Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

İstanbul sahil şeridinde sabah erken saatler için ilaç. İlerleyen saatlerde ızdırap. Köy yolları için gözüm, kulağım herşeyim. Bisiklet yolu için de arkadan gelen deli fişek bisikletliler ve scooterlıları tespit edebiliyor oluşu muhteşem.
sonunda bende alacağım galiba bir tane sayende :D

Scudo
Şu Radar İstanbul trafiğinde nasıl? Sürekli ikaz veriyordur muhtemelen.
Hazır 540 ile kulübe katılmışken bu ürünü de takibe almalı mı?
Alet hiç susmayacak çok büyük bir ihtimal. Benim derdim şehirler arası ana yolda olan yol kesişmeleri ve köy yolları.
İstanbul sahil şeridinde sabah erken saatler için ilaç. İlerleyen saatlerde ızdırap. Köy yolları için gözüm, kulağım herşeyim. Bisiklet yolu için de arkadan gelen deli fişek bisikletliler ve scooterlıları tespit edebiliyor oluşu muhteşem.
Danimarkalı arkadaşım ile hafta da bir iki kez beraber sürüşe çıkıyoruz. Onda varia var, onun arkasından sürüyorum ve ışık sürekli çakmaktan durmuyordu. Arkama bakıyorum araç yok niye bu çakıyor diyordum hiç düşünmedim bisikletlileri algıladığını. 😆

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Screenshot_2023-05-09-18-21-13-291_org.adblockplus.browser.jpg
Arkadaşlar aşağıda bağlantısını paylaştığım Alman sitesinde Edge 830 + Varia RTL516 Bundle olarak 490€'ya satılıyor. Türk lirası olarak 10.500 lira yapıyor. Önümüzdeki hafta Frankfurt'a gideceğim zaten, bu rakamın içindeki %19 vergiyi de iade olarak alma durumum var. Sizce değer mi bu rakama? Fikirleriniz önemli benim için teşekkürler

(link)

304061 dosyayı görüntüle
Arkadaşlar aşağıda bağlantısını paylaştığım Alman sitesinde Edge 830 + Varia RTL516 Bundle olarak 490€'ya satılıyor. Türk lirası olarak 10.500 lira yapıyor. Önümüzdeki hafta Frankfurt'a gideceğim zaten, bu rakamın içindeki %19 vergiyi de iade olarak alma durumum var. Sizce değer mi bu rakama? Fikirleriniz önemli benim için teşekkürler

(link)
R2 bike bakın yanlış gormediysem 830 ve Varia daha ucuza geliyor ayrı ayrı alınca bu siteden.

304061 dosyayı görüntüle

(link)
Eğer antrenman yapıyorsan ve sürdüğün yollar ana ve köy yolları ise evet değer fakat sahil de keyifi sürüyorsan hiç birine ihtiyacın yok. Edge serisi (explore hariç) kullanacaksan antrenman yapmak için bunun yanında göğüs nabız bandı ve kadans sensörü almanda yarar var.
Sadece keşif amaçlı sürüyorum ve navigasyon benim için çok önemli diyorsan Garmin Edge Explore 2 alman daha mantıklı olur.

304061 dosyayı görüntüle

(link)

Almanya için en uygun fiyatları gösteren idealo.de diye bir site var, oraya da bakabilirsiniz.

304061 dosyayı görüntüle

(link)
Bildiğim kadarıyla varia 516 modeli sabit ışıklı oluyor, çakarlı yanıp sönen modeli 515. Bunu araştırarak almanızı tavsiye ederim.

Bildiğim kadarıyla varia 516 modeli sabit ışıklı oluyor, çakarlı yanıp sönen modeli 515. Bunu araştırarak almanızı tavsiye ederim.

Evet doğru Almanya'daki trafik kurallarına göre çakarlı ön ve arka ışıklar yasak. Ona rağmen çakarlı ışık bulmak, çakarsızdan daha kolay ama belirtildiği gibi 516 modeli bu regülasyona göre çakar ayarı kaldırılmış 515.

Herkese merhaba, garmin 830 cihazımda sürüşte saved location kısmından ev adresimi sectigimde saçma sapan ve uzak yerlerden götürmeye çalışıyor.Bunu düzeltmenin yolunu bilen var mı? Ayarları da kurcaladım fakat tam istediğim gibi en kısa ve düzgün yoldan götürmüyor.

Dosyalar

• IMG_20230512_124343_1.jpg
    IMG_20230512_124343_1.jpg
    56,4 KB · Okunma: 25
Herkese merhaba, garmin 830 cihazımda sürüşte saved location kısmından ev adresimi sectigimde saçma sapan ve uzak yerlerden götürmeye çalışıyor.Bunu düzeltmenin yolunu bilen var mı? Ayarları da kurcaladım fakat tam istediğim gibi en kısa ve düzgün yoldan götürmüyor.
Popüler bisiklet rotalarını kullanmaya çalışıyor olmasın.

