bkeskin
Aktif Üye
- Tepki
- 376
- İsim
- Berkan
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Güle güle kullanın nereden temin ettiniz acaba ne kadara geldi acabaTürkiye şartlarında yaptık bir delilik.
276997 dosyayı görüntüle
Bu senenin sonuna çıkmasının planlandığını hiç sanmıyorum. Önceki plan bu yönde olmuş olsa bile bu saatten sonra çıkmaz, Amerikan halkı indirimler için gün saymaya başlamışken piyasaya yeni ürün çıkarmanın pek bir mantığı yok. Edge serisi şimdiye kadar hep baharda veya yaz başında piyasaya çıktı. Bunun sebebi çok basit, kuzey yarım kürede bisiklet sezonu o zaman başlıyor. Bu sayede yeni ürünü meraklılar sezon başında, "casual" kullanıcılar da yıl sonundaki alışveriş sezonunda alıyorlar.40 serisinin ne zaman çıkacağına dair internette bir şeyler gören var mıdır? Nisan 2021'de tek bir yazı görebildim, yabancı bir koşucu sitesinde. 2021 sonuna doğru çıkabilir diyordu ama başka da bir şey göremedim açıkçası.
Valla bence bekleme 830 al ! Dolar aldı başını gidiyor. Dolar ile maaş alıyorsanız başka tabi@Murat B. sizce Garmin 1000'i olan birisi 40 serisini beklemeli mi? yükseltmeyi düşünüyorum da, makul geliyor beklemek ama tam karar veremedim.
Bu sorunun cevabı için şu iki sorunun cevaplanması gerek önce:@Murat B. sizce Garmin 1000'i olan birisi 40 serisini beklemeli mi? yükseltmeyi düşünüyorum da, makul geliyor beklemek ama tam karar veremedim.
komoot tan da karşılaştırabilirsiniz. daha hassas olurMerhaba ;
ClimbPro özelliği olan garmin kullanıcı arkadaşlardan bir ricam olucak.
Ekteki .gpx rota dosyasını cihazınıza atıp , ClimpPro başlatınca yükselti grafiğinin resimlerini benimle paylaşabilirmisiniz.
Geliştirdiğim gpeak uygulamasına ClimbPro özelliğini katmak istiyorum. Gpeak uygulamasının yükselti grafikleri ile garminin yükselti grafiklerini kıyaslamak açısından yardımcı olabilirmisiniz.
Solo_2_t_rman_al_mas.gpx.zip
Tırmanış ayarlarından "Tüm tırmanışlar" seçiliyken tırmanış listesi
277133 dosyayı görüntüle
Tırmanış ayarlarından "Orta ve büyük tırmanışlar" seçiliyken tırmanış listesi ve grafikleri
277134 dosyayı görüntüle 277136 dosyayı görüntüle277137 dosyayı görüntüle277138 dosyayı görüntüle
Tırmanış ayarlarından "Yalnızca büyük tırmanışlar" seçiliyken tırmanış listesi ve grafikleri
277135 dosyayı görüntüle 277139 dosyayı görüntüle277140 dosyayı görüntüle
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Yalnızca büyük tırmanışlar seçiliyken mi, tek tırmanış gösteriyor.
Getirteceğiniz kişi yurtdışında oturan biriyse vergi iadesi alamaz. Bike 24 te ( Almanya) 243 € du Türkiye ye göre vergi iadesi almasanız bile güzel fiyat bence.Belki konu dışı arkadaşlar ama yurtdışından gelecek olan bir yakınımız vasıtası ile örneğin bir 530 alsak bize maddi olarak bir artısı olur mu acaba eğer kur böyle giderse sadece sitelerden bakmak ile yetineceğiz sanırım 🙄
Türkye'den alma ile yakınınızın getirmesi elbette hatırı sayılır bir maddi artı sağlar. Eğer yurtdışı bir siteden kendiniz almaya kalksanız yine yakınınızın yanında getirmesi size kargo + vergi ücretinden kurtarır. Kısacası yakınınızın getirmesi size her türlü maddi açıdan artı olarak geri döner.Belki konu dışı arkadaşlar ama yurtdışından gelecek olan bir yakınımız vasıtası ile örneğin bir 530 alsak bize maddi olarak bir artısı olur mu acaba eğer kur böyle giderse sadece sitelerden bakmak ile yetineceğiz sanırım 🙄
Evet yakınım olan kişi yurtdışın da ikamet ediyor bazan Türkiye’ye kısa süreliğine geldiği zamanlar oluyor acaba dedim vergi iadesi olayı işe yarar mı sormak istemiştim teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.Getirteceğiniz kişi yurtdışında oturan biriyse vergi iadesi alamaz. Bike 24 te ( Almanya) 243 € du Türkiye ye göre vergi iadesi almasanız bile güzel fiyat bence.
Türkye'den alma ile yakınınızın getirmesi elbette hatırı sayılır bir maddi artı sağlar. Eğer yurtdışı bir siteden kendiniz almaya kalksanız yine yakınınızın yanında getirmesi size kargo + vergi ücretinden kurtarır. Kısacası yakınınızın getirmesi size her türlü maddi açıdan artı olarak geri döner.