Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Alan pişman olmaz:) Hatta Amazonda ut800 ön ışık ta avantajlı.. Onu da değerlendirebilirsiniz :))

Scudo
Bu fırsatı gösteren arkadaşınıza ortak olup bir tane hediye alın bari. :) :) :)

(link)
Birazcık fark var Almanya kullanımı onaylı ve sarj süresi daha iyi sanki.
Sadece şarj olayı değil 515 de 4 mod var 516 da tek mod lümen gücü kısılmış ayrıca Almanya standartına göre 516 çok tercih edilecek bir versiyon değil

• Beğen
Tepkiler: sahrana
Eray hocam, çatala yaklasirken iki taraftan (sag ve sol) gelen araçları ekranin iki tarafinda gostererek ayirabiliyor mu?
Hayır, tek bir yönde gösteriyor ne taraftan geldiğini göstermiyor. Bence yeterli, bilenler bilir Anadolu yakası tuzla bostancı hattında ağırlıklı kullanıyorum, Pendik çıkışı üst geçit var arabaların bisiklet hizasından 4-5 metre irtifadan yola bağlandıkları bir yol var, o mesafeden bile inen araba varsa onu bile bisiklete olan mesafesi ile gösteriyor ama tek bir ekranda

Linç yemeyeceksem Varia ile ilgili 2 şey söyleyebilir miyim?

1- Hayatımda bisiklet ile ilgili gördüğüm en düşük fiyat/performans oranına sahip "gereç" (şehirlerarası yolda yanımdaki arkadaş kullanırken 100 km canlısını da gördüm)
2- Hazır bu kadar kullanıcısı çoğalmışken Varia konusu açsanız da Edge konusu derli toplu kalsa?

Güle güle kullanın.

Linç yemeyeceksem Varia ile ilgili 2 şey söyleyebilir miyim?

1- Hayatımda bisiklet ile ilgili gördüğüm en düşük fiyat/performans oranına sahip "gereç" (şehirlerarası yolda yanımdaki arkadaş kullanırken 100 km canlısını da gördüm)
2- Hazır bu kadar kullanıcısı çoğalmışken Varia konusu açsanız da Edge konusu derli toplu kalsa?

Güle güle kullanın.
Serhat zorla aldırcan bana bak :D

Evet artık 2 tane kaldı. :) Bu ülked imkanın varsa bir şeyi almayı düşünüyorsan alacaksın. Yazın Decathlon'dan edr cf 105'i 19.500 e almıştım. 2 Hafta sonra 22.500 olmuştu. Şu an stokta yok ancak fiyat 27.500 olmuş. Decath. çalışan bir arkadaşa sorduğumda ise aslında görünen liste fiyatının 32.500 olduğunu söylemişti. Yani özeti alabiliyorsanız, durumunuz varsa alabildiğimizi almak, görece almamaktan daha karlı :/

Ve evet; Varia için ayrı bir başlık açılsa iyi olabilir. Edge kullanıcılarını spamlıyoruz :)

Evet arkadaşlar an itibari ile sonuncusuda satıldı,😃alan arkadaşlara hayırlı olsun,güle güle kullansınlar🤗, yurtdışında dan da alınsa artık 3500tl bandından aşağıya bulunmaz,artık bugün almak yarından almaktan çok daha karlı 😃

@sahrana , bitirdiniz mağazanın stoğunu... ;)
Spam oldu, sorry:hihi:
Evet hocam Türkiye şartlarında pahalı bir ürün olsada 😭her bisikletçinin sahip olması gerektiğine( özellikle ülkemizde) 🤗 inanıyorum,bende bu yüzden biraz çığırtkanlık yaptım😃,bu anlamda herkesten özür dilerim,saygılar sunarım.🙋

130 modelini kullanan var mı acaba aramız da?

Geri