Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Edge 530 için 20 gün önce 6.20'den 7.00 versiyona firmware güncellemesi çıktı. Sizinki güncel değilse belki faydası olur.

• Beğen
Tepkiler: Ekincan
Scudo
Bir iki gün sonra ben de Garmin Edge 530 alıyorum, deneyip mutlaka haber veririm sorun çözülmemiş olursa.

Arkadaşın jantlar 1700 dolar olunca bisiklet kendiliğinden gidiyor. 😁
Kalorinin düşük çıkması ondan. Eee garmin bu yutar mı? 😁😇🤪
Öyle olacaksa biz de yatırımı oraya yapalım. Eşik antremanı falan canımız çıkıyor sabah sabah :D

Buyur hocam
249798 dosyayı görüntüle

Alinan kaloriyi ve sıvıyı sürüşü kaydederken bana soruyor. Acaba dedim onlar yüzünden mi kalori düşük çıkıyor o değerleri sıfır yaptim dünkü sürüşte ama yine düşük çıktı
Nedir son durum, bir düzelme var mı? Firmware güncel mi?

Garmin 130 kullanan varmı ? 530 vs.'den ne farkı var? Almak niyetindeyim kullanan varsa hakkında birşeyler yazabilir mi?

Garmin 130 kullanan varmı ? 530 vs.'den ne farkı var? Almak niyetindeyim kullanan varsa hakkında birşeyler yazabilir mi?
Şöyle bir karşılaştırma var DCrainmaker sitesinden. Linkini aşağı bırakıyorum.

(link)

• Beğen
Tepkiler: sccetin ve Akbulut
Nedir son durum, bir düzelme var mı? Firmware güncel mi?
Güncelleme yok hocam aldiğim gün son sürüme güncelledim zaten. Hiç bir değişiklik yapmadim henüz. Bugün yağişli olduğu için çikamadim dişari. Ayrica başka bir sorum olacak, iphone kullaniyorum cihaz telefona otomatik bağlanmiyor. Cihaz üzerinde bluetooth kapatip açinca bağlaniyor. Bu sorunu yaşayan var mi?

En bariz farklar daha küçük olması ve ekranın renkli olmaması. Bence en önemli fark ise 130'un antrenman programlarını (structured workout) desteklememesi. 130'un bir de yeni çıkan plus modeli var, bu eksiklik onda yok.

Ben 4-5 aydır Garmin Edge 130 kullanıyorum. Fiyatına göre gerçekten çok fazla özellik barındıran bir alet. Komoot'ta oluşturduğum rotaları Garmin Connect üzerinden cihaza atıp yola çıkıyorum. Powermeter, kadans ve nabız gibi sensörlere anında bağlanıyor. Bisikletin ışıklarını da açıp kapatabiliyor. Çok ufak ve şık bir cihaz olması da bence çok büyük bir avantaj.

530a göre dezavantajı ise daha çok harita tarafında. 130da navigasyon harita üzerinde değil de çizgi üzerinde ilerliyor. Yani gittiğiniz yol ve gideceğiniz rotayı bir çizgi halinde görüyorsunuz ancak etraftaki diğer yolları, sokakları görmüyorsunuz. 530 ve üzeri cihazlarda hem renkli ekran hem de tam harita desteği olması sebebiyle, 130dakinin aksine daha Google Maps vari bir görüntü oluyor.

Onun dışında ufak olmasından kaynaklanan farklılıklar olabilir. Bir veri sayfasına 5ten fazla veri koyunca okimak zorlaşıyor 130da. 530da yine büyük ekranın avantajından dolayı 8e kadar veri rahatça okunabiliyor.

Son olarak da 130da olmayıp 130+'ta olan bazı özellikler var. ClimbPro bunlardan bir tanesi. Bir arkadaşın bahsettiği gibi antrenman programları desteği başka bir tanesi. Navigasyon çok önemli değil ama bu özellikler de olsa iyi olur diyorsanız 130+ şu an en mantıklı cihaz gibi.

@TrEddieMercury Detaylı anlatımınız için çok teşekkürler. Başlangıç için çok mantıklı bir cihaz gibi görünüyor arkadaki fiyat farkına değmeyecek benim gibi bir kullanıcı için. Teşekkür ederim.

@TrEddieMercury Detaylı anlatımınız için çok teşekkürler. Başlangıç için çok mantıklı bir cihaz gibi görünüyor arkadaki fiyat farkına değmeyecek benim gibi bir kullanıcı için. Teşekkür ederim.

Rica ederim. Yeni 530 sipariş verdiğim için 130um boşa çıkacak. Mart ayında COVID biraz sakinlemiş olursa Türkiye'ye gelicem. O zamana kadar almamış ve halen ilgileniyor olursanız iletişime geçebiliriz.

Merhaba, bugün 830 aldım ve kurcalamaya başladım. Aliexpressten aldığım ışığı garminin mount a nasıl monte ederim bilgisi olan var mı? Yine aliexpresste aparatlar mevcut ama ülke içerisinde bulabilir miyim?
WhatsApp Image 2020-12-11 at 23.01.20.jpegWhatsApp Image 2020-12-11 at 23.00.53.jpeg

Herkese merhaba;

Garmin 1030 ekran giriş soketi kırıldı, anakartın üzerinde. değişmesi lazım, uyan soketi buldum. istanbul' da yaptırabileceğim elektronikçi var mıdır? telefoncular, bilgisayarcılar vs kimse yapamıyor, servisi zaten malum... Kim yapar bu işi?

Teşekkürler şimdiden.
Ekran Alıntısı.JPG

Arkadaşlar selam, 500 edge, bilgisayara bağlandığım zaman bilgisayarda çıkmıyor. Garmin express de bulamıyor. Fikri olan veya bu durumu yaşayan oldu mu aranızda? Yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkürler

Geri