Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Arkadaşlar ileride Garmin 1030 edge ve Garmin Vector pedal sistemini almayı düşünüyorum ama onları alana kadar da igpsport 620 indirime girecek onu alıp idare etsem olur mu ne dersiniz? Özelliklerine baktım baya iyi gözüküyor ve fiyatı da nispeten uygun.
Hocam igssport yerine bryton da öneririm. Lakin neden pedal düşünüyorsunuz 1den çok bisiklette mi kullancaksınız? Eğer değilse aynakoldan ölçen alın derim. Tercih sizlerin tabi :) Garmin 1030 yerine de almışken plus alın :D
Ben 530 kullanıyorum ve Gaint Powermetre ile gayet memnunum. Büyük ekran ve dokunmatik sevmediğimden bu şekilde tercih ettim. Bilginize

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Scudo
Hız sensörümü dün düşürmüşüm. edge 1000 kullanıcısıyım.

yeni nesil hız sensörleri edge 1000 ile yumlu olur mu ? Bluetooth 4.0

Alacağım hız sensörü bu

Ekran Alıntısı.JPG

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Hız sensörümü dün düşürmüşüm. edge 1000 kullanıcısıyım.

yeni nesil hız sensörleri edge 1000 ile yumlu olur mu ? Bluetooth 4.0

Alacağım hız sensörü bu

239443 dosyayı görüntüle
Şu sensörlerden bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla:
(link)
uyumlu cihazlar listesinde garmin 1000 var, yani evet kullanabilirsiniz.

Ben bunun sadece hız sensörünü alıp, bir süre garmin 500 ile kullanmıştım. bağlantı çok sıkıntılı idi, sık sık kesilirdi.

Garmin'i yine mi öpmüşler, hayırdır? Bilgisi olan var mı?

Neyse hepsi geri geldi; herhalde kısa süreli bir bakımdı. Geçen seferki hack olayı ağızda kötü tat bıraktı ya ister istemez geriyor :)

Son düzenleme:
Ekran aydınlatması kısmında sorun yaşıyorum. Sürüş esnasında ayarlardan değiştirsem de etki etmiyor başlangıçta nasıl ayarlıysa o şekilde kalıyor. Normal mise bu durum?

Selamlar arkadaşlar. Bu hız ölçeri nereye takmak en makbuldür . Kullanma kılavuzunda göbeğe takılmış. Ama ben bazı bisikletlerde maşaya yada arka bacağa takıldığını gördüm.

@Tutmosis89 hız ölçerin tekerlek üzerinde olması gerekiyor. Tek mantıklı yer haliyle göbek oluyor.
Ön veya arka çatala takılanlar, eski tip mıknatıslı sensörler.

@Özcan çok teşekkür ederim hocam.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Arkadaşlar merhaba, bende 520+ var. Haritası yine 520 gibi ben bir fark göremedim. İzlediğim bazı videolarda normal navigasyon gibi ana caddelerin dışında ara caddeleri de gösteriyor. Haritayı mı güncellemem gerekiyor?

Arkadaşlar merhaba, bende 520+ var. Haritası yine 520 gibi ben bir fark göremedim. İzlediğim bazı videolarda normal navigasyon gibi ana caddelerin dışında ara caddeleri de gösteriyor. Haritayı mı güncellemem gerekiyor?

Kendi soruma cevap vereyim bari :D

Bilgisayara Garmin Express uygulamasını yükleyip cihazı bağlayınca harita güncellemesi çıkıyor yaklaşık 2-3 saat süren güncellemeyi yapınca haritalar gelmiş oluyor.

Bu arada 520+ 16gb hafızaya sahipmiş bağlayınca onu da görmüş olduk :)

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Türkiye haritası güncellenmiş. İndirmek için ==>> (link)

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Garmin 520 cihaza rota yüklenebiliyor mu? yolları dönüşleri vs önceden görebilirmiyim. Yoksa sadece tek bir nokta şeklinde mi navigasyonu tam anlatamadım gibi derdimi ama anlaşılamazsa görsel eklerim.

Garmin 520 cihaza rota yüklenebiliyor mu? yolları dönüşleri vs önceden görebilirmiyim. Yoksa sadece tek bir nokta şeklinde mi navigasyonu tam anlatamadım gibi derdimi ama anlaşılamazsa görsel eklerim.
Yükleyebilirsiniz, Garmin Connect'te Training->Courses'a girip rota oluşturmanız (veya import etmeniz) lazım.

Merhaba Arkadaşlar, şuan Türkiye içerisinde Edge530 veya 830 alabileceğim bir yer bulabilir miyim? Faturalı almam gerekiyor.

Merhaba Arkadaşlar, şuan Türkiye içerisinde Edge530 veya 830 alabileceğim bir yer bulabilir miyim? Faturalı almam gerekiyor.

Merhaba elimde Kapalı kutu 1 adet Sıfır yurtdışı Wiggle menşei,830 bundle var.Düşünürseniz özelden iletişime geçebilirsiniz

Merhaba elimde Kapalı kutu 1 adet Sıfır yurtdışı Wiggle menşei,830 bundle var.Düşünürseniz özelden iletişime geçebilirsiniz

çok sağol hocam şirket adına alınacak faturalı olması gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Machagi
Merhaba herkese, 23 Aralık'ta Berlin'den Istanbul'a gelmeyi planlıyorum. Garmin Edge 1030 ile ilgilenen varsa, özelden iletişime geçebiliriz, bir ya da iki adet getirebilirim.

Düzenleme: Mesajımı biraz daha açmak istedim çok şaibeli gözüktüğüne karar verip :) Iki nispeten bisiklet sporuna yeni başlamış arkadaş olarak gaza gelip Wiggle'daki Black Friday indiriminden Edge 1030 söyledik ancak daha siparişlerimiz gelmeden pişman olduk gibi. Siparişler elimize ulaştığında iade hakkımız var ancak eğer buradan ilgilenen varsa önce bir soralım istedik.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Geri