Profil -> navigasyon -> Popularity Routing bunu kapatman lazım veya Calculation Method dan mesafeyi en aza düşür seçtiysen ondan da olabilir.
Veya Avoidance setup girip oradan girmek istemediğin yol türlerini seçebilirsin.

Eğer antrenman yapıyorsan ve sürdüğün yollar ana ve köy yolları ise evet değer fakat sahil de keyifi sürüyorsan hiç birine ihtiyacın yok. Edge serisi (explore hariç) kullanacaksan antrenman yapmak için bunun yanında göğüs nabız bandı ve kadans sensörü almanda yarar var.
Sadece keşif amaçlı sürüyorum ve navigasyon benim için çok önemli diyorsan Garmin Edge Explore 2 alman daha mantıklı olur.

Explore modelinin bazı kırpmalar dışında 840 veya 1040’tan farkı yok. İsmi explore diye yanlış anlaşılıyor sanırım. Bugüne kadar Garmin 530, Wahoo bolt2 ve roam2 kullandım. Kullandığım saatleri de saymıyorum. Yani hem tecrübeye, hem de teknik özelliklere hakim olan biri olarak söylüyorum.

not: Şuanda Explore 2 kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Popüler bisiklet rotalarını kullanmaya çalışıyor olmasın.
Profil -> navigasyon -> Popularity Routing bunu kapatman lazım veya Calculation Method dan mesafeyi en aza düşür seçtiysen ondan da olabilir.
Veya Avoidance setup girip oradan girmek istemediğin yol türlerini seçebilirsin.

Söylediğiniz ve rota ayarlarında ki tüm varyasyonlari denedim diyebilirim. Sonuç yine de aynı.Navigasyon kayıtlı bir lokasyona kafasına göre götürme konusunda ısrar ediyor.Cözebilirsem yazarım.

Explore modelinin bazı kırpmalar dışında 840 veya 1040’tan farkı yok. İsmi explore diye yanlış anlaşılıyor sanırım. Bugüne kadar Garmin 530, Wahoo bolt2 ve roam2 kullandım. Kullandığım saatleri de saymıyorum. Yani hem tecrübeye, hem de teknik özelliklere hakim olan biri olarak söylüyorum.

farklar bunlar.

– Edge 1040 display is bigger
– Edge 1040 has Solar option ($749)
– Edge 1040 has power pins on underside (Edge Explore 2 only does in Power Bundle models)
– Edge 1040 has Strava Live Segment support, Edge Explore 2 does not
– Edge 1040 has structured/downloadable workout support, Edge Explore 2 does not
– Edge 1040 has multiband/dual-frequency GPS, Edge Explore 2 does not
– Edge 1040 allows numerous activity (ride) profiles, Edge Explore 2 only allows three profiles
– Edge 1040 has a boatload of different training load & recovery metrics
– Edge 1040 has new Stamina feature for mid-ride pacing
– Edge 1040 has Power Guide (also for ride pacing)
– Edge 1040 has WiFi sync, Edge Explore 2 has no WiFi
– Edge 1040 has open ANT+ Gear Shifting support, as well as proprietary Shimano Di2 shifting support
– Edge 1040 has extended display mode (for watches), whereas Edge Explore 2 does not)
– Edge Explore 2 has ‘Guest Mode’, whereas Edge 1040 does not (allows someone to use unit without dorking up settings

Roam V2 ne kadar kullandınız ve cihaz hakkında görüşleriniz nelerdir?

farklar bunlar.

– Edge 1040 display is bigger
– Edge 1040 has Solar option ($749)
– Edge 1040 has power pins on underside (Edge Explore 2 only does in Power Bundle models)
– Edge 1040 has Strava Live Segment support, Edge Explore 2 does not
– Edge 1040 has structured/downloadable workout support, Edge Explore 2 does not
– Edge 1040 has multiband/dual-frequency GPS, Edge Explore 2 does not
– Edge 1040 allows numerous activity (ride) profiles, Edge Explore 2 only allows three profiles
– Edge 1040 has a boatload of different training load & recovery metrics
– Edge 1040 has new Stamina feature for mid-ride pacing
– Edge 1040 has Power Guide (also for ride pacing)
– Edge 1040 has WiFi sync, Edge Explore 2 has no WiFi
– Edge 1040 has open ANT+ Gear Shifting support, as well as proprietary Shimano Di2 shifting support
– Edge 1040 has extended display mode (for watches), whereas Edge Explore 2 does not)
– Edge Explore 2 has ‘Guest Mode’, whereas Edge 1040 does not (allows someone to use unit without dorking up settings

yani?

Bu özellik gerçekten iyi olmuş.

Geri