Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

40 serisinin ne zaman çıkacağına dair internette bir şeyler gören var mıdır? Nisan 2021'de tek bir yazı görebildim, yabancı bir koşucu sitesinde. 2021 sonuna doğru çıkabilir diyordu ama başka da bir şey göremedim açıkçası.

Scudo
40 serisinin ne zaman çıkacağına dair internette bir şeyler gören var mıdır? Nisan 2021'de tek bir yazı görebildim, yabancı bir koşucu sitesinde. 2021 sonuna doğru çıkabilir diyordu ama başka da bir şey göremedim açıkçası.
Bu senenin sonuna çıkmasının planlandığını hiç sanmıyorum. Önceki plan bu yönde olmuş olsa bile bu saatten sonra çıkmaz, Amerikan halkı indirimler için gün saymaya başlamışken piyasaya yeni ürün çıkarmanın pek bir mantığı yok. Edge serisi şimdiye kadar hep baharda veya yaz başında piyasaya çıktı. Bunun sebebi çok basit, kuzey yarım kürede bisiklet sezonu o zaman başlıyor. Bu sayede yeni ürünü meraklılar sezon başında, "casual" kullanıcılar da yıl sonundaki alışveriş sezonunda alıyorlar.

1030 plus, 2020'de çıktığı için önümüzdeki yaz başında 1040'ın çıkmasını bekleyebiliriz. 840 ve 540 da muhtemelen 2023'ün ikinci çeyreğinde çıkar.

@Murat B. sizce Garmin 1000'i olan birisi 40 serisini beklemeli mi? yükseltmeyi düşünüyorum da, makul geliyor beklemek ama tam karar veremedim.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
@Murat B. sizce Garmin 1000'i olan birisi 40 serisini beklemeli mi? yükseltmeyi düşünüyorum da, makul geliyor beklemek ama tam karar veremedim.
Valla bence bekleme 830 al ! Dolar aldı başını gidiyor. Dolar ile maaş alıyorsanız başka tabi :D

Ben olsam yıl sonu indirimi kovalayıp 1030 Plus ı alır geçerim. Bana 1030 biraz büyük geldi. Dokunmatikte çok elzem bir ihtiyaç olarak gelmedi onun için 530 aldım. Kendi ekonominizi kendiniz bilirsiniz ama 1040 çok ekstrem yeniliklerle gelir mi ?

@TeamO2.cc dolarla maaş alsam hiç düşünmem 1030 alırım, keyfime göre de 1040 bekler geçerim ama nerde :agla: 1000 baya iş görüyor, yükseltme yapmışken en günceline yükseltmek makul geldiği için bir düşündüm. zaten 40 serisi çıkana kadar da 1000'ler biraz daha değer kaybeder ama napalım artık.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Bende 1000 i değiştircem. 830 almayı planlıyorum. Dolar bir bakmışsın 15 TL :D her şey olabilir de her şey çok güzel olur mu onu bilemedim !

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bu sorunun cevabı için şu iki sorunun cevaplanması gerek önce:
1) 1000 iş görüyor mu? Bataryası şarj tutmaz olduğu için 3-4 saatte bitiyorsa, tuşu bozulduysa, veya yeni serilerde kullanmak istediğiniz özellikler varsa ve kışın da süren biriyseniz, beklemek yerine indirim kovalayıp yeni bir cihaz almak mantıklı olabilir.
2) Yeni Garmin almayı 1-2 sene erteleyip parayı başka yere harcarsanız, performansınıza veya sürüş keyfinize daha fazla katkısı olacak şeyler alabilir misiniz? Powermetreniz var mı, kışlık giyiminiz tam mı?

Beklemek istemiyorsanız, indirimler için pusuya yatmanızı öneririm. (vergisiz fiyat olarak) 300€ civarına 1030 plus, 220€ civarına 830 bulunabilir diye tahmin ediyorum.

Merhaba ;
ClimbPro özelliği olan garmin kullanıcı arkadaşlardan bir ricam olucak.
Ekteki .gpx rota dosyasını cihazınıza atıp , ClimpPro başlatınca tırmanış grafiğinin resimlerini benimle paylaşabilirmisiniz.
Geliştirdiğim gpeak uygulamasına ClimbPro özelliğini katmak istiyorum. Gpeak uygulamasının tırmanış grafikleri ile garminin tırmanış grafiklerini kıyaslamak açısından yardımcı olabilirmisiniz.
Not: Resimleri özelden atabilirsiniz konuyu dağıtmamak adına.

