Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

@Furkan TK 820 de baya indirime girmiş. Acaba onu mu alsaydım dedim şimdi:)

Scudo
@amoush00
Sorunu çözemezseniz ben EDGE 510 ile Decathlon'dan Geonaute HR kullanmaya başladım. Sorunsuz çalışıyor.
(link)

@cbektas2000 Evet benim de aklımda benzer bir çözüm var..

Merhaba garmin veya başka bir markanın navigasyon ozelliği olan ucuz bir cihazi varmi bildiğiniz yani en uygun fiyatlisi

Merhaba arkadaşlar Garmin edge 1000 bundle nasıl bilirsiniz ? Yurt dışından almayı düşünüyorum . Sizce parasını hakedecek bir cihaz mı ? Bunun yerine başka bir edge serisi mı almalıyım ?

• Beğen
Tepkiler: Volkan Aykul
@MHA-KB

Var Garmin Edge Touring, sadece nav ve temel seyahat bilgileri var. Bence son derece kullanışlı

@historiyst

Strava uyumlu, ancak yurt dışı fiyatı kdv hariç 170 euro'dan başlıyor. O rakamı gözden çıkartacaksanız eğer, aşağıdaki ürünü alın daha iyi.
(link)

@ismail_32

Çok iyi bilirim, 1,5 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Halen güncelleme alan bir cihaz, ucuza bulursanız kaçırmayın.

@Erdal Yılmaz Amazon da 329 Euro düşmüştü bundle maalesef kaçırdım . Fiyatı artmış.

@historiyst

Kendi uygulaması var, datalarını strava ile paylaşıp aktarabiliyor ama önce kablo ile bilg. aktarmak gerekiyor.

@ismail_32
Bundle olarak yurt dışından satın aldım. Gayet memnunum. Sonrasında başka cihazlar çıktı ama elimde bu olduğu için şu anda bence en iyisi Edge 1000 :)

• Beğen
Tepkiler: ismail_32
@Volkan Aykul 520 edge bundle almak mi butun sensorler + ant+ sensor alip trainer ile de kullanmak istiyorum sizce ne dersiniz? Butcem 600-800tl arasi. yurtdisi almayi da dusunuyorum bir arkadas araciligiyla.

• Beğen
Tepkiler: Volkan Aykul
@Erdal Yılmaz ISte 520 alacak kadar param var hocam ekstra gumruk felan odemeyecem arkadasta yardim edicek biraz 520 iyi midir onu soruyorum beni idare eder mi? hrm speed ve cadance sensorleriyle birlikte almayi dusunuyorumda

@mert8753

Anladım, şu an için kendi segmentinde en iyi cihazlardan bir tanesi. Çevremde kullanan çok var. İhtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır.

@Erdal Yılmaz (link) ya da bunu almayi dusunuyorum hocam garmin farkini es gecersek sadece kadans speed ve hrm lazim bana daha cok .. Onerir misiniz Sigma 23.16 yi?

Geri