Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Baytekin Türkiye hatirasının Ağustos 2021 tarihli 2020T2 sürümünü yayınladı.
baytekin in paylaştığı sürümü indirip yüklemek gerekli mi yoksa garmin express üzerinden yüklü olan ve güncellediğimiz harita da yeterli mi olur mu? bu harita daha detaylı TR haritası sanırım. rota oluşturmak vs için gerekli olsa gerek

Scudo
Cihazların içinde yüklü gelen Avrupa haritasında Türkiye de var. Ekstra bir şey yüklemenize gerek yok. Baytekin'in Türkiye haritası daha detaylı olabilir tabi, anladığım kadarıyla çoğunluk o haritayı tercih ediyor. Ben şahsen orjinal haritaların bir eksikliğini hissetmedim.

İki haritayı da kullananlar aralarındaki farklardan bahsedebilir mi?

• Beğen
Tepkiler: batikanunver
Cihazların içinde yüklü gelen Avrupa haritasında Türkiye de var. Ekstra bir şey yüklemenize gerek yok. Baytekin'in Türkiye haritası daha detaylı olabilir tabi, anladığım kadarıyla çoğunluk o haritayı tercih ediyor. Ben şahsen orjinal haritaların bir eksikliğini hissetmedim.

İki haritayı da kullananlar aralarındaki farklardan bahsedebilir mi?
Avrupa haritası her modelde gelmiyor, aldığınız yere bağlı. Ben Amazon ABD'den aldım sadece ABD haritaları ile geldi.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Türkçe kullanım yok garminlerde galiba.. kullanımda çok zorluk yaşatır mı yoksa genel ingilizceyle iş görür mü..içinde kaybolmak istemem cihazın açıkçası

Türkçe kullanım yok garminlerde galiba.. kullanımda çok zorluk yaşatır mı yoksa genel ingilizceyle iş görür mü..içinde kaybolmak istemem cihazın açıkçası
Genel ingilizceniz işi görür, kullanmak için öyle su, seller gibi ingilizce bilmenize gerek yok.

Merhabalar herkese, Garmin 830 kullanıyorum ama kısa zaman önce yine garmin hrm bandı aldım. Cihazın bandı görmesi ve istatistikleri Garmin Connect üzerinde göstermesinde bir sorun yok ancak Strava'ya sürüş yüklendiğinde nabız bilgileri orada gözükmüyor. Bunu nasıl çözebilirim, bilgisi olan biri var mıdır aramızda?

Merhabalar herkese, Garmin 830 kullanıyorum ama kısa zaman önce yine garmin hrm bandı aldım. Cihazın bandı görmesi ve istatistikleri Garmin Connect üzerinde göstermesinde bir sorun yok ancak Strava'ya sürüş yüklendiğinde nabız bilgileri orada gözükmüyor. Bunu nasıl çözebilirim, bilgisi olan biri var mıdır aramızda?
(link) Strava ayarlarından ya sağlıkla ilgili verilerin toplanmasına izin veri işaretlemeniz gerekli yada (link) bu seçili ikisinden birisi konu garmin le değil strava ayarları ile ilgili bence.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve mazot
@trainspotting35 merhaba, çok teşekkür ederim ayrıca bağlantıları yazıya eklediğiniz için de teşekkür ederim. Belirttiğiniz ayarları açtım, sıradaki sürüşte test edip sonucu buraya yazacağım.

Selam arkadaşlar bir sorum var...

özellikle ortalama ve maksimum hız konusunda strava ile garmin verileri uyumsuz. (Anlık ortalama hızda kesinlikle min 1km, maks 3km arasında oynuyor sürüşü kaydedikten sonra). Bunu nasıl düzeltebilirim ? 700x25c lastik ölçüleri de doğru girdim.

Strava:
Ekran Resmi 2021-09-01 09.38.00.png

Garmin:

Ekran Resmi 2021-09-01 09.38.04.png

Starava da durma kalkma zamanlarını da hesaplıyor sanırım bu yüzden de ufak tefek oynamalar oluyor.

Selam arkadaşlar bir sorum var...

özellikle ortalama ve maksimum hız konusunda strava ile garmin verileri uyumsuz. (Anlık ortalama hızda kesinlikle min 1km, maks 3km arasında oynuyor sürüşü kaydedikten sonra). Bunu nasıl düzeltebilirim ? 700x25c lastik ölçüleri de doğru girdim.

Strava:
273075 dosyayı görüntüle

Garmin:

273076 dosyayı görüntüle

Aslında doğru bakarsanız, şaşırtıcı derecede uyumlular. Strava'daki Elapsed Time, Garmin'deki saatle örtüşüyor. Strava, belli bir hızın altındaki dataları duruyormuşsunuz olarak görüp, size aktif hareket zamanı olan 1:31 üzerinden hız ortalaması çıkarmış. Yani A noktasından B noktasına 23.9 ortalamayla gitmişsiniz ama hareket ettiğiniz süre boyunca ortalamanız 26.7 imiş.

totalcycling.com Turkiyeye garmin gonderen tek site heralde

• Beğen
Tepkiler: ndhakara
Harita güncelleme gelmiş.10.5 GB.

Garmin 820 kullanan arkadaslar son surumde yavaslama kasma oluyor demisler yukleyip sikinti ceken oldu mu acaba?

Merhaba Garmin Edge kullanıcıları kulübü. İgs618 ile gözyaşlı bir vedadan sonra aranıza ikinci el temiz (arkadaştan) Edge 520 bundle alarak katıldım. LiveTrack özelliğini baştan detaylı anlatsaydınız hanımın onayını erkenden alsaydım keşke. Ufak bir sorum olacak harita olarak içine İstanbul StreetMap i attım. gmapbmap.img dosyasını kopyalayarak ama ben navigasyonla Çanakkale’ye gitmek istesek bu iki şehirin haritasını nasıl atarım diğer haritanın yerini alması için şehir harita ismini illaki gmapbmap yapmam gerekli bu durumda iki tane aynı isimli dosya olamayacağından bu sıkıntıyı nasıl çözdünüz.

Sizin sorunuzun doğrudan cevabını bilmiyorum; ama neden Türkiye haritasının tamamını kullanmayı düşünmediniz?

Geri