Solo_2_t_rman_al_mas.gpx.zip

Tırmanış ayarlarından "Tüm tırmanışlar" seçiliyken tırmanış listesi
Screenshot_2021-11-12-23-23-33-784_com.smartphoneremote.androidscriptfree.jpg

Tırmanış ayarlarından "Orta ve büyük tırmanışlar" seçiliyken tırmanış listesi ve grafikleri
Screenshot_2021-11-12-23-23-52-464_com.smartphoneremote.androidscriptfree.jpg Screenshot_2021-11-12-23-24-31-308_com.smartphoneremote.androidscriptfree.jpgScreenshot_2021-11-12-23-24-51-513_com.smartphoneremote.androidscriptfree.jpgScreenshot_2021-11-12-23-24-57-967_com.smartphoneremote.androidscriptfree.jpg

Tırmanış ayarlarından "Yalnızca büyük tırmanışlar" seçiliyken tırmanış listesi ve grafikleri
Screenshot_2021-11-12-23-24-05-577_com.smartphoneremote.androidscriptfree.jpg Screenshot_2021-11-12-23-25-08-687_com.smartphoneremote.androidscriptfree.jpgScreenshot_2021-11-12-23-25-13-977_com.smartphoneremote.androidscriptfree.jpg

Dosyalar

• Solo_2_t_rman_al_mas.gpx.zip
    119,5 KB · Okunma: 5
  • Screenshot_2021-11-12-23-23-21-282_com.smartphoneremote.androidscriptfree.jpg
    Screenshot_2021-11-12-23-23-21-282_com.smartphoneremote.androidscriptfree.jpg
    39,1 KB · Okunma: 18
Son düzenleme:
Merhaba ;
ClimbPro özelliği olan garmin kullanıcı arkadaşlardan bir ricam olucak.
Ekteki .gpx rota dosyasını cihazınıza atıp , ClimpPro başlatınca yükselti grafiğinin resimlerini benimle paylaşabilirmisiniz.
Geliştirdiğim gpeak uygulamasına ClimbPro özelliğini katmak istiyorum. Gpeak uygulamasının yükselti grafikleri ile garminin yükselti grafiklerini kıyaslamak açısından yardımcı olabilirmisiniz.

Solo_2_t_rman_al_mas.gpx.zip

Tırmanış ayarlarından "Tüm tırmanışlar" seçiliyken tırmanış listesi
277133 dosyayı görüntüle

Tırmanış ayarlarından "Orta ve büyük tırmanışlar" seçiliyken tırmanış listesi ve grafikleri
277134 dosyayı görüntüle 277136 dosyayı görüntüle277137 dosyayı görüntüle277138 dosyayı görüntüle

Tırmanış ayarlarından "Yalnızca büyük tırmanışlar" seçiliyken tırmanış listesi ve grafikleri
277135 dosyayı görüntüle 277139 dosyayı görüntüle277140 dosyayı görüntüle
komoot tan da karşılaştırabilirsiniz. daha hassas olur :)

• Beğen
Tepkiler: fatikngage
komoot uygulamasında climbpro varmıydı. bilmiyodum.
Not: karıştırdım. bulamadım.

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum :)

Son düzenleme:
Belki konu dışı arkadaşlar ama yurtdışından gelecek olan bir yakınımız vasıtası ile örneğin bir 530 alsak bize maddi olarak bir artısı olur mu acaba eğer kur böyle giderse sadece sitelerden bakmak ile yetineceğiz sanırım 🙄

Belki konu dışı arkadaşlar ama yurtdışından gelecek olan bir yakınımız vasıtası ile örneğin bir 530 alsak bize maddi olarak bir artısı olur mu acaba eğer kur böyle giderse sadece sitelerden bakmak ile yetineceğiz sanırım 🙄
Getirteceğiniz kişi yurtdışında oturan biriyse vergi iadesi alamaz. Bike 24 te ( Almanya) 243 € du Türkiye ye göre vergi iadesi almasanız bile güzel fiyat bence.

• Beğen
Tepkiler: Sametali
Türkye'den alma ile yakınınızın getirmesi elbette hatırı sayılır bir maddi artı sağlar. Eğer yurtdışı bir siteden kendiniz almaya kalksanız yine yakınınızın yanında getirmesi size kargo + vergi ücretinden kurtarır. Kısacası yakınınızın getirmesi size her türlü maddi açıdan artı olarak geri döner.

Getirteceğiniz kişi yurtdışında oturan biriyse vergi iadesi alamaz. Bike 24 te ( Almanya) 243 € du Türkiye ye göre vergi iadesi almasanız bile güzel fiyat bence.
Evet yakınım olan kişi yurtdışın da ikamet ediyor bazan Türkiye’ye kısa süreliğine geldiği zamanlar oluyor acaba dedim vergi iadesi olayı işe yarar mı sormak istemiştim teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
Türkye'den alma ile yakınınızın getirmesi elbette hatırı sayılır bir maddi artı sağlar. Eğer yurtdışı bir siteden kendiniz almaya kalksanız yine yakınınızın yanında getirmesi size kargo + vergi ücretinden kurtarır. Kısacası yakınınızın getirmesi size her türlü maddi açıdan artı olarak geri döner.

Ben kendisiyle irtibat kurayım en iyisi dediğiniz gibi kargo ücreti+vergi derken Türkiye’den almakla ile aynı eşdeğer olacak gibi görünüyor.
(link)

Bu siteden alışveriş yapan oldu mu acaba daha önce

İngiltere'den geliyor olsa (orda oturmayan bir arkadaş)vergi iadesi oluyor mu?.. wahoo element Bolt mu önerirsiniz yoksa edge 530 mu.. şimdiden teşekkürler..

Geri