Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Eskiyen nabız bandımı yedekli olsun diye yeniledim.
Aşağı linkini atıyorum çok memnun kaldım garmin in orjinal bandı kadar sert değil ancak hiç gevsemiyor olması hoşuma gitti. Bu arada ürün orijinal değil fotoğraf larda orjinal diye gösteriyor ama benimki geliyor.

(link)
fotoğraf0601.jpg

@amoush00

ben telefonu bile paramparça olana kadar kullanan birisiyim yani almam :D

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Merhaba
Yeni aldığım Garmin Edge Explore 1000'i bilgisayara bağlayıp ilk kurulumunu yapmaya çalışırken dosya transfer hatası aldım. Garmin'i tanıttım ama günvrlleme dosyalarının aktarımında sıkıntı var.

Daha önce karşılaşan ve bir çözüm önerisi olan var mı ?

Teşekkürler
five

Merhaba,

Tecrübe edilmeden bilinemeyeceğini düşündüğüm bir durum içerisindeyim, hemen paylaşıyorum sizler ile;

Garmin Edge 820 Bundle alma arefesindeyim, ablamda yamaç paraşütü ile ilgilenmekte, eğer ki garmin'in içerisine topografik harita atabilirsem ablamında uçuş esnasında benim cihazı kullanabileceğini düşünüyorum.

Anladığım kadarıyla havada iken topografik harita, irtifa, rüzgar ve pusula bilgileri yeterli oluyor. Ben bunları Garmin 820'ye adapte edebilir miyim? Ama tabi ki de yarı zamanlı olarak bisiklet bilgisayarı olarak kullanılabilecek bir şekilde olması lazım.

Var mı aramızda hem bisikletli hem de yamaç paraşütü yapan multidispliner abilerimiz, kardeşlerimiz ? ya da şöyle de sorabiliriz; Garmin Edge 820 Triatlonik branşlar haricinde de kullanılabilir mi? (yamaç paraşütü, tırmanış, trekking vesair)

İyi forumlar, bu gün sürüşümü tamamladım garmin edge 520 cihazımı kapattım az önce stravaya yüklemek için tekrar açmaya çalıştığımda açılmadı bilgisayara şarja taktım ama o da fayda etmedi daha önce karşılaşan bir çözüm yolu bulan-bilen birileri varsa yardımlarını bekliyorum.

@eleenorr
Bu bazen bana da oluyor. hard reset denen bir mevzu var onu yapman lazım.cihazın üç düğmesine de (açma/kapama,Lap ve start) aynı anda uzun süre basınca cihaz açılıyor.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Hocam kurcalaya kurcalaya hard resete gerek kalmadan halledebildim sağolun ama cidden can sıkıcı bir durum özellikle bu kadar pahalı ve performans odaklı ürünler için

@zaferd boyle bir problemi yasamaniza sasirmadim acikcasi. Bir kac hafta once yurtdisi 810 ve 1000 den sonra yurtici 820 aldim. Cihazi aldiktan 5 gun sonra ekranda ölü piksel oldugunu gordum. Baytekin'i arayip durumu izah ettim. 3 ölü piksel altinda islem yapmadiklarini soylediler. Pelin diye bi bayan var daha once kucuk bi tanismamiz oldugu icin ona da danistim. O gonderin bakalim dediler o arada aldigim bayiye de 14 gun icinde degisim hakkimin oldugunu hatirlattim. Sanirim o da baytekini zorlamis olacak ki cihazi insiyatif adi altinda degistik izlenimi verip degistirdiler. Baytekin de edge cihazlar icin teknik bir ekip yok. Siradan elektronikten anlayan bir kac kisi var. Size verilen fiyat yurtdisindan parcayi alip degiscekler. Parcayi sen bulabilirsen azcik elektronikten anlayan birine bile degistirirsin. Aslinda yasadigim bu olayi yeni bir baslik acip paylascaktim ama buraya denk geldi. Tavsiyem bu urunleri yurtdisindan alin. Cunku servis anlayisi zart-zurt elektronik gibi. Kurumsal olduklarini hic sanmiyorum. Cunku ölü piksel tuketici hakem heyetinde kusur olarak degerlendiriliyor. Firmanin yaptigi sadece "yerse" . Herneyse dedigim gibi hani benim gibi yurticinden alayim da kafam rahat olsun diye dusunup aldanmayin..

Edit. Baytekin in bir baska yetersizligi ise garanti icin kargo gonderdim ucretini ben odedim. Onlar gonderirken adresime 20 km uzaktaki subeye gondermisler ve ismimi de eksik yazmislar. Rezillik..

