Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

selamlar, edge 1040 cihaz kullanıyorum. en son dün trainerde kullanırken bir problem yoktu fakat bugün trainer üzerinde sensörlerin bağlantısı sürekli koptu. sırasıyla; pilleri değiştirdim, sensörleri kaldırıp tekrar eleştirdim, son çare cihazı sıfırladım fakat hiçbiri işe yaramadı. sorun ne olabilir sizce?
aynı sorun edge explore cihazımda 2 senedir var, özellikle hız sensöründe sürekli kopma oluyor. sensörle ilgili olduğunu düşünmüyorum. pil ve diğer sorunları garanti çözemedi. güncelleme vs de işe yaramadı. arada hız verileri sapıtıyor, sensör yokken bile sapıtıyor. sensör takılıyken de 1 saniye civarı bağlantı kaybedip hızı düşürmeye başlıyor, daha sonrasında hız tekrar yükseliyor.

bir şekilde garantiye gönderin, ben cihaz değişimi istediğimde cihazınızda çizik var diyip kabul etmediler ki çizik vs yoktu. siz de cihazı fazla kullanmadan garantiye gönderebilirsiniz. bence mail vs gereksiz yere zaman kaybetmeyin, papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: oguz169
Scudo
aynı sorun edge explore cihazımda 2 senedir var, özellikle hız sensöründe sürekli kopma oluyor. sensörle ilgili olduğunu düşünmüyorum. pil ve diğer sorunları garanti çözemedi. güncelleme vs de işe yaramadı. arada hız verileri sapıtıyor, sensör yokken bile sapıtıyor. sensör takılıyken de 1 saniye civarı bağlantı kaybedip hızı düşürmeye başlıyor, daha sonrasında hız tekrar yükseliyor.

bir şekilde garantiye gönderin, ben cihaz değişimi istediğimde cihazınızda çizik var diyip kabul etmediler ki çizik vs yoktu. siz de cihazı fazla kullanmadan garantiye gönderebilirsiniz. bence mail vs gereksiz yere zaman kaybetmeyin, papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyorlar.
bu seride genel olarak varmış sanırım bu sorun. cihazda sorun yok yazılımdan kaynaklı. connect ıq uygulamalarından bazıları (ant kullananlar özellikle) sensör ile ilgili problem yaratıyormuş. uygulamaları kaldırdım düzeldi

Bu tür işleri zora koşmayı Türkiye distribütör yapmakta. Yurtdışından örnek vereyim daha öncede yazmıştım sanırım bunu.. Arkadaşımın eski Edge 1000 cihazının açma kapama düğmesi bozuldu, servise yolladı tamir etsinler diye. Tamirden geri geldiğinde kutudan sıfır 1030 cihaz çıktı. Evraklarada Edge 1000'in üretimi durduğu için parça temin etmenin mümkün olmadığını bu nedenle onun yerine 1030 yolladıklarını yazmışlardı.

Bu tür işleri zora koşmayı Türkiye distribütör yapmakta. Yurtdışından örnek vereyim daha öncede yazmıştım sanırım bunu.. Arkadaşımın eski Edge 1000 cihazının açma kapama düğmesi bozuldu, servise yolladı tamir etsinler diye. Tamirden geri geldiğinde kutudan sıfır 1030 cihaz çıktı. Evraklarada Edge 1000'in üretimi durduğu için parça temin etmenin mümkün olmadığını bu nedenle onun yerine 1030 yolladıklarını yazmışlardı.
cihazı avrupa dan temin ettim, garantiye de bizzat gönderdim. hatta bana verilen ilk cihaz da ikinci el ve bozuk çıktı, mağazadan çıktıktan sonra durumu farkedip cihazı değiştirdim. merak etmeyin, yurt dışında da gayet kazıklıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: krank
bu seride genel olarak varmış sanırım bu sorun. cihazda sorun yok yazılımdan kaynaklı. connect ıq uygulamalarından bazıları (ant kullananlar özellikle) sensör ile ilgili problem yaratıyormuş. uygulamaları kaldırdım düzeldi
connect iq uygulamaları genelde cihazda olan verileri farklı arayüz ile gösteren uygulamalar değil mi, ANT kullanan connect iq uygulaması nedir,

connect iq uygulamaları genelde cihazda olan verileri farklı arayüz ile gösteren uygulamalar değil mi, ANT kullanan connect iq uygulaması nedir,
benimde çok bilgim yok, garmin forumda öyle bahsstmişler

Açma kapama tuşu.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
cihazı avrupa dan temin ettim, garantiye de bizzat gönderdim. hatta bana verilen ilk cihaz da ikinci el ve bozuk çıktı, mağazadan çıktıktan sonra durumu farkedip cihazı değiştirdim. merak etmeyin, yurt dışında da gayet kazıklıyorlar.

Kazıklıyorlar derken? Biraz daha açar mısınız?

Selam,
Arkadaşlar kadans sensörünün lastiği koptu 😞
Sensörü sabitlemek için nasıl bir yöntem izleyebilirim?

Selam,

Kablo bağı (cırt) ile takılabilir.
Başka ürünlerden fazladan çıkan lastiklerden kıyıda köşede kalan varsa işe yarayabilir.
Ya da bu lastiklerden biri uyar: (link)

• Beğen
Tepkiler: Özcancan
Aslında cırt kelepçe var aklımda ama başka bir şekilde bağlayan var mı diye merak ettim. Teşekkür ederim cevabınız için 🙏

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Selam,
tesisatçılardan bu tip conta bakabilirsiniz, büyükleri iş görecektir
Screenshot_20231129-115334.jpg

Aslında cırt kelepçe var aklımda ama başka bir şekilde bağlayan var mı diye merak ettim. Teşekkür ederim cevabınız için 🙏
O-ring diye aratın internette conta malzemesi biraz farklı oluyor.

Selam,
sensörlerin markası cycplus mı? merak ettim. lastik kopartan başka sensör hatırlamıyorum.

birkaç gün önce kelepçe ile sabitlemeyi denedim fakat sabitleyemedim ben.

...birkaç gün önce kelepçe ile sabitlemeyi denedim fakat sabitleyemedim ben.

Plastik kelepçeyle sabitlemenin ideal yolu ikisi ince 3 kelepçe kullanmak. Cihazda lastiğin iki kenarının geçtiği kısımlara tutma halkası olsun diye birer tane ince kelepçe, sonra o kelepçelerin içinden geçip arkadaki tutucu kısmı oluşturacak bir kelepçe daha.

Kırmızı olan ince kelepçenin ilki (yarığa girsin diye ince), bir tane de karşısına; mavi olan da o ikisinin alt kısımlarını birleştiren üçüncüsü.
1701250295798.png

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
sensörlerin markası cycplus mı? merak ettim. lastik kopartan başka sensör hatırlamıyorum.

birkaç gün önce kelepçe ile sabitlemeyi denedim fakat sabitleyemedim ben.

Ben cycplus kullanıyorum. Lastikleri kopmadı hiç . Sorun yaşamadım ama yedek lastik sele altı çantamda bulunduruyorum sürekli. Sürüş sırasında rampa inerken vs koparsa zaten bulamama ihtimalimiz çok yüksek.
O-ring diye aratın internette conta malzemesi biraz farklı oluyor.

Lastiklerin ismini merak ediyordum çok sağ olasın abi . Işıkların lastikleri ile yedekledim bende.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Selam,
Benim de başıma geldi. En güvenilir ve kolay yöntem bir adet elektrik bandını alıp aynakola sarmak. Uzun zamandır böyle kullanıyorum %100 güvenilir.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Fidancı
Ben cycplus kullanıyorum. Lastikleri kopmadı hiç . Sorun yaşamadım ama yedek lastik sele altı çantamda bulunduruyorum sürekli. Sürüş sırasında rampa inerken vs koparsa zaten bulamama ihtimalimiz çok yüksek.

Lastiklerin ismini merak ediyordum çok sağ olasın abi . Işıkların lastikleri ile yedekledim bende.
elinizde başka lastik varsa kopmadan değiştirmenizi tavsiye ederim. lastik sertleşiyor kısa bir süre içinde. elimde bu sönserlerin birinci, ikinci nesli vardı. ikisinde de aynı sorun vardı, muhtemelen lastik yine aynı.

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
3 eski, hurda iç lastiğim var. Yol, şehir ve mtb. İhtiyacım oldukça, gereken genişliğe göre bunlardan parça kesiyorum. Yani halka şeklinde bir lastiğim oluyor.
Hepimizin elinin altında bolca o-ring var aslında :)

Geri