Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Tamamdır, o durum hakkında bilgim yoktu kusura bakmayın. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Merhaba arkadaşlar, aktivite bittikten sonra rotayı kaydet yerine kaydetme dediğimiz ve kaydedilmeyen bir aktiviteyi geri getirebilir miyiz?

Merhaba arkadaşlar, aktivite bittikten sonra rotayı kaydet yerine kaydetme dediğimiz ve kaydedilmeyen bir aktiviteyi geri getirebilir miyiz?
Ayrica rotayi kaydet diye bir secenek yok diye biliyorum. Aktiviteyi kaydet/kaydetme var ve aktiviteyi kaydetmediyseniz geri donusu malesef yok.

• Beğen
Tepkiler: ŞenolKalyoncu
şu baytekine gelen son harita güncellemesini yapmaya çalıştım ama enteresan bi durum var. avrupa haritası içinde yüklü gelen edge 530 cihazım var aslında içindeki harita gayet yeterli ama güncellemeyi denemek istedim. baytekin sitesindeki anlattığı şekilde indirdiğim dosyayı map klasörü içine atamıyorum çünkü cihazın içinde map diye bi klasör yok. vidyoda gösterdiği şekilde cihaz içinde 6-7 klasör varken benim cihazda neredeyse 15-20 klasör var ama map klasörü yok. buna benzer bi durum başına gelen veya yardımcı olabilecek var mıdır?

şu baytekine gelen son harita güncellemesini yapmaya çalıştım ama enteresan bi durum var. avrupa haritası içinde yüklü gelen edge 530 cihazım var aslında içindeki harita gayet yeterli ama güncellemeyi denemek istedim. baytekin sitesindeki anlattığı şekilde indirdiğim dosyayı map klasörü içine atamıyorum çünkü cihazın içinde map diye bi klasör yok. vidyoda gösterdiği şekilde cihaz içinde 6-7 klasör varken benim cihazda neredeyse 15-20 klasör var ama map klasörü yok. buna benzer bi durum başına gelen veya yardımcı olabilecek var mıdır?

Cihazın içindeki "Garmin" klasörüne atın. Şurada detaylı bilgi var: (link)

Merhaba Garmin kullanıcısı arkadaşlar merakettiğim bir soru (sorun var) otomatik pause özelliği var 520 cihazımda ama otomatik start özelliği yok mu acaba. İgs618 cihazımda harekete geçinde 10 sn geri sayımdan sonra otomatik sürüş kaydına başlıyordu. İlla altta sağda bulunan düğmeye mi basmam lazım.

Merhaba Garmin kullanıcısı arkadaşlar merakettiğim bir soru (sorun var) otomatik pause özelliği var 520 cihazımda ama otomatik start özelliği yok mu acaba. İgs618 cihazımda harekete geçinde 10 sn geri sayımdan sonra otomatik sürüş kaydına başlıyordu. İlla altta sağda bulunan düğmeye mi basmam lazım.
Ben 530 kullanıyorum, otomatik başlama var. Bir ayarı var onun, "bu hızın üstüne çıkarsam otomatik başlat" şeklinde. Bende 9 km/s sanıyorum o ayar. Ayarları kurcalarsanız bulursunuz sanıyorum. Fabrika ayarlarına sıfırlamayı da deneyebilirsiniz, benimki mağazadan bu şekilde ayarlı geldi.

• Beğen
Ben 530 kullanıyorum, otomatik başlama var. Bir ayarı var onun, "bu hızın üstüne çıkarsam otomatik başlat" şeklinde. Bende 9 km/s sanıyorum o ayar. Ayarları kurcalarsanız bulursunuz sanıyorum. Fabrika ayarlarına sıfırlamayı da deneyebilirsiniz, benimki mağazadan bu şekilde ayarlı geldi.
Otomatik pause ayarı değil mi o sanki bu kadar km hızın altına düşersem pause yap diye.

Sürüş başladıktan sonra auto pause çalışıyorsa otomatik durakladıktan sonra hareketi algılayarak yine otomatik olarak sürüş kaydını başlatıyor. Ama eğer sorduğunuz yeni bir sürüşü otomatik başlatmak ise kullanmak istediğiniz activity profile dan o profilin ayarlarına girip orada "timer starter prompt" da otomatik başlatma ayarını belirlemek.

Çok teşekkür ederim.

@trainspotting35 merhaba, çok teşekkür ederim ayrıca bağlantıları yazıya eklediğiniz için de teşekkür ederim. Belirttiğiniz ayarları açtım, sıradaki sürüşte test edip sonucu buraya yazacağım.
Tekrar teşekkür ederim ayarları açtıktan sonra nabız bilgilerim de Strava'ya düşmeye başladı.

• Beğen
Herkese merhaba. Garmin Edge 1030 Plus kullanıyorum. Son İzmir Granfondo'suna katıldım ve Garmin Connect üzerinden haritayı yükledim. Buraya kadar bir sıkıntı yok. Merak ettiğim bildiğiniz üzere yarışın belli yerlerinde zaman kapıları oluyor. Bunu haritada zamanlama ile birlikte ekleyebileceğim yada bir şekilde o bölümü lap olarak kaydedebileceğim bir ayar bulamadım. Sadece yemek/içecek istasyonlarını belirtmeyi rota noktası ekle gibi bir yerden ekleyebildim. Zamanlama ile ilgili bulabildiğim tek ayar tüm rotaya toplam bir süre sınırı ekleme oldu. Acaba bunu yapabileceğim bir ayar var mı? Şimdiden teşekkürler.

IMG_4307.JPGIMG_4308.JPGIMG_4309.JPGIMG_4310.JPGGarmin 520 de bahsedilen otomatik başlatma özelliği yok galiba onun yerine 15 saniyede 1 sürüşü başlatmak için düğmeye bastınmı yazısı çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Belki ben yanlış anlıyorum ne yapılmaya çalışıldığını ama benim Edge 530 otomatik başlıyor. Diyelim evde Garmin'i başlattım (tamamen kapalı durumdan), hiçbir tuşa basmadan bisiklete atladım yola çıktım. GPS'i bulduktan sonra otomatik başlıyor kaydetmeye. Sadece cihazı açmak yeterli yani.

Belki ben yanlış anlıyorum ne yapılmaya çalışıldığını ama benim Edge 530 otomatik başlıyor. Diyelim evde Garmin'i başlattım (tamamen kapalı durumdan), hiçbir tuşa basmadan bisiklete atladım yola çıktım. GPS'i bulduktan sonra otomatik başlıyor kaydetmeye. Sadece cihazı açmak yeterli yani.
Ama senin cihaz 530 🙂 Çetin reis 520 için soruyor. Benim bildiğim 520 de yok o özellik varsada ben hatırlamıyorum

Ama senin cihaz 530 🙂 Çetin reis 520 için soruyor. Benim bildiğim 520 de yok o özellik varsada ben hatırlamıyorum
Aynen 520 de yok galiba igs618 de vardı o özellik :agla:
530 konusunu düşüneyim ben yavaş yavaş.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Geri