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Arkadaşlar Garmin Edge 520 nin üzerinden belli bir süre geçince kendi üstünde gelen pilleri sıra ile bitmeye başladı.. Hız ve kadans sensörlerinde hiç bir problem yaşmadım.. Yeni pili taktım ve devam.. Amma velakin HR sensör problem yaptı yeni pili takıyorum. İlk önce herşey tamam.. garmin strava vs.. herşey görüyor tanıyor .. 2 gün sonra tekrar takıyorum.. yok arkadaş.. yeni pil bitmiş .. bir kısa devre sorunu mu var!? Öyle düşürmedim de..! Bu işin bir püf noktası var da ben mi bilmiyorum!? Yurt dışından alınma cihaz.. Nasıl bir yol izlemeliyim..!? Yardım lütfen..

arkadaşlar bu garmin IQ uygulamalarını kullanan var mı ? veyahut ta uygulama tavsiyesi olan ?

@isamorgilBen saatime (vivoactive 2) birkac tane yuklemeyi denedim ama sanirim benim saatte sorun var.Cogu uygulama malesef calismadi.Farkli ve ise yarayan uygulamalar var IQ sitesinde .Sadece Garmin degil bireysel gelistirilmis uygulamalar bile olabiliyor. Playstore,ios mantigiyla yapmislar.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wiggle'da Garmin edge 1000 indirime girmiş. Son zamanların en dip fiyatında diğer sitelerden 70-100 euro arası daha ucuz.

(link)

Kullanıcılardan biri yorum kısmında batarya süresinden dem yanmış. @Erdal Yılmaz hocam sen yanılmıyorsam uzun zamandır 1000 kullanıyorsun cihazın pil performansı nasıl tur sırasında hiç sıkıntı çıkardı mı?

"Been using this for quite a few months now and although I have got to grips with the settings and the excellent new Strava App - can now save a route and send it directly to the garmin which sees it as a segment and turns it into a route.
It is badly let down by a poor battery life. Sometimes lucky to get 7hours and that’s with Bluetooth and WiFi off. I’ve now adapted a battery bank to overcome this issue over an otherwise awesome bit of kit"

@Furkan TK

Furkan merhaba, Edge 1000 modelini ilk satışa sunulduktan kısa bir süre sonra aldım ve halen kullanıyorum. Ürünü kullanırken birden fazla ekran açarsan yani şunu da göreyim, bu da olsun diye Profil sayfasını geniş tutarsan, hele ki navigasyonu açıp gittiğin veya gitmen gereken yolu ekrana alırsan, şarj süren etkileniyor. Ancak buna rağmen, Sabah 7 de başladığın bir turun, öğleden sonra 3-4'e kadar sürdüğünü farz edelim, bu zaman zarfında şarj çok rahat yetiyor.

Kullanırken Bluetooth açıp telefon ile eşleştirirsen de aynı şekilde şarj süren etkileniyor. Yani ne kadar çok özellik kullanırsan o kadar pilden yeme durumu söz konusu. Cihazın pil süresi maksimum 15 saat. Bu süreyi kısaltmak tamamen kullanıcının kendi elinde. Tavsiye eder miyim? Kesinlikle ederim ve çok memnunum.

Garmin edge 1000 kullanıcısıyım.
Wifi ve bluetoothu kapatıp ekran parlaklığını otomatiğe aldığımda şarjı 1 saatte %9 azalıyor.Kısacası tam dolu bataryayla yaklaşık 11 saat civarı kullanabiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@amoush00
hocam almış olduğunuz pil yanlış olabilir. üzerinden çıkan pil ile aynı numaraya sahip pili alırsanız problem olmayacağını düşünüyorum. çünkü yanlış numaraya sahip bir pil alırsanız kalınlığı ince olduğu için temassızlık olabilir. CR2032 olması lazım

@cayboyluIlk koyduğumda çalışıyor. Decathlon'dan gp marka 2032 alıyorum. Hız kadans sensörlerinde sorun yapmadılar. Dün fb dan bir arkadaş bandı bir yıka dedi. İletkenligi azalmış olabilir gibi bir fikir verdi. Bugün kurumuştur. Bakacağım. Yoksa başka marka daha da olmazsa aldığım arkadaşa başvuracağım.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@amoush00 ilginç. Bende uzun süredir kullanıyorum aklıma sadece bu gelmişti. Umarım yıkayınca düzelir. Bu arada başka marka Wahoo düşünebilirsiniz.

Geri