@Erdal YILMAZ@Bahadır S.@NKurtuldu@archimonde Hepinize teşekkür ederim Aklımdaki soru işaretleri büyük oranda azaldı Live segments bi şekilde çözülebiliyormuş, connect iq'yu biraz inceledim ama tam olarak ne kadar işe yarayacağını bilemedim. 810'da glonass yokmuş ama eksikliğini ne kadar ararım bilmiyorum Bugün sipariş vericem büyük ihtimal
Şimdi yazacaklarım kafa karıştırabilir, ancak 520 ve 810 arasında kararsız kaldığınız için, 810 almanızı (harita ve hafıza kartı desteği nedeniyle) daha önce tavsiye etmiştim. Edge 810 modeli epey eski bir model, destek halen sürüyor ancak, bu rakamları bütçe olarak gözden çıkardıysanız eğer, aşağıdaki 2 modele bakmakta fayda var.
İkisi de bundle
(link)
(link)
Bu rakamlar beni aşar diyorsanız;
Hiç düşmeyin, edge 520 alın. Fiyat açısından daha iyisi "bence" yok.
(link)
@Erdal YILMAZ İki üst model de beni aşıyor hocam 183 gbp ye 810 bundle var, kargoyla 191 oluyor. Sanırım eski sensörlerle geliyor ama eski sensörlerden şikayetçi olan yok sanırım 520 bundle da 201 gbp+ 8 gbp kargo şeklide 209'a geliyor. Tabi yeni sensörler var. Bu şekilde düşünürsek 520 mi 810 mu?
@Erdal YILMAZ İki üst model de beni aşıyor hocam 183 gbp ye 810 bundle var, kargoyla 191 oluyor. Sanırım eski sensörlerle geliyor ama eski sensörlerden şikayetçi olan yok sanırım 520 bundle da 201 gbp+ 8 gbp kargo şeklide 209'a geliyor. Tabi yeni sensörler var. Bu şekilde düşünürsek 520 mi 810 mu?
@Bahadır S. aynen haklısın hocam.
en mantıklısı almanyaya isteyip, gelen olunca size getirmesi.
fiyatlar hakkında çok bilgim yok ama fiyat makul geldi bana?
Buradan 183+8 gbp kargo ile alabiliyorsunuz. Ancak site biraz değişik. Sanırım depolarında hazır ürün bulunmuyor, sipariş üzerine gönderiyorlar. Ben 30 kasımda satın aldım, anca bir hafta sonra kargolayabildiler ve takipsiz göndermişler. Takipli kargo için satın aldıktan sonra mail atıp takipli olmasını istediğinizi söylemeniz gerekiyormuş. Tabi ben bunu ancak kargoya verildikten sonra öğrenebildim. Bir şey satın almadan önce stok ve kargo bilgisi için online chat veya mail ile görüşmenizde fayda var.
Sanırım ilk alışveriş olması sebebiyle biraz sıkıntı yaşadım. Sürecin nasıl işlediğini bilseydim daha rahat olurum herhalde Neyse, kargom sorunsuz bir şekilde ulaşsın da başka bir şey istemiyorum Son durumu yazarım gelince
520 kullaniyorum. Kullaniyorum dedigim bugune kadar toplamda 200 km anca kullandim bisikleti
simdi smart trainer alip evde kullanacagim. 520 de bir sekilde faydali olacak sanirim.
@ahmetaldag 7 kullanımda bir makinede yıkayabilirsiniz der. Ama deterjan vs de olmayacak diyor.
Ben her sürüş sonrası fazla hırpalamadan duruluyorum. Terli bir şekilde bırakmayın kesinlikle. Terdeki tuz mahveder.
(link)
@Bahadır S. aynen hocam üzerinde 7 kullanımda 1 ibaresi var.Ben her kullanımda soğuk su ile itinalı yıkıyor-siliyorum.Ama kötü kokuyor halen.Ya da ben çok takıyorum.