Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Arkadaşlar merhaba. Garmin 1000 kullanıyorum, yurtdışından 530 alma niyetindeyim. Fikirlerinizi almak isterim.
Dokunmatik ekran şart değilse gayet güzel ve yeterli cihaz.

• Beğen
Tepkiler: Orkun Hoja
Scudo
Arkadaşlar merhaba. Garmin 1000 kullanıyorum, yurtdışından 530 alma niyetindeyim. Fikirlerinizi almak isterim.

Merhaba,

Ben de Garmin Edge 1000 Explore kullanıyordum. 1040'a geçtim. 1000'in büyüklüğüne ve kullanım kolaylığına alışmıştım. Özellikle ekran büyüklüğü, batarya süresi ve Climbpro özellikleri sebebiyle 10XX serisinden devam ettim. Climbpro'yu, tırmanışların takibi açısından çok faydalı buluyorum.

Hayırlı olsun nereden aldınız ve ne kadara geldi acaba paylaşabilir misiniz?
Merhaba ben 2.el olarak 7500 tlye aldım . 1 2 defa kullanılmıs şekılde 0 denebilir hatta sensorler dahil degıl sadece cihaz fiyatı.
Climb pro ozellıgını rota yuklemeden kullanbılıyormuyuz.Mesela herhangi bir rota yuklemeden surerken tırmanısa gelındıgınde otomatık devreye gırıyormu ozellık

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Merhaba ben 2.el olarak 7500 tlye aldım . 1 2 defa kullanılmıs şekılde 0 denebilir hatta sensorler dahil degıl sadece cihaz fiyatı.
Climb pro ozellıgını rota yuklemeden kullanbılıyormuyuz.Mesela herhangi bir rota yuklemeden surerken tırmanısa gelındıgınde otomatık devreye gırıyormu ozellık
bahsettiğiniz özellik x40 serilerinde var diye biliyorum. 30lu serilerde rota yüklenmeden açılmıyor climbpro.

bahsettiğiniz özellik x40 serilerinde var diye biliyorum. 30lu serilerde rota yüklenmeden açılmıyor climbpro.
Doğru biliyorsunuz :) xx40 serilerinde rota yüklemeye gerek yok, cihazın ayarlarından sürüş sırasında gösterilecek tırmanış oranlarını seçebiliyorsunuz. Ayar yapmazsanız her tırmanışı gösteriyor.

x40 serilerinde tırmanışların derecesini seçtiğinizde otomatik açılıyor. ama siz strava segment (tırmanış) yıldızlarsınız, sizde tırmanış esnasında eğimi, kalan irtifayı görürsünüz

• Beğen
Tepkiler: Orkun Hoja
x40 serilerinde tırmanışların derecesini seçtiğinizde otomatik açılıyor. ama siz strava segment (tırmanış) yıldızlarsınız, sizde tırmanış esnasında eğimi, kalan irtifayı görürsünüz
Strava da premium üye olursanız elbette.

şubatta amerikadan gelecek kuzenime 830 aldırmıştım 290$a o zamanki kurla 8bink kusure gelmişti ülkemideki fiyaatlara bak 2.elde bile

ace3e6a0-b628-491e-8075-7a919432c4e7.jpeg
Bilgisayar üzerinden garmin express uygulamasına baglanıp map indirdi ve kalan depolama bukadar boyle olması normalmi

Geri