Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

@Ertan M.

Sensörün üzerinde beyaz ufak bir buton var, ona kısa bir süre basılı tutup, cihaz içerisinden tekrar aratın.

Butona bastıktan sonra pedalı bir tur çevirin, sensörün üzerindeki ışık yanıp sönüyorsa sorun çözülmüş demektir.

Scudo
@erdalyilmaz_ hocam yardımcı oldun sağol ama gene sorun çözülmedi sensör deki ışık hiç yanmıyor.Başka bir çözüm değil yok sanırım cihaz bozulmuş gibime geliyor birden gitti çünkü.

@Ertan M.

Sensörün pil yuvasının içerisinde ID numarası yazıyor mu? Öyle bir şey hatırlıyorum. Sensör aratma kısmına ID numarasını el ile girerek daha önce benzer bir sorunu çözdüğümü hatırlıyorum. Bu da sorunu çözmez ise, sensör pilini çıkartıp 1 dk. sonra tekrar takıp deneyin. Yeni pil değişiminde bu tavsiye ediliyor.

Son çare; cihazınız yurt dışı ise Türkiye'de 1 yıl Baytekin garantisi altında, Türkiye garantili ise yine Baytekin destek veriyor. Bunlar da olmazsa, yeni sensör almanız gerekebilir. Şayet yeni sensör alırsanız, gsc 10 yerine yeni nesil sensörleri tercih edin.

Kolay gelsin.

ARKADAŞLAR SELAM.

garminin pillleri bitmek üzere pili nerden temin ederim

Bizde bu gruba üye olalım bakalım :) garmin bundle 510 kullanıyorum. Çokta verimli bir şekilde kullandım. Sanırım yeni bisikletimde de belki kullanırım ama param olursa pioneer pm istiyorum.. Nasip kismet

Arkadaşlar merhaba, Edge 520'de Virtual Partner'i kaldırmanın bir yolu var mı? Yabancı kaynaklara da baktım ama pek bir şey bulamadım.

@Berkayugur

Settings-Activity Profile-Data Screens kısmından kapatabilirsiniz. Menü içerisinde Virtual Partner seçeneğini Off yapmanız yeterli olacaktır.

Bugün cihazı yeniden kurcalayım dedim hız sensörüne yeni pil aldım bu sefer cihaza taktığımda kırmızı yeşil ışık yanıp söndü bende denemeye aldım hemen kadansı ölçüyor ancak hız bilgisini ölçmüyor.Kadansı ölçerken kırmızı led yanıyor bir süre sonra sönüyor.Kadansı ölçüyorsa cihaz gsc 10 bozuk değil kanısını vardım.Peki neden hızı ölçmüyor acaba kurulum videolarına baktığımda hız sönsörünün mıknatısın da siyah çizgi var ama benimkinde yok bununla ilgisi olabilir mi?Birde reset tuşuna bastığımda bir daha ışık yanmıyor ama kurulum videolarında yandığı görülüyor.Hard reset atsam mı acaba bir daha?
Hatta şu videodaki problemle aynı hiç başına gelen yok sanırım

@Ertan M.
Jant telindeki mıknatısla sensör arasındaki mesafe fazladır muhtemelen.Sensörü jant teline doğru el ile biraz yaklaştırın sorun çözülür.

@Aytaç DİREK sensör 5mm yanında mıknatısın ama çalışmıyor kadans sensörü çalışıyor hızı okumuyor.

Ben Garmin kullanmadim hic.. fakat bir yerde okumustum.. garmin hizi gps ten olcuyor diye.. yine de garmin kullanan arkadaslar daha dogru cevap verebilirler sanirim.. cozulemeyen probleminiz icin acaba bu bilgi dogru olabilir mi diye geldi aklima.. nacizane..

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mertsimsek76 garmin gps ile hız sensörü ikisini de kullanıyor sanırım ilk olarak hız sensörünü baz alıyor hız sensörüyle daha kesin bilgi veriyor ve onu gps-glonass ile doğruluyor.Şuan ben gps ten hızımı ölçüyorum ama tünel vb. yerlerden geçince hızı ölçemiyor ani duraklamalarda veya hızlanmalarda hız sensörü kadar seri bilgileri veremiyor ve buda ortalama hızı etkiliyor.Kadansı çok iyi ölçüyor hızı ölçmüyor hiç ayarlarda hız/kadans diye seçili ama hiç hızı okumuyor.

arkadaşlar bugün yaklaşık 108 km bir tur yaptım evden çıkarken start düğmesine bastım diye hatırlıyorum. Maalesef cihazın içine baktığımda hiç bir kayıt yok. Tüm tur boyunca bütün veriler ekrandaydı. Nasıl olur kayıt yapmamısmıdır ? Benzer bir durum yaşayan veya çözümü olan var mı

arkadaşlar birçey sormak isterim.
garmin edge 520 aldım cihaz güzel istediklerimi yapıyor. ama whatsapp mesaj bildirimi gelmiyor. telefona gelen normal mesajlar ve çağrılar ekrana yansıyor ama whatsapp bildirimleri gelmiyor.
bildirimleri almak için bir ayar mı var yoksa whatsapp üçüncü parti uygulamalara kapalı olduğu için bu bildirimleri garmin üzerinde göremiyor muyuz ?

@isamorgil whatsapp bir apk uygulamasıdır. 520 whatsapp'ı desteklemez.

• Beğen
Tepkiler: isamorgil
@CY3535 starta bassanız da basmasanız da normalde zaten bütün değerler ekrana yansır. Siz büyük ihtimal star düğmesine basmayı unutmuşsunuz ya da bastığınızı hatırlıyorsunuz.

Geri