Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Geldiği zaman vergileriyle beraber, tekrar bilgi verir misiniz?
Vereyim. Vergi standart %18. Ben sürekli yurtdışı alışverişi yapan birisi olarak avrupadan gelen vergilerde bi extra görmedim.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Bisiklet ürünlerine %30 ek vergi geldi corana virüs 19 nedeniyle aman dikkat!!!

Bisiklet ürünlerine %30 ek vergi geldi corana virüs 19 nedeniyle aman dikkat!!!

Gelen vergiler ithalat yapanlar için. Kişisel alışverişlerde Avrupa Birliği ülkelerinden ve İngiltere'den %18 diğer ülkelerden %20. Gümrük vergisi dışında ek vergi söz konusu değil.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Wiggle Turkiye ye Garmin gönderiyor. 530 Bundle da %17 indirim vardi, 272 Euroya dusmustu. Ama stoklar cok cabuk bitiyor.

merhaba arkadaşalr edge 820 var, uzun turda gün içinde konaklayacagım yeri yazıyorum fakat rotayı bulmuyor. örnek: tekirdağ yazıyorum çeşitli semtleri çıkıyor ucmakdere yazıyorum bulmuyor.

Garmin edge 130 ile aranıza katılacağım ben de, 2 gün önce aldım ama hala kargoya verilmedi. beklemedeyizz

Arkadaşlar garmin 520 cihazım bu ekranda takili kaliyor. Cihaz sanki depolama birimini tanimiyor. Pc ye bağladığimda acilirken bir anda kapaniyor. Bu şekilde bir sorun yasayip cozen oldu mu acaba
IMG_20200601_092439.jpg

@S.Çal (link)
Soner hocam yurtdışında şu şekilde çözmüş arkada ama fabrika ayarlarına dönmüş komple cihaz bilgin olsun.
Kenar 510, 520,520 Plus, 530, 800, 810, 820, 830, 1000, 1030: LAP / RESET sen bu tuşlara basılı tutacaksın devamlı.

• Beğen
Tepkiler: sccetin ve Metal06
merhaba arkadaşalr edge 820 var, uzun turda gün içinde konaklayacagım yeri yazıyorum fakat rotayı bulmuyor. örnek: tekirdağ yazıyorum çeşitli semtleri çıkıyor ucmakdere yazıyorum bulmuyor.
Harita güncelleme sayfasında Türkiye haritası mmevcut. 6 aylık periodlarla da güncelleniyor. Haritanın nasıl ekleneceği de sayfada mevcut. Probleminiz, çözecektir.
(link)

@trainspotting35 çözdüm hocam sağolasın. Cihazı bir başka pc ye baglayip usbyi takarken lap tuşuna basili tutup depolama aygiti olarak baslamaya zorladim. Disk bicimlendirme istedi bicimlendirince cihaz sifirlandi

Arkadaşlar Garmin Edge'mi nasıl sıfırlarım?
Hard Diskine kadar. Yani Fabrika çıkışı halini alacak. Gerekirse yazılım atayım?

Not: Menülerden reset yapınca sadece ayarlar sıfırlanıyor. Hard diskindeki bilgiler kalıyor. Bu nedenle kutusundan çıkarmış gibi olsun istiyorum

@trainspotting35 çözdüm hocam sağolasın. Cihazı bir başka pc ye baglayip usbyi takarken lap tuşuna basili tutup depolama aygiti olarak baslamaya zorladim. Disk bicimlendirme istedi bicimlendirince cihaz sifirlandi
Merhaba garmin edge 520 acaba güncelleme alıyor mu bikeinn sitesinde 1296 tl satışta almayı düşünüyorum da fark ne acaba edge 530 ile arasında mesela strava live segments özelliği varmı ?

Merhaba garmin edge 520 acaba güncelleme alıyor mu bikeinn sitesinde 1296 tl satışta almayı düşünüyorum da fark ne acaba edge 530 ile arasında mesela strava live segments özelliği varmı ?
Bende 520 mevcut güncelleme alıyor ama alacaksan ve ekonominin elverişli ise 530 alman daha mantıklı. Live segment özelliği var ikisindede. 530 kullanmadım ama çoğu kişi 830 dan tek farkının dokunmatik olmayışı diyor.

• Beğen
Tepkiler: Bike Storm 09
130'umla aranıza katılmış bulunmaktayım. Henüz açıp deneme şansım olmadı ama ufak bir sorum var. İki ayrı bisikleti hafızasında tutma özelliği olup olmadığını bilen var mı acaba?

@TrEddieMercury Edge 130 does not support ‘profiles’ demişler. Bu da farklı bisikletleriniz veya farklı sensör yapılandırması için farklı profiller oluşturamayacağınız anlamına geliyor.

@İki teker bir dünya 8409 bende şuan yeni sayaç alacak olsam 530 alırım. bellek kapasitesinden dolayı bile 530 tercih edilebilir. Çünkü harita yüklemek istediğinizde çok yer kalmıyor 520 de. güncelleme ve özellikler bakımından bir sıkıntı yaşatmıyor cihaz

• Beğen
Tepkiler: Bike Storm 09
Geri