Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@trainspotting35 Powermetre ben almam garmin vector 3 varken. Garmin vector 3 alacaksam da garmin ekosistemine girmem şart. Bir yanım diyor ki bekle paranı biriktir garminleri al, bir yanımda garmin alana kadar igpsportla idare et. O halde indirim başladığında bir igpsport alayım da işimi görsün.
Vector 3'ün çift taraflısını ve 1030 Plus'ı sensörleri ile beraber alacaksanız, biriktirmeniz gereken para neredeyse 15 bin Lira. Öte yandan igpsport da ucuz bir alet değil.
Benim tavsiyem, önce vector'ün tüm özelliklerinden yararlanmanızı sağlayacak en ucuz Garmin'i alın (sanırım 520), igpsport'tan çok daha pahalı değildir. Vector'ü aldıktan sonra "ucuz" Garmin'in size yetmediğini düşünürseniz, ileride 1030 plus'ı (ya da o zamana kadar çıkmış olacak 1040'ı falan) alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
@Murat B. İgs ile Garmin neredeyse yarı yarıya fiyatları. Powermetre süreci uzayacaksa igs ile de idare edebilir sonrasında ikinci elde igs yi satıp Garmin ve Powermetre ye yatırım yapabilir.

@trainspotting35
Bike24 Türkiye'ye yollamıyor ama:
(link)
igs620'nin fiyatını da Aliexpress'te (sensörler hariç) 180$ olarak gördüm, ayın 24'ünde indirime girince de 150$ olacakmış. Garmin daha pahalı olabilir ama "neredeyse yarı yarıya" da değil fiyatlar.

@Murat B. Ben şöyle bir şey gördüm.

D14AA334-1644-487C-B286-FB5F703C6460.jpeg

• Hahaha
Tepkiler: Murat B.
Aradaki Ve bağlacını unutmuşlar bisiklet bilgisayarı yazmışlar aslında bisiklet ve bilgisayarı olması gerekiyor. 😀

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
@Yldrm07 (link) ilk kullanıcı kuponu da alırsanız 750 TL ye alırsınız. 24 ağustosta 810 TL ye düşecekmiş. Bu 618 modeli.

@Yldrm07 200 dolar felandı hocam 150 ye düşecek.

Kırılan garmin 800'den kalma sensörlerim var. İGP Sport 618 veya 620 ile uyumlu olurlar mı yoksa bundle mı almam gerekli?

Kırılan garmin 800'den kalma sensörlerim var. İGP Sport 618 veya 620 ile uyumlu olurlar mı yoksa bundle mı almam gerekli?
Muhtemel ant ile uyumludur sensörler , igp ant bağlantı destekliyor ise olur

• Beğen
Tepkiler: MeTaLioNs
Sırasıyla 520, 820 ve şimdi de 530 kullanan birisi olarak Garmin almayı düşünenlere bir süre farklı markaları tercih edin diyeceğim. Sektörün en güçlü firması diyebileceğimiz markanın ürünleri son aylarda ve güncellemelerde sürekli problem ve eksiklik sebebi ile bu kadar paraya değer mi dedirtiyor.
Tüm sistemin hacklenmesi bir yana; 520 kullandığım zamanları 530 kullandığım yaklaşık 1 yıl ile kıyaslayınca ne kadar az problem yaşıyordum diye düşünüyorum.
Ne dertlerim mi var:
* cihaz uyku modunda kimi zaman bataryayı bitiriyor
* tamamen kapatırken kapatma ekranı nadir de olsa ekran donup kalıyor; haliyle bataryayı bitiriyor.
* antrenman planları oluşturunca cihazların takvim kısmında görünmüyor ve son 2 büyük güncelleme de herhangi bir değişiklik olmadı
* kimi sürüşlerde sensörlerde kopma bağlanma sık oluyor. Rota aynı, üzerimdekiler aynı çevre etkisi düşük ki zaten güncellemelerde hep sensör sorunlarını hallettik notu oluyor
* kimi zaman nabız ve güç bölgelerindeki grafikler/ölçümler sapıtabiliyor. Son güncelleme ile çözüldü yazıyor ama göreceğiz
* 2 kere yükseklik ölçümü sapıttı. acaba cihaz mıdır dedim ama 5,50 sürümünde 830/1030'larda da böyle bir şey gözlemleyen kullanıcılar var
* benim kullanmadığım ama çoğunluk için önemli olan kimi sorunlar ise; climb pro ve strava segment, rota,...

wahoo ve bryton gibi diğer büyük rakip markaların forumlarına filan bakıyorum da şikayetler daha az özellikle güncellemelerle gelen baş ağrıları yok gibi.
İşin özü yeni cihaz alacaklar bence diğer markaları da takip etsinler ve sırf Garmin markasına, geçmişine çevrede yaygın olmasına güvenip parayı basmasınlar.

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Valla bende garmin edge 1000 var çok şükür bir sıkıntısını hiç görmedim.Umarımda yaşamam , yaşamayız ...

• Beğen
Tepkiler: haldun989
Valla bende garmin edge 1000 var çok şükür bir sıkıntısını hiç görmedim.Umarımda yaşamam , yaşamayız ...
Nazar değmesin; eski cihazlar gerçekten stabiller. Umarım 530 ve güncel cihazlar da zamanla bu kararlılığa kavuşurlar.

Arkadaşlar Garmin Edge 530, garmin tutacağının bağlantı yerinden kırıldı. Ne tavsiye edersiniz?
Galiba seçenekler:
1) Arka kapağı Aliexpress'den sipariş edip birine taktırmak
2) Baytekin'e göndermek. (Garmin yurtdışı alınma yalnız. Baytekin kabul eder mi ki?)
Başka öneriniz var mı?

Geri