Uzun süredir kullanmadıysanız sarada bekletin Bi süre pil tamamen boşalmış olabilir.garmin 540 cihazım altı ay önce ABD'den aldım açılmıyor nedendir çözümü var mıdır şarza takıyorum yine tepki vermiyor
Bytekin sitesinde Türkiye haritası olacaktı.Uzun süredir kullanmadıysanız sarada bekletin Bi süre pil tamamen boşalmış olabilir.
Bende ABD den 830 almıştım Bi süre önce haliyle Türkiye haritası bulunmuyor. Garmin express dışında harita yükleyebileceğimiz bir site var mı yada yöntem
Uzun süredir kullanmadıysanız sarada bekletin Bi süre pil tamamen boşalmış olabilir.
Bende ABD den 830 almıştım Bi süre önce haliyle Türkiye haritası bulunmuyor. Garmin express dışında harita yükleyebileceğimiz bir site var mı yada yöntem
Cihazı şarja takıp açma kapama düğmesine basarak 30 saniye basılı tutup bırakmayı dene.garmin 540 cihazım altı ay önce ABD'den aldım açılmıyor nedendir çözümü var mıdır şarza takıyorum yine tepki vermiyor
Garmin Connect üzerinde bütün haritalar mevcutUzun süredir kullanmadıysanız sarada bekletin Bi süre pil tamamen boşalmış olabilir.
Bazen bende de bu durum oluyor.Cihaz çok şişmiş olabilir.Kayıtları temizle yada fabrika ayarlarına dön.Reset atmak lazım.Edge 830 bugun sürüş esnasında dokunmatik ekrani calışmadi ne yaptıysam olmadı sürüş ile ilgili tüm kayıtlar yapıyor ancak sonlandıramiyorum Bi türlü power dügmesinden kapatsam sürüşü kaydeder mi
Bazen bende de bu durum oluyor.Cihaz çok şişmiş olabilir.Kayıtları temizle yada fabrika ayarlarına dön.Reset atmak lazım.
Bike 24 , Bike Discount , Bike Compenant , R2 Bike , Hi Bike gibi sitlerden alabilirler.Merhaba; Almanya da bir akrabama Garmin Edge 840 Bundle aldırmak istiyorum nereden alabilir, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
Merhaba; Almanya da bir akrabama Garmin Edge 840 Bundle aldırmak istiyorum nereden alabilir, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
Strava ve garmin connect uygulamalarını kaldırıp tekrar yükledim sonuç yine aynı garmin connect sürüş geliyor stravaya aktarmıyor.Merhaba
Sürüşü bitirdiğimde 1 aydan beri verileri stravaya elle yüklüyorum. 1 hafta öncesine kadar elimde 520 edge vardı, belki dedim cihazın güncel olmamasından kaynaklanıyor fakat 1 haftadır garmin 540 edge kullanıyorum aynı sorun devam ediyor. Etkinliği bitirdimde garmin connect atıyor ama stravaya aktarmıyor. Tekrar eşleşme yaptım sorun çözülmedi. Forumda da aynı sorunla karşılaşanlar olmuş, çözüm bulabildiniz mi? Beraber sürüş yaptığım birinde de garmin 540 edge var ona sorduğumda sadece biraz geç aktardığını söyledi. Strava ve Garmin Connect ayarlarım şu şekilde.
317515 dosyayı görüntüle317516 dosyayı görüntüle
Bende bir sorun yok ama çok öncelerden bahsettiğin tarzda bir sorun yaşamıştım.. Komple cihazı kaldırıp yeniden garmin connecte tanımlayınca düzelmişt.. Dene istersen zaten kaybedeceğin birşey de yok biraz zaman dışında.Strava ve garmin connect uygulamalarını kaldırıp tekrar yükledim sonuç yine aynı garmin connect sürüş geliyor stravaya aktarmıyor.
317558 dosyayı görüntüle
Bende bir sorun yok ama çok öncelerden bahsettiğin tarzda bir sorun yaşamıştım.. Komple cihazı kaldırıp yeniden garmin connecte tanımlayınca düzelmişt.. Dene istersen zaten kaybedeceğin birşey de yok biraz zaman dışında.
Strava ve GC'den karşılıklı bağlantılarını kestim, yeniden bağlayınca ilkinde düzelmedi, ama 2. kez aynısını yaptığımda düzelmişti (Edge 130 cihaz)
Son çare iki yazılımı da silip yeniden yükleyin
Başka bir esprisi yok solar olmayan modelden. Ultra sürüşler yapmıyorsanız fikrimce solar almaya hiç gerek yok. Kullanlan özelliklere göre 35 saatten 90 saate kadar pil süresi var normal olanın.. Tabiki alacaksanız son karar sizin.Solar modellerini kullanan var mı ? Güneş enerjisi ile şarj olma ve batarya ömrü dışında esprisi nedir ?