Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

(link)
Hangi model alacaksınız bilmiyorum ama Fahrrad xxl Fürth mağazasında 540 solar ürünü gözüküyor. Nürbberg merkeze 12 km uzaklıkta.
(link)
Hemen Media Markt karşısında fiziki dükkanları mevcut.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Özcan
Scudo
(link)
Hangi model alacaksınız bilmiyorum ama Fahrrad xxl Fürth mağazasında 540 solar ürünü gözüküyor. Nürbberg merkeze 12 km uzaklıkta.
(link)
Hemen Media Markt karşısında fiziki dükkanları mevcut.
Arkadaş karar değiştirmedi ise explore 2 modelini alacaktı.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Explore 2 Düşünüyorum ama Fahrrad sitesinde yok öneriniz üzere baktım Novina Hotel Nürnber yakınlarında bir yere ihtiyacım var şuan aldırabileceğim nasıl halledeceğim hakkında bir fikrim yok araştırıyorum henüz bulamadım :(

Explore 2 Düşünüyorum ama Fahrrad sitesinde yok öneriniz üzere baktım Novina Hotel Nürnber yakınlarında bir yere ihtiyacım var şuan aldırabileceğim nasıl halledeceğim hakkında bir fikrim yok araştırıyorum henüz bulamadım :(
sport check nurnbergde stoklarda var. (link) ara mağazadan alacağını söyle ayırttır onlar sana gün içerisinde gel al veya yarın gel al diyecekler. Git al. Dediğin otele 1.5km uzaklıkta, ludwigsplatz caddesinde. 254 euro fiyatı var.

• İnanılmaz
Tepkiler: ufuq81
sport check nurnbergde stoklarda var. (link) ara mağazadan alacağını söyle ayırttır onlar sana gün içerisinde gel al veya yarın gel al diyecekler. Git al. Dediğin otele 1.5km uzaklıkta, ludwigsplatz caddesinde. 254 euro fiyatı var.
Çok iyiymiş evet baktım sitede var gerçekten çok teşekkür ediyorum oraya gittiği gün arattıracağım

530 eledim yazıyorsunuz sürekli de yeni aldım ben bi durum 5 sene kullanmam lazım😭😭😭
Merak etmeyin ben 530’u 5 senedir kullanıyorum 🧿😃 ve bu teknolojileri takip eden birisi olarak net söylüyorum ki yeni çıkan cihazlarla arasında öyle ahım şahım da bir fark yok!

Son nesil cihazlarda multiband gps ve climp pro 2 haricinde çokta bir değişiklik yok zaten.
Zaten 30 serisindeki dual band gps de gayet stabil ve keskin çalışıyor climbpro 2 ise climbpro 1 e göre çok daha kullanışlı ama o da çok eğimli arazilerde sürüş yapmıyorsanız ve üst düzey amatör bir bisikletçi☺️ değilseniz gerek bile duymazsınız.
İşin açığı bozulmadığı sürece garmin edge 530 kullanmaya devam.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Merak etmeyin ben 530’u 5 senedir kullanıyorum 🧿😃 ve bu teknolojileri takip eden birisi olarak net söylüyorum ki yeni çıkan cihazlarla arasında öyle ahım şahım da bir fark yok!

Son nesil cihazlarda multiband gps ve climp pro 2 haricinde çokta bir değişiklik yok zaten.
Zaten 30 serisindeki dual band gps de gayet stabil ve keskin çalışıyor climbpro 2 ise climbpro 1 e göre çok daha kullanışlı ama o da çok eğimli arazilerde sürüş yapmıyorsanız ve üst düzey amatör bir bisikletçi☺️ değilseniz gerek bile duymazsınız.
İşin açığı bozulmadığı sürece garmin edge 530 kullanmaya devam.
530 için interte yapılan yorum.

"quite possibly the best Garmin cycle computer ever produced"

Bende 530 kullanıyordum ve gayette memnundum her beklentimi karşılıyordu ama maalesef gözlerde sorun başlayınca daha büyük ekrana geçmek zorunda kaldım. Ufak ekranı görmekte sıkıntı yaşamayanlar için ideal bir cihaz. Bence sizi bir 5 sene daha götürür o cihaz 😀

Açıkçası 1030 değil de 1030 plus'ım olsaydı Garmin'imi değiştirmeyi düşünmezdim. Bir problem çıkartmasa da çok yavaş kalıyor. Garmin'in bir çok özelliğini kullanan biriyim. Şu an karar verme aşamasında olsam da 1040 favorim. 1050 rakipler için erken çıkartılmış bir model geliyor bana ve fazla pahalı. Ama ara yüzü cezbedici. Wahoo elemnt ace çok hoşuma gitti ama bir Garmin değil.

