmiş. Ek olarak sensorleri ile mi alsam bilemedim elimde aliexpressden aldığım hiz kadans ve nabız bandım var.
O zaman 830 alın. Tekrar sensör almanıza gerek yok. Ben olsam bütçemi biraz daha arttırmaya çalışıp 1030 alırdım.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81 ve Sametali
O zaman 830 alın. Tekrar sensör almanıza gerek yok. Ben olsam bütçemi biraz daha arttırmaya çalışıp 1030 alırdım.
Aliexpress sensörler gayet iş görür, yenisini almaya bence de gerek yok. Ama ben olsam biraz daha arttırıp 840 alırdım 😊

Garmin varia nın kameralı modelini kullanan var mı acaba ? Memnun musunuz ? Diğer model olan kamerasız yani onu alsak daha mı iyi olur ?
Teşekkürler şimdiden...
Bende kamerasız olanı var açıkcası kameralı olan bana anlamsız gelmişti o yüzden almadım ayrıca kameralı olan büyük ve ağır.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Bazı durumlarda gereksiz yere masraf yapılmış oluyor, herkesin her özelliğe ihtiyacı olmuyor.
Almışken daha iyisini yurtdışından almanın hiç zararı olmaz. Kullanılmayan özelliğini kullanan birisine satarsınız yine kardasınız.
Almanya ya arkadaşlar gitti Fenix 7x aldırdım her özelliğini kullanmayacağıma adım gibi eminim ama 2 sene kullanıp satsam güncel aldığım fiyata satarım ne yazık ki Türkiye böyle.

Bende 1040 alarak aranıza katıldım,çok deneme fırsatım olmadı ama cihaz gerçekten mükemmel,ayrıca büyüklük konusun da evet gidon da biraz büyük gibi görünüyor ama diğer küçük ekranlı modellere göre çok başarılı.

İmkanlar çerçevesin de 1040 almak ilerisi için güzel bir yatırım olur diye düşünüyorum.

Ayrıca burada kullanan benden yaşça büyük abilerimden yada arkadaşlardan cihaz hakkın da bilgiler aldım sağolsunlar yardımcı oldular kendilerime teşekkür ediyorum.

Türkçe dil desteği konusun da bende bir ilave yapmak isterim,Garmin express üzerinden cihazı bilgisayara bağlayıp ayarlardan dil seçeneğine girdiğim zaman dil seçeneği olmadığını gördüm,hemen Garmin ile canlı olarak sohbete geçtim yardımcı olabilir misiniz diye,sağolsunlar hemen olayı çözdüler.

Bu arada Türkiye’de ki garminin malum satış noktası olan firmaya öncesin de mesaj attım,Türkçe’ye nasıl çevirebilirim diye,kendileri sağolsun cihazın türkçe dil desteği olmadığını söylediler,ben cihazı Türkçeye çevirdikten sonra kendilerine tekrar bilgilendirme mesajı atıp nasıl yaptığımı söyledim.😁

Biraz uzun bir yazı oldu herkese iyi forumlar.👋

Eşleştirme işlemini tam olarak nasıl yapıyorsunuz? Şayet sensörleri durduğu yerde eleştirme yapmayı deniyorsanız uyku modunda olabilirler. Eşleştirme yapmadan önce pedalı ve hız sensörünün takılı olduğu jantı çevirip ışıklarının yandığına emin olunuz.

Ayrıca daha önce kayıtlı olan sensörlerin garmin connect app üzerinden ve telefonun Bluetooth ayarlarından tamamen kaldırılmış olduğuna emin olunuz.
Sensörler daha önce aktifti. Resetledikten sonra settings, sensors, add sensor adımlarını izleyerek tekrar eşleştirmeye çalışıyorum ama kum saati dönüyor fakat sensörleri görmüyor

Geri