Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Garmin edge 840 kullanıyorum. Climb pro tırmanışa başlamadan önce uyarıda bulunuyordu, tırmanış sırasında ekran modunu değiştiriyordu ve rota üzerindeki tırmanışları listeliyordu. Bu bilgilendirmeler rota yüklemeden canlı olarak yapıyordu. Haritayı güncelledikten sonra clim pro özellikleri çalışmamaya başladı. Climb pro ile ilgili tüm özellikler açık ama uyarı bilgilendirme gibi özellikler hiç karşıma gelmiyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu ise çözüm bulabildiniz mi? Resetlemek mi gerekir.

Garmin edge 840 kullanıyorum. Climb pro tırmanışa başlamadan önce uyarıda bulunuyordu, tırmanış sırasında ekran modunu değiştiriyordu ve rota üzerindeki tırmanışları listeliyordu. Bu bilgilendirmeler rota yüklemeden canlı olarak yapıyordu. Haritayı güncelledikten sonra clim pro özellikleri çalışmamaya başladı. Climb pro ile ilgili tüm özellikler açık ama uyarı bilgilendirme gibi özellikler hiç karşıma gelmiyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu ise çözüm bulabildiniz mi? Resetlemek mi gerekir.
tırmanışlarda hangilerini seçtiniz. en zor tırmanışları seçmiş olabilirsiniz, burda kategorilerndirme var, en zor seçili ise, şu anda tırmandığınız yokuş hafif ise amçıyordur

Müjde :)
Garmin Edge 1050 çıkmış :)

En önemli özelliği LCD ekran ve Garmin Pay ile ödeme yapılabilmesi görünüyor.

Şarj süresi 1040'tan daha az (35 saat-> 20 saat)

Sizin bildiğiniz başka kayda değer bir özellik var mı ?

Müjde :)
Garmin Edge 1050 çıkmış :)

En önemli özelliği LCD ekran ve Garmin Pay ile ödeme yapılabilmesi görünüyor.

Şarj süresi 1040'tan daha az (35 saat-> 20 saat)

Sizin bildiğiniz başka kayda değer bir özellik var mı ?
En önemli özelliği bence zil olarak kullanılması 😀
Aramızda alıp kullanmaya başlayanlar bile var.

• Beğen
Tepkiler: five
Benim için şarj süresi önemli.Zili mübarek Dt göbek sesi ile hallediyoruz :D .1040 solar kullanıyorum hala şarj edemedim sağ olsun güneş kardeş
doldurup duruyor.Garmin pay varmış vs saatimizde de var ama Türkiye de garmin pay kullanamıyoruz artık.

Benim için şarj süresi önemli.Zili mübarek Dt göbek sesi ile hallediyoruz :D .1040 solar kullanıyorum hala şarj edemedim sağ olsun güneş kardeş
doldurup duruyor.Garmin pay varmış vs saatimizde de var ama Türkiye de garmin pay kullanamıyoruz artık.
Ben de 1030 u satıp 1040 solara geçiş yaptım anladığım kadarıyla doğru bir karar vermişim.

Satışa sunuldu mu? Garmin İtalya sitesine bakınca 750€ gibi bir fiyat biçmişler. Kuzenim İtalyadan gelecek önümüzdeki ay acaba ona aldırsam mı diye düşünmüyor değilim. Bende 830 var her hangi bir şikayetimde yok açıkçası.

1040 solar kullanıyorum hala şarj edemedim sağ olsun güneş kardeş doldurup duruyor.
Solar model pili doldurmuyormuş. Sadece yeterli derecede güneş varsa, yani güneş paneli yeterli enerji üretebiliyorsa,
cihaz pili kullanmayıp solar enerji kaynağını kullanıyormuş. Çok ilginç ama, güneş enerjisinden şarj yapmıyormuş.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Satışa sunuldu mu? Garmin İtalya sitesine bakınca 750€ gibi bir fiyat biçmişler. Kuzenim İtalyadan gelecek önümüzdeki ay acaba ona aldırsam mı diye düşünmüyor değilim. Bende 830 var her hangi bir şikayetimde yok açıkçası.
Yurtdışında satışa sunuldu.. Bizim arkadaş 4-5 tane getirtti Türkiyeye.. Garminin Türkiye bayisinde bile yok henüz :koptum: :koptum:
Solar model pili doldurmuyormuş. Sadece yeterli derecede güneş varsa, yani güneş paneli yeterli enerji üretebiliyorsa,
cihaz pili kullanmayıp solar enerji kaynağını kullanıyormuş. Çok ilginç ama, güneş enerjisinden şarj yapmıyormuş.
Benim saat 7x Solar ama bir faydasını görmedim henüz. :)

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
farketmez sonuçta hala şarj etmedim.Demek ki bir faydası var.😎
Yurtdışında satışa sunuldu.. Bizim arkadaş 4-5 tane getirtti Türkiyeye.. Garminin Türkiye bayisinde bile yok henüz :koptum: :koptum:

Benim saat 7x Solar ama bir faydasını görmedim henüz. :)
7x solar bende de var.Gayet memnunum.Güneşte kaldığınız süre önemli.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
farketmez sonuçta hala şarj etmedim.Demek ki bir faydası var.😎

7x solar bende de var.Gayet memnunum.Güneşte kaldığınız süre önemli.
Sorunda orda yaşadığım yerde güneş yok ondan fayda göremiyorum :koptum:
1040 non solar versiyonu fiyat performanstir. 1050 unique bir cihaz yani parasi fazla olanin almasi gereken bir cihaz. Bence 1040 tan hic bir artisi yok hatta eksigi var.
1040 solar olmayanı kullanıyorum, güneşsiz bir yerde yaşadığım için.. 1050 yi inceledim, beni cezbedecek bir özelliği yok malesef. Ekranı güzel ama youtubede yapılan incelemeleri izlediğimde ekranı görmek için ekran ışığının sürekli aktif olması gerektiğini söylüyorlar. 1040 ta ise böyle bir durum yok. Ekran ışığı kapansa bile veriler ekranda görünüyor

1040 non solar versiyonu fiyat performanstir. 1050 unique bir cihaz yani parasi fazla olanin almasi gereken bir cihaz. Bence 1040 tan hic bir artisi yok hatta eksigi var.

Ben de 1040 kullanıyorum. 1040 sahibi olan birinin 1050'ye geçmesi için herhangi bir akılcı sebep göremiyorum. Bu geçiş için ayrılacak maddi kaynak Garmin Varia vb. aksesuarlar için kullanılmalı bence.

Merhabalar edge explore 2 ile wahoo element bolt 2 arasında kaldım fiyat olarak çok yakın sizce hangisini almalıyım

Merhabalar edge explore 2 ile wahoo element bolt 2 arasında kaldım fiyat olarak çok yakın sizce hangisini almalıyım

Bolt 2 ekranı küçük, onun dışında eksiği yok gibi, climb pro özelliği standart var Summit adıyla, harita bile yüklemenize gerek yok. Batarya çok sağlam Wahoo'da

Explore büyük ekran arayanlara şart

Merhaba,dün sürüşü bitirdikten sonra bir türlü yükleme yapmıyor Garmin maalesef Connect’de görünmüyor sadece cihaz da görünüyor sürüş aynı sorunu yaşayan var mı şu aralar acaba.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Garmin’i laptopa bağladım manuel yükleme yapmak için o esnada strava’dan bildirim geldi etkinliğiniz görüntülemeye hazır diye.

Sabah benim sürüşte, interval.icu ya atmadı

• Beğen
Tepkiler: Sametali
Geri