530 kullandim yillarca suan 40 serisi kullaniyorum. Yeni serilerde guzel ozellikler var tabi ama 530 hala taş gibi cihaz. Ve yeni serilerden eksik kalir yani yok.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Garmin de yaptığım araştırmalar sonucu ileriye dönük olarak alabilirsem 1040 Bundle cihazına karar kıldım ulaşabilirsem tabi yalnız bir sorum var Bike-24 sitesinde güzel fiyata var bu ürünü en güvenilir şekilde bu siteden nasıl alabilir veya mağazası var mıdır Nürnberg taraflarında bilen birisi yardımcı olabilirse çok mutlu olurum. ?

Garmin de yaptığım araştırmalar sonucu ileriye dönük olarak alabilirsem 1040 Bundle cihazına karar kıldım ulaşabilirsem tabi yalnız bir sorum var Bike-24 sitesinde güzel fiyata var bu ürünü en güvenilir şekilde bu siteden nasıl alabilir veya mağazası var mıdır Nürnberg taraflarında bilen birisi yardımcı olabilirse çok mutlu olurum. ?

Bike24 online satış yapan bir firma. Dresden'de teslimat ve servis noktası var. Berlin'deki kapanmış görünüyor.

Güvenilirdir zaten, siz oraya varmadan teslim alabilecek birisi varsa adresine sipariş geçebilirsiniz. Çok uygun bir fiyat görüyorsanız, ülke seçeneğini Almanya yapıp yapmadığınızı kontrol edin, TR kaldıysa kdvsiz fiyat görünür. Siz kdvli fiyatı ödeyeceksiniz, sonra dilerseniz iade işlemi için gümrükten onaylı faturayı adreslerine geri gönderirsiniz. (Fatura sizin adınıza ve TR adresinize düzenlenmiş olmalı.)

Hocam bundle almayın,
nabız-hız ve kadans sensörü için bundle ücreti vermeye gerek yok,

hız sensörü hiç işinize yaramayacak.
kadans sensörü PM varsa veya alırsanız zaten PM ölçüyor.
bundle paketten çıkan nabız sensörü düşük kalite.

bu 3 sensör için ödeyeceğiniz ekstra ücrete kaliteli bir nabız sensörü alın. ömürlük kullanın

Cok dogru tercih butce uygunsa 1040. Ufak istiyorsan 840. Ama 1040 tambir fiyat performans cihazi. Bike24ten direk almanyada adrese yollattir. Trye girerken faturayida muhurlettir vergi iadesini al olay bitmistir.

• Beğen
Tepkiler: energyfg
Bir merak ettiğim konu daha oluştu 1040 modeline baktığımızda fiyatlar yakın az çok Bundle modelini mi tercih etmeliyiz Yoksa Solar modeli mi hangisini almak daha mantıklı Solar alıp sensörleri sonradan 2.el falan toplamak mı yoksa direk sıfır bundle almak mı ?

Bir merak ettiğim konu daha oluştu 1040 modeline baktığımızda fiyatlar yakın az çok Bundle modelini mi tercih etmeliyiz Yoksa Solar modeli mi hangisini almak daha mantıklı Solar alıp sensörleri sonradan 2.el falan toplamak mı yoksa direk sıfır bundle almak mı ?
solar modellerin şarja söylenilen kadar bir artısı yok. ekranı daha soluk renkleri aydınlığı vs. Düz modelleri almak daha avatajlı.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Ne solar ne bundle. Dümdüz 1040 hocam

• Beğen
Tepkiler: five
Tamamdır Teşekkür ederim arkadaşlar.

Hız sensörü neden işe yaramasın? gps kesilince veya yanlış gösterdiğinde algoritma düzeltme yapmıyor mu hız sensörü yardımı ile.

• Beğen
Tepkiler: Orkun Hoja
Hız sensörü neden işe yaramasın? gps kesilince veya yanlış gösterdiğinde algoritma düzeltme yapmıyor mu hız sensörü yardımı ile.
hız sensörü elbette işe yarar, ama ben gps kesilip hızın görülmediği hiçbir durum yaşamadım.
hatta 1030 kullanırken sensördeki bir güncelleme problemi nedeni ile garmin birkaç kez sapıttı,
kaldırdım hız sensörünü bir daha da kullanmadım.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Yazın uzun tura çıkmıştık. Bol tünelli bir rotaydı ve sürekli GPS kesildi. Böyle rotalarda çok işe yarıyor.

Geri