Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Başka bir esprisi yok solar olmayan modelden. Ultra sürüşler yapmıyorsanız fikrimce solar almaya hiç gerek yok. Kullanlan özelliklere göre 35 saatten 90 saate kadar pil süresi var normal olanın.. Tabiki alacaksanız son karar sizin.
semih hocam siz yetkili bir abiye benziyorsunuz 😅 😅 830 tavsiye eder misiniz ? yurtdışından almak için fırsat kovalıyorum da bu aralar.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Scudo
Bütün önerilere açığım hepsini deneyeceğim olana kadar
317568 dosyayı görüntüle
En son 30 Martta otomatik yüklemiş

Her defasında garmin connect üzerinden strava ile eşleştirme yapıyordum olmuyordu, bu sefer tam tersini yaptım yani stravadan garmin connect ile eşleştirme yaptım sorun çözüldü.

semih hocam siz yetkili bir abiye benziyorsunuz 😅 😅 830 tavsiye eder misiniz ? yurtdışından almak için fırsat kovalıyorum da bu aralar.
Kullanıyorum şuan tavsiye ederim.Gerçi 1040 solar aldım onu bekliyorum,830 hanıma hediye 😁 Alma sebebim ise tamamen ihtiyarlık gözler görmüyor küçük ekranı bazen
zorlanıyorum.Gözlerim iyi dersen 830 harika bir alet.

Merhaba 830 bende sizin planladığınız gibi yurtdışına giden arkadaşım vasıtasıyla almıştım ekran boyutları benim için yeterli gpste sorun yaşamadım hiç hatta cycplus var ikisi ile karşılarştırma yaptım evimin balkonunda garmin çok daha çabuk buldu sinyalı cycplus için sürüşe başlamam gerekti :) hatta bazen trainerda sürerken kendi antrenman programlarını kullanıyorum zwift yada mywhoosha ihtiyaç duymadan tabletten de açıyorum yarış videolarını miss :)

Şekildeki pil yatağının tırnakları kırıldı.2 adet elimde kadans sensörü var.İçindeki pilin oturduğu bu beyaz renkteki zımbırtıyı nasıl bulurum ?
WhatsApp Image 2024-05-30 at 14.37.10.jpeg
44d936ae-8b7b-4441-863b-59939a651ee9.jpg

Son durum nedir bulabildiniz mi? İsterseniz baytekin ile bir irtibat kurun belki yedek parça mevcuttur kendilerinde 3.600 civarı yeni sensörlerin fiyatları Şuan sitelerinde
Yok maalesef bulamadım.Baytekin ile görüşmedim henüz.Hafta içi bir görüşeyim.Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: SerkanSarımaden
Yok maalesef bulamadım.Baytekin ile görüşmedim henüz.Hafta içi bir görüşeyim.Teşekkürler.
Aliexpressden magene marka sensor de alabilirsiniz. Ben yillardir magene kullaniyorum bozulursa yenisini aliyorum.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Merhaba, live segment özelliğini kullanmak için segmentleri favorilere ekliyorum. Fakat bu segmentleri sürüşte görüntülemiyorum. Favorilere eklediğimiz segmentlerin senkron olduğunu nereden anlarız? Cihaz ya da Garmin connect uygulamasından nasıl kontrol edebiliriz? Teşekkür ederim.

@Acedia Garmin connect app de antreman ve planlama altındaki bölümler kısmında strava seçili olmalı

• Beğen
Tepkiler: Acedia
Merhaba, live segment özelliğini kullanmak için segmentleri favorilere ekliyorum. Fakat bu segmentleri sürüşte görüntülemiyorum. Favorilere eklediğimiz segmentlerin senkron olduğunu nereden anlarız? Cihaz ya da Garmin connect uygulamasından nasıl kontrol edebiliriz? Teşekkür ederim.
@Acedia Garmin connect app de antreman ve planlama altındaki bölümler kısmında strava seçili olmalı
@sabrikilic mesajına ek olarak live segment özelliğini kullanmak için premium üyelik gerekiyor. Şayet değilseniz kullanmazsınız.

bir arkadaşım var olan premium üyeliğini devam ettirmedi, ama onda eski yıldızlı segmentler, eski verileri ile (yeni süreler vb olmadan) açılmaya devam etti garmin cihazında.

bir arkadaşım var olan premium üyeliğini devam ettirmedi, ama onda eski yıldızlı segmentler, eski verileri ile (yeni süreler vb olmadan) açılmaya devam etti garmin cihazında.
Premium olmayanlarda kısıtlı gösteriyor, Premium kadar detaylı değil.

Premium olmayanlarda kısıtlı gösteriyor, Premium kadar detaylı değil.
olabilir, garmin bölümlerde benzer segmentleri açarak. strava segments gibi de kullanılabilir. ama sıralamalar vb özellikleri garmin bölümlerin çok zayıf, yok nerdeyse

Garmin 540 kullanmaya yeni başladım. Tırmanışlara başlamadan önce yokuşa ne kadar mesafe kaldığını, zorluk kademelerini gösteren grafik ve navigasyon geliyor. Fakat yokuş başladığında tırmanın diye uyarı verip kapanıp benim özelleştirdiğim sayfaya geri dönüyor. Tırmanışta iken bu grafiği sürekli açık tutamıyormuyuz? Ayarları biraz kurcaladım fakat bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Garmin 540 kullanmaya yeni başladım. Tırmanışlara başlamadan önce yokuşa ne kadar mesafe kaldığını, zorluk kademelerini gösteren grafik ve navigasyon geliyor. Fakat yokuş başladığında tırmanın diye uyarı verip kapanıp benim özelleştirdiğim sayfaya geri dönüyor. Tırmanışta iken bu grafiği sürekli açık tutamıyormuyuz? Ayarları biraz kurcaladım fakat bulamadım.
Kullandığın profile ekran ekle climb pro yu koy içine. Bende 1040 var dediğim şekilde ayarladım tırmanış başlamadan açılıyor bitince ana ekrana diğer verilere geri dönüyor.

Ayarlarda o profilde ClimbPro ekranının açık kalmasını sağlayan onay butonu var.
Ama siz zaten ClimbPro’yu açmışsınız, açmasanız uyarı verip tırman demezdi.
Neden ekranı kapatıyor bilemedim.
İsterseniz ayarları tekrar kontrol edin. Veri ekranları alt grubunda olması gerekiyordu.

• Beğen
Tepkiler: Emre-SEZER
Kullandığın profile ekran ekle climb pro yu koy içine. Bende 1040 var dediğim şekilde ayarladım tırmanış başlamadan açılıyor bitince ana ekrana diğer verilere geri dönüyor.
Ayarlarda o profilde ClimbPro ekranının açık kalmasını sağlayan onay butonu var.
Ama siz zaten ClimbPro’yu açmışsınız, açmasanız uyarı verip tırman demezdi.
Neden ekranı kapatıyor bilemedim.
İsterseniz ayarları tekrar kontrol edin. Veri ekranları alt grubunda olması gerekiyordu.
Akşama dediğiniz şekilde deneme yanılma yaparak çözmeye çalışacağım.
Teşekkürler.

@sabrikilic mesajına ek olarak live segment özelliğini kullanmak için premium üyelik gerekiyor. Şayet değilseniz kullanmazsınız.
Hocam ikinize de teşekkür ederim. Premium mevcut segmentlerde cihazda görünüyor ama benim favorilediklerimle alakası olmayan segmentler görünüyor. Bunu garmin segmentleri seçince o kısmın kaybolmasından farkettim.

Geri