Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Garmin cihazlarını tamir ettiren var mı hiç? bende 735xt var ve tuşu bozuldu. ben tuşa basınca basmıyor. kendi kendine basıyor. tamir olur mu acaba? internette tamir videoları var.
baytekini aradım bu modelin kapalı model olduğunu bu nedenle tamir edilemeyeceğini, ayrıca garminin bu modele artık destek vermediğini söyledi.
Benim ekranım bozulmuştu çinden ekran getirip kendim değiştirdim. Eğer çinden parçayı bulabilirseniz burada değiştirebilecek birini bulmanız mümkündür diye düşünüyorum.

Scudo
Selam arkadaşlar. Garmin fenix 7 saatim tuşlardan su aldığı ve anakart oksitlendiği için (baytekin tespiti) bozuldu. Saat 2022 yılında Fransa’dan alınmıştı. Baytekin sadece elindeki saatlerden %25 indirimli olarak yararlanabileceğimi bunun dışında hiçbir şey yapamayacaklarını söyledi.
Bundan sonraki süreçte ne yapabilirim? Tavsiyeniz var mı?

Garanti süresi dolmuş ama siz bu durumu Garmin 'e yazın derim. Belki bir sonuç elde edersiniz. Baytekin den de bahsedin.

Garanti süresi dolmuş ama siz bu durumu Garmin 'e yazın derim. Belki bir sonuç elde edersiniz. Baytekin den de bahsedin.
Teşekkürler. Dediğiniz gibi yapacağım. Bu konuda çok fazla problem yaşayan kişi olmuş dünya genelinde. Güya Amerikan ordusu standartlarında testlerden geçirilmiş bu saatler.
Demek ki beni duş alırken ki şartlarım 100 kat daha zorlu :)) (saat ile sadece bir kez denize girmiştim onun dışında bazen duş alırken bileğimde olur)

2 senemi cihazın garantisi Türkiye'de?

2 senemi cihazın garantisi Türkiye'de?
Fransa’dan alındığı için bir sene imiş Türkiye’de. Türkiye’den almış olsaydınız yardımcı olurduk dediler. Birde ben saati gönderirken saat açılmaya çalışıp sürekli döngüde kalıyordu. Şimdi baytekindeki kişi saatin hiç açılmadığını söyledi. Sanki üstün körü bakıyor uğraşmak istemiyorlar gibi hissettim

Teşekkürler. Dediğiniz gibi yapacağım. Bu konuda çok fazla problem yaşayan kişi olmuş dünya genelinde. Güya Amerikan ordusu standartlarında testlerden geçirilmiş bu saatler.
Demek ki beni duş alırken ki şartlarım 100 kat daha zorlu :)) (saat ile sadece bir kez denize girmiştim onun dışında bazen duş alırken bileğimde olur)

Kullanım kitapçığını okuduğunuzda Enduro 3 modelinde dahi "tuşlara su altında basmaktan kaçının" ibaresini göreceksiniz. Garmin'in dalış saatleri başka; su altında yaşadığınız tuştan su alma sorununa o modellerde garanti veriyorlar.

Yurtdışından alınan elektronik eşyaların garantileri çoğu markada 1 yıldır.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Fransa’dan alındığı için bir sene imiş Türkiye’de. Türkiye’den almış olsaydınız yardımcı olurduk dediler. Birde ben saati gönderirken saat açılmaya çalışıp sürekli döngüde kalıyordu. Şimdi baytekindeki kişi saatin hiç açılmadığını söyledi. Sanki üstün körü bakıyor uğraşmak istemiyorlar gibi hissettim
Yaşadığım yerde 5 sene garanti süresi var. Faturası elinizde ise sorayım buradaki yetkili servisine belki yardımcı olurlar.

Ahmet bey Garmin müşteri hizmetlerine yazın, garanti süresine bakmaksızın size yenisiyle değiştirmeyi teklif edeceklerdir. Burda sorun, cihazın Türkiye'ye gönderimi. Gümrükte kesinlikle sorun olacaktır. Bir de size iki seçenek sunulur, biri siz cihazı gönderip Garmin teslim aldıktan sonra size yenisini yollamaları, diğeri de depozito karşılığı (cihaza bağlı olarak değişen bir rakam ama Fenix 7 için 300-400€ civarı olur diye tahmin ediyorum), sizin göndermenizi beklemeden size yeni cihaz yollanması, ve sonrasında sizin cihazı göndermeniz akabinde depozitonun iade edilmesi.

Tavsiyem, bunu yurt dışından halletmeniz. Cihaz çok çok eski olmadığı sürece değişim yapıyorlar. Hatta eşimin Fenix 6 Pro'sunu, Fenix 7 ile değiştirdiler birkaç ay önce.

Ahmet bey Garmin müşteri hizmetlerine yazın, garanti süresine bakmaksızın size yenisiyle değiştirmeyi teklif edeceklerdir. Burda sorun, cihazın Türkiye'ye gönderimi. Gümrükte kesinlikle sorun olacaktır. Bir de size iki seçenek sunulur, biri siz cihazı gönderip Garmin teslim aldıktan sonra size yenisini yollamaları, diğeri de depozito karşılığı (cihaza bağlı olarak değişen bir rakam ama Fenix 7 için 300-400€ civarı olur diye tahmin ediyorum), sizin göndermenizi beklemeden size yeni cihaz yollanması, ve sonrasında sizin cihazı göndermeniz akabinde depozitonun iade edilmesi.

Tavsiyem, bunu yurt dışından halletmeniz. Cihaz çok çok eski olmadığı sürece değişim yapıyorlar. Hatta eşimin Fenix 6 Pro'sunu, Fenix 7 ile değiştirdiler birkaç ay önce.
Teşekkürler cevap için. Garmin UK ile temasa geçtiniz değil mi?

her sürüşten sonra soğuk suyla çok hırpalamadan yıkıyorum. 6-7 sürüşte bir de makineye kısa yıkamaya atıyorum. 2 yıldır herhangi bir sorun yaşamadım.
cihazı banttan hep ayırırım
Bende bu şekilde kullanirim ki zaten tavsiye edilen kullanım şekli de budur.. bol pedal çevirmeler

türkiye için hangi haritayı güncellemek gerekli ?

Şu garminlerde smart trainer suruslerinde sacma hiz degerlerini cozmeleri lazim. Smart trainerda Virtual suruslerde rotada yokus asagi hizlanmak icin neden 200 250 watt basmak zorunda kaliyorum ben.

garmin'de kayıtlı olan profil , data ekranları ve sensörleri nerden silebiliriz ?

Fabrika ayarlarına geri dön ile hepsi gider, Reset Default Settings ile
demek istediğim o değil , resetledik diyelim kurulum yaparken eski profilleri ve sensörleri yüklemek istermisin diyor ya , ordaki bilgileri nasıl sileceğiz , buluttaki diyim.

demek istediğim o değil , resetledik diyelim kurulum yaparken eski profilleri ve sensörleri yüklemek istermisin diyor ya , ordaki bilgileri nasıl sileceğiz , buluttaki diyim.
Sensörleri connect app üzerinden silince geri yüklemiyor yeni kurulumda. Profiller sanırım sadece cihaz üzerinden siliniyor tam emin değilim.

Sensörleri connect app üzerinden silince geri yüklemiyor yeni kurulumda. Profiller sanırım sadece cihaz üzerinden siliniyor tam emin değilim.
connect app den sensörleri nasıl siliyorsunuz ?

connect app den sensörleri nasıl siliyorsunuz ?
Connect app açınca cihazınızı seçiyorsunuz çıkan sensor kısmından diye aklımda kalmış. Kontrol etmedim belkide yanlış hatırlıyor olabilirim tamamen.

Geri