Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Arkadaşlar merhaba garmin edge 1000 cihazım açılmıyor bataryası bitene kadar video da eklediğim gibi sürekli yeniden başlıyor cihaz bilgisayara bağlayınca da durum aynı şekilde.Aklınıza gelen çözüm öneriniz var mı ?
Batarya ile ilgili bir durum olduğunu düşündüm cihazı batarya dan ayırıp direk enerji verdiğim zaman da aynı şekilde.Servise yollamadan önce çözüm önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler
Forumda pelin hanım vardı en son 9 Mart 2019 da aktif olmuş.Göndermeden belki yardımcı olabilir.

Scudo
Arkadaşlar merhaba garmin edge 1000 cihazım açılmıyor bataryası bitene kadar video da eklediğim gibi sürekli yeniden başlıyor cihaz bilgisayara bağlayınca da durum aynı şekilde.Aklınıza gelen çözüm öneriniz var mı ?
Batarya ile ilgili bir durum olduğunu düşündüm cihazı batarya dan ayırıp direk enerji verdiğim zaman da aynı şekilde.Servise yollamadan önce çözüm önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler
Forumda pelin hanım vardı en son 9 Mart 2019 da aktif olmuş.Göndermeden belki yardımcı olabilir.
Benim 520 bir keresinde bu şekilde olmuştu. Linkte belirtilenleri uyguladıktan sonra düzelmişti. Sende bir dene istersen bir kaybın olmaz en azından servise yolladığında önerilerinizi denemiştim dersin

(link)

firmware update kurtarıcı olabilir mi? Pil zaten görevini yapıyor ekrana bir görüntü geliyor. Garmin sitesinde bu model için önerilmiş bir firmware update var mı? Baktınız mı?

Benim 520 bir keresinde bu şekilde olmuştu. Linkte belirtilenleri uyguladıktan sonra düzelmişti. Sende bir dene istersen bir kaybın olmaz en azından servise yolladığında önerilerinizi denemiştim dersin

(link)
Teşekkür ederim.Denedim bu yöntemi ekrana cep telefonu servis menüsü gibi çok farklı bir menü geliyor Test ekranları gibi ama bu ekran 2 sn sonra işlem yapılamadan gidiyor hocam
firmware update kurtarıcı olabilir mi? Pil zaten görevini yapıyor ekrana bir görüntü geliyor. Garmin sitesinde bu model için önerilmiş bir firmware update var mı? Baktınız mı?
Yazılım güncellenmesi gerektiğine dair 3-4 sürüş önce ekran gelmişti.batarya az olduğu için kabul etmedim.
Cihaz açılsa garmin express ile güncelleme yapmayı deneyeceğim başka güncelleme yöntemi sanırım yok
On//Off tuşu basılı kalmış gibi tamamen çıkardım o tuşu yine aynı işlemi yapıyor
Video ekledim normal de o menüye girmek için on/off tuşuna basmak gerekiyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
Rota çizmek için onthegomap kullanıyorum, sitede elevation bilgisi var ama rotayı garmine attığımda haritadan rampaları göremiyorum, problem siteden mi kaynaklı cihazdan mı acaba?

@CeCeKa geçenlerde 520 cihazımda bir sıkıntı yaşamıştım. cihaz açılmıyor takılı kalıyordu garmin logosunda. cihazımı bilgisayara flash bellek depolama aygıtı olarak açılmaya zorlayarak usbden bağladım.(yanlış bilmiyorsam lap tuşuna basılı tutarak usb bağlıyorsunuz.) sonra cihaza biçimlendirme istedi ve biçimlendirdim. sonra açıldı cıhazım. bu şekilde bir deneyin derim

520'lerin pili çabuk bitiyor

520'lerin pili çabuk bitiyor
ben aşağı yukarı 1.5-2 senedir kullanıyorum. hala batarya performansı çok iyi. 150km lik bir tur sonrası yüzde 65-70 şarjı oluyor. yılda da ortalama 11-12bin km sürüş yapan biriyim

@CeCeKa geçenlerde 520 cihazımda bir sıkıntı yaşamıştım. cihaz açılmıyor takılı kalıyordu garmin logosunda. cihazımı bilgisayara flash bellek depolama aygıtı olarak açılmaya zorlayarak usbden bağladım.(yanlış bilmiyorsam lap tuşuna basılı tutarak usb bağlıyorsunuz.) sonra cihaza biçimlendirme istedi ve biçimlendirdim. sonra açıldı cıhazım. bu şekilde bir deneyin derim
Teşekkür ederim denedim ama sonuç alamadım.On/Off tuşu ile ilgili bir durum gibi duruyor.Yeni video eklemiştim sanki üç tuşa aynı anda basılı tutuyormuş gibi tepki veriyor cihaz.Baytekine yolladım bu sabah geri dönüş yaptılar.Kasanın değişmesi gerektiği ( kasa içerisinde yeni batarya ve usb entegre girişi ) olduğu belirtildi 750 lira ücret çıkardılar kabul ettim. Değişim sonucunda deneyeceklerini olumlu olursa test edileceğini belirttiler.Sanırım en kısa zaman da geri dönüş yaparlar sorun kasada değil gibi ama bakalım ne çıkacak

• Beğen
Tepkiler: S.Çal
@S.Çal Siz 150 km yi ort 35 le gittiğiniz için olmasın o performans. Ort 20 ile tur yapan bizler için bu süre 90 km lere tekabül eder. 😀 😀
uzun süreli turlarımızda olmuyor değil :D onlarda da en fazla yüzde 60-65 leri görüyor. çok rahat 15 saat üstü kaydı görür cihazım. Diğer bisikletimde de bryton rider 310 var şarja ne zaman taktığımı unutuyorum o derece :D ve cihaz 4.5 senelik filan

Arkadaşlar Garmin'im segmentleri hep yanlış gösteriyor.
Örn. 1000 mtlik segmente 5 kişi beraber giriyoruz, ben onlara örnekse en az 2-3 saniye fark atıyorum ama sonuçta, çoğu zaman diğerlerinden 3-5 saniye daha kötü zaman yapmışım gibi görünüyor.

Merhabalar.Garmin edge 1000 cihazımın kadans sensörü çalışmıyor.Pilini değiştirdim fakat fayda etmedi.Daha önce başına böyle bir durum gelen
oldu mu ? Yoksa yeni bir kadans sensörü mü alacağız ? Eğer çözülemeyecek bir durumsa şayet elinde fazla garmin uyumlu kadans sensörü var ise
satın alabilirim.Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
@scottrek Kadans özelinde değil de sensörlerin genelinde eğer bu tarz bir sorun varsa pilin önce bir tersinin ardından tekrar doğru tarafının takılmasıyla kısmi bir deşarj yöntemi ile düzeldiği çokça gözlenmiş, dilerseniz bir de böyle deneyin. Sensörlerin bozulduğuna çok şahit olmadım su vs girişi olmadığı sürece.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
@scottrek Kadans özelinde değil de sensörlerin genelinde eğer bu tarz bir sorun varsa pilin önce bir tersinin ardından tekrar doğru tarafının takılmasıyla kısmi bir deşarj yöntemi ile düzeldiği çokça gözlenmiş, dilerseniz bir de böyle deneyin. Sensörlerin bozulduğuna çok şahit olmadım su vs girişi olmadığı sürece.
Denedim o yöntemi ama bir kez daha denemekte fayda var.Sanırım su girdi içine.Sağlık olsun.Teşekkür ederim.

Denedim o yöntemi ama bir kez daha denemekte fayda var.Sanırım su girdi içine.Sağlık olsun.Teşekkür ederim.
Tamamen bozulduğundan eminseniz mesela başka bir yol bilgisayarında da görünmüyorsa pil denemeleri çözmüyorsa ve su girdiğini düşünüyorsanız oksitlenme sebebi çalışmıyor olabilir. İçini açıp selülozik tiner ile fırça yardımı ile direnç diğer bileşenleri temizleyip kurutun tekrar deneyin. Devreyi tümüyle tinere atmayın; sensörlerin tinere olan hassasiyetini bilmiyorum. Ama fırça ile temizlik çalıştırmazsa 3-4dk daldırın gitsin derim :)

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Merhabalar.Garmin edge 1000 cihazımın kadans sensörü çalışmıyor.Pilini değiştirdim fakat fayda etmedi.Daha önce başına böyle bir durum gelen
oldu mu ? Yoksa yeni bir kadans sensörü mü alacağız ? Eğer çözülemeyecek bir durumsa şayet elinde fazla garmin uyumlu kadans sensörü var ise
satın alabilirim.Teşekkürler.

Bir gün bendeki Garmin ile eşleştirmeye çalışalım İsmail Ağabey. O zaman anlarız; eğer eşleşirse sizin Garmin'e bir factory reset gerekebilir.

garmin edge 130'um az önce elime ulaştı, bu kadar ufak geleceğini hiç düşünmezdim :kötü: :)

Güle güle kullanın. Gidon üstünde fotoğraf alabilir miyiz? Yeni çıkan 130 Plus değil, değil mi?
1593164074858.png

130 Plus'un wiggle fiyatı gayet uygun görünüyor ve Türkiye'ye ücretsiz kargosu var şuan: (link)

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Güle güle kullanın. Gidon üstünde fotoğraf alabilir miyiz? Yeni çıkan 130 Plus değil, değil mi?

130 Plus'un wiggle fiyatı gayet uygun görünüyor ve Türkiye'ye ücretsiz kargosu var şuan: (link)

Teşekkürler, şuanlık gayet memnunum.

130 plus değil, normal 130 aldım ben ama wiggle fiyatı güzelmiş plus'ın. ben her şey dağil 118 pound'a aldım amazon.co.uk sitesinden. amazonlara düşmemiş daha plus modelleri. Elimde böyle bir fotoğraf var WhatsApp Image 2020-06-26 at 13.43.22.jpeg